Post Napisane: 2006-09-03, 01:22 Upload: 0.00 MB

no dzis nam finowie wpierdolili 3:1 to ze obstawiam 6 wrzesnia ze nam serbia wpierdoli 1:5 (ten jeden dla polski to bedzie samoboj)
dawajcie swoje typy

Post Napisane: 2006-09-03, 01:34 Upload: 0.00 MB

Wedlug mnie to bedzie 5:0 dla Serbi, nawet jednego nie uda nam sie im strzelic, bedzie kleska totalna ;(

Post Napisane: 2006-09-03, 07:54 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
nawet jednego nie uda nam sie im strzelic, bedzie kleska totalna ;(

Ja uwazam, ze to dobrze :)
Jak nas... tzn nie nas tylko was, bo ja w tym udzialu nie biore, dziady trenuja to tak jest i bedzie !!
Zorganizujcie na FMF skladke na jakies porzadne protezy nog dla mnie to was wytrenuje jak nalezy i bedziecie wygrywac. Inaczej dupa z polskiej pilki kopanej zwanej nozna.
Pozdrawiam. :<

Post Napisane: 2006-09-03, 11:19 Upload: 0.00 MB

ja sie wylamuje ... 2:1 dla Polski
ale jak przegramy to sie nie zdziwie.
jak dla mnie to bym wywalil wszystkich karierowiczow i wstawil nowych mlodych z naszej ligi :!: przynajmniej grali by bo chcieli by sie pokazac np. Gargula
pozdrawiam

Post Napisane: 2006-09-03, 21:33 Upload: 0.00 MB

ja stawiam ze dostaniemy w plecy :] nie wiem ile bo nasi sa nie obliczalni i moga dostac duzzzooo :] ale fakt z 5 oze byc :wink: zoabczymy w srode :wink: pozdrawiam :wink:

Post Napisane: 2006-09-03, 21:35 Upload: 0.00 MB

0-4 w plecy
Nie pytajcie why tak sadze... :/ :/ :/

Post Napisane: 2006-09-03, 21:57 Upload: 0.00 MB

Hmmm Serbia zagrala dzis slabiutko z Azerbejdzanem, tylko 1:0 wygrali, a bramke strzelil Zigic. Wiec wiecie jesli pozostana w takiej formie, a nasze lamuchy sprobuja im strzelic choc jedna bramke, to moze cos wyjdzie, ale bede realista i obstawie: 2:0 dla Serbi

Post Napisane: 2006-09-03, 22:34 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
serbia wpierdoli 1:5

Damian napisał(a):
5:0 dla Serbi

djmaciek napisał(a):
fakt z 5 oze byc

Tomikus napisał(a):
0-4 w plecy

xD

Krotko "naszych chlopcow" podsumowaliscie :D

Ja osobiscie nie sadze bysmy przegrali az tak wysoko, Serbia do poteg nie nalezy, mimo ze gracze maja potencjal, gra razem troche im nie wychodzi, najlepiej pokazali sie na mundialu, ostatnio w sparingach rowniez nie zachwycali. Prezentujom dosc ostry ale powolny futbol, cos jak my, pomijajac ta twardoc w grze. wg mnie bedzie tylko 1:2 jesli wyjdziemy podobnym ustawieniem jak z Finami, a jesli jakies sensowne wnioski Lelo wyciagnie, to mozemy sie pokusic nawet o remis :)

Post Napisane: 2006-09-03, 23:36 Upload: 0.00 MB

kamoza napisał(a):
Serbia do poteg nie nalezy, mimo ze gracze maja potencjal, gra razem troche im nie wychodzi, najlepiej pokazali sie na mundialu

No ale zacznijmy od tego ze Serbia miala silna grupe.

A Serbia napewno gra znacznie lepiej od Finlandi a po drugie w srode juz mecz z Serbia wiec i tak nasi niezdaza sie przygotowac, wiec niema na co liczyc. Pozostaje tylko modlic sie by strzelili nam jak najmniej bramek :)

Post Napisane: 2006-09-04, 21:09 Upload: 0.00 MB

Damian napisał(a):
kamoza napisał(a):
Serbia do poteg nie nalezy, mimo ze gracze maja potencjal, gra razem troche im nie wychodzi, najlepiej pokazali sie na mundialu

No ale zacznijmy od tego ze Serbia miala silna grupe.

A Serbia napewno gra znacznie lepiej od Finlandi a po drugie w srode juz mecz z Serbia wiec i tak nasi niezdaza sie przygotowac, wiec niema na co liczyc. Pozostaje tylko modlic sie by strzelili nam jak najmniej bramek :)

moze jakby byl ktos inny niz dudek to nam niewjeba tylko goli.
sklad jak dl a mnie powinien byc kowalewski,-lewandowski, bak, zewlakow,-jelen, kazmierczak, smolarek, krzynowek-,gargula, matusiak, zurawski
o cos takiego jak dla mnie byloby optymalne :>

Post Napisane: 2006-09-04, 22:53 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
sklad jak dl a mnie powinien byc kowalewski,-lewandowski, bak, zewlakow,-jelen, kazmierczak, smolarek, krzynowek-,gargula, matusiak, zurawski

albo dejna, lato, olisadebe, hajto, krzyzowek, larson, bÄ?k, jele??, moze jeszcze ten rudy kurwijec - boniek, tomaszewski

Post Napisane: 2006-09-06, 11:19 Upload: 0.00 MB

Sadze, ze w z Serbami mozna liczyc na remis... Widzi mi sie podobny scenariusz jak z fazy grupowej na MS... a mianowicie 0:2 z Ekwadorem po to zeby z Niemcami zagrac duzo lepiej (tyle, ze takze przegrac), jednak co Serbowie, to nie Niemcy... Dlatego licze, ze w dzisiaj w meczu z Serbia Polacy jednak zagraja duzo lepiej niz z Finami i na pewno pokaza lepsza gre (moze nawet uda sie cos strzelic :p ), ale na 100% nie dostaniemy tyle ile od Finow...
Pozdrawiam :)

Post Napisane: 2006-09-06, 18:38 Upload: 0.00 MB

SQad Polski na dzisiejszy mecz :football: :

-----------------------------------Wojciech Kowalewski-----------------------------------

---Pawel Golanski---------Mariusz Jop---------Jacek Bak---------Michal ??ewlakow---

--Ireneusz Jelen--Mariusz Lewandowski--Arkadiusz Radomski--Jacek Krzynowek--

---------------------Maciej ??urawski---------Radoslaw Matusiak------------------------

Rezerwowi: Jerzy Dudek, Marcin Wasilewski, Przemyslaw Kazmierczak, Euzebiusz Smolarek, Jakub Blaszczykowski, ?ukasz Gargula, Tomasz Frankowski.

Ustawienie wg mnie bardzo glupie, najwieksze idiotyzmy wg mnie:

1) gra 2 defensywnymi pomocnikami xD
2) Matusiak :|
3) Jop :wstyd:

Wg mnie w podstawowej 11 powini znalezc sie:

Jop<=>Wasilewski
Radomksi<=>Gargula
Lewandowski<=>Kazmierczak
Matusiak<=>Smolarek

Dostaniemy w dupe. I to znacznie :(

Post Napisane: 2006-09-06, 21:01 Upload: 0.00 MB

no i prosze od dwoch minut - 1 : 0 dla polski po strzale Matusiaka :D

jeszcze Jelen mysle ze cos pokaze i bedzie git, chociaz i tak wole ogladac bebebe na winampie :D

Post Napisane: 2006-09-06, 22:29 Upload: 0.00 MB

No i meczyk sie skonczyl 1:1 ale trzeba przyznac ze dzis Polacy grali znacznie lepiej niz w meczu z Finlandia moze cos jeszcze bedzie z tej naszej kardry :)

Post Napisane: 2006-09-06, 22:32 Upload: 0.00 MB

Ech... kurde no zagrali o niebo lepiej niz ostatnio, ale pod koniec dali ciala :roll:
No coz moze i z Portugalia sie popisza wtedy to juz w ogole bym umarl na zwal, Kowalewski swietnie bronil Matusiak i Jelen doskonale, no i szkoda tego slupka przez ??urwa. Kowalewski dostal kartke za nic :| w ogole Serb takze powinien otrzymac a nie dostal, no coz co do samego sedziego to moim zdaniem pod sam koniec to polecial w ciula :roll:
(ech nie ma to ja pokazac 3 zolte kartki jednemu graczowi :mg: )
Ale nie bylo zle, aby zagrali jeszcze lepiej z Portugalia. :mg:

Post Napisane: 2006-09-06, 22:39 Upload: 0.00 MB

Dj Em Project napisał(a):
moze i z Portugalia sie popisza wtedy to juz w ogole bym umarl na zwal

Jesli by wygrali z Portugalia to bylby chyba cud, ale jak beda grali tak jak dzis w pierszej polowie to kto wie :) ale ja bede sie cieszyl jesli bedzie remis :)

Post Napisane: 2006-09-06, 22:44 Upload: 0.00 MB

Damian napisał(a):
ale ja bede sie cieszyl jesli bedzie remis :)

+ 1

Post Napisane: 2006-09-06, 23:47 Upload: 0.00 MB

Damian napisał(a):
Jesli by wygrali z Portugalia to bylby chyba cud, ale jak beda grali tak jak dzis w pierszej polowie to kto wie :)

i jak portugalia bedzie grala jak dzis z Finlandia xD

Damian napisał(a):
ale ja bede sie cieszyl jesli bedzie remis :)

ja tez ^^ :)

Post Napisane: 2006-09-07, 12:55 Upload: 0.00 MB

Czasami draznia mnie wypowiedzi pomeczowe naszych trenerow... Leo B. mowil cos o tym, ze gramy duzo lepiej, 3 pkt straty do lidera... zostalo jeszcze 12 meczow, czyli 36pkt do zdobycia (imo bardzo podobnej wypowiedzi udzielil Jurek Engel po meczu z Korea na MS w 2002: "przegralismy pierwszy mecz... ale Argentyna tez kiedys przegrala pierwszy mecz w grupie, by pozniej zdobyc mistrzostwo swiata"... tyle, ze Oni wtedy mieli Maradone, a nasz Swierczewski byl do ****) No bez przesady, panie trenerze, ale nie sadzi Pan chyba, ze damy rade je zdobyc... jak z przecietnymi druzynami na wlasnym podworku w 2 meczach zdobywamy szczesliwie 1 pkt... Co z nami bedzie sie dzialo w meczach z Portugalia czy tez Belgia... ? Oby nie powtorzyl sie wczorajszy scenariusz z meczu San Marino - Niemcy :/

Post Napisane: 2006-10-07, 15:35 Upload: 0.00 MB

dobra dzis z kazachami gramy i ja typuje 3:0 dla nas :] (Smolarek 2, Rasiak 1) :P

Juz znany jest sklad (4-4-2):
Kowalewski - Golanski, Jacek Bak, Radomski, Bronowicki - Blaszczykowski, Sobolewski, Lewandowski, Smolarek - ??urawski, Rasiak

Post Napisane: 2006-10-10, 15:40 Upload: 0.00 MB

Jutro arcywazny mecz z Portugalia aaa na ktorym oczywiscie bede :wink:

jaki typujecie wynik :>? moj to 1:1 trzeba wierzyc :wink:

a tu moje typy na jutro w Profiku :wink:

Kazachstan - Finlandia 2
Polska - Portugalia 1X
Gruzja - Wlochy 2
Slowacja - Niemcy 2
Chorwacja - Anglia X2
Rosja - Estonia 1
Islandia - Szwecja 2

Post Napisane: 2006-10-10, 16:40 Upload: 0.00 MB

Siema.

Oczywiscie stawiam, ze Polska dostanie w dupe 0:2.

Moje typy na jutro:

Slowacja - Niemcy 2
Ukraina - Szkocja 1
Gruzja - Wlochy 2
Islandia - Szwecja 2
Polska - Portugalia 2
Turcja - Moldawia 1
Chorwacja - Anglia 2
Rosja - Estonia 1

Post Napisane: 2006-10-10, 17:30 Upload: 0.00 MB

ja tam wierze w naszych :P wygraja 2:1 :P (krzynowek, smolarek, ronaldo)

Slowacja - Niemcy 2
Ukraina - Szkocja X
Gruzja - Wlochy 2
Islandia - Szwecja 2
Polska - Portugalia 1
Turcja - Moldawia 1
Chorwacja - Anglia 2
Rosja - Estonia 1
Kazachstan - Finlandia X
Slowenia - bialorus - X
Malta - Wegry X
bosnia hercegowina - Grecja 2
luksemburg - bugaria 2X
irlandia - czechy 2
francja - wyspy owcze 1
andora - macedonia 2
irlandia pln - lotwa 1
walia - cypr 1

Post Napisane: 2006-10-11, 10:05 Upload: 0.00 MB

Hmm jak mam byc realista to hmm Polska 1 - 2 Portugalia ewentualnie remis. Moje typy:

Slowacja - Niemcy 2

Ukraina - Szkocja 1

Gruzja - Wlochy 2

Islandia - Szwecja 2

Polska - Portugalia 2x

Turcja - Moldawia 1

Chorwacja - Anglia 2

Rosja - Estonia 1

Kazachstan - Finlandia 2

Slowenia - bialorus - 2X

Malta - Wegry 2X

bosnia hercegowina - Grecja 2