Post Napisane: 2006-07-25, 23:17 Upload: 0.00 MB

Siemanko
Po wystepie na Sunrise padam na kolana przed tym panem :D
Info dodam potem bo narazie nie mam
Koles jest masakrystycznie dobry w tym co robi
Dodatkowo jak go zawoloalismy na scenie to odwrocil sie pokazal ze jest <ok> a pozniej przyszedl do kumpli zeby zrobic fote ;)

filmik pokazuje co potrafi zrobic ten DJ

http://www.youtube.com/watch?v=dC2YGT4M ... =Halliwell

pozdrowionka
prosze o komenty

Edit: Obrazek

Kod: Zaznacz cały
Pomimo tego, iz Eddie ma dopiero 25 lat, udalo mu sie zasiasc na pozycji jednego z najbardziej ekscytujacego odkrycia sceny muzycznej swiata. Jego niesamowita pasja muzyczna zaraza tlumy odbiorcow, kiedy to porywa ich swoim pelnym energii wystepem. Warto jednak zobaczyc nie tylko jego interakcje z ludzmi, ale rowniez niesamowity kunszt DJski, ktory czyni go prawdziwym DJem. Jego magia zaniosla go na szczyty muzycznych wydarzen, do ktorych mozna zaliczyc Creamfields, czy Frantic's Hard House Academy. Aby osiagnac swoj poziom Eddie spedzil blisko dekade na szlifowaniu swoich zdolnosci. Kiedy zlapal DJskiego bakcyla byl jeszcze za mlody, aby grac w klubach. Mial wiec wtedy czas na nauke Hip-Hopowego scratchu, ktory czesto przenosi na inne nurty muzyczne. Efektem tego jest nie tylko szacunek wsrod innych DJow, ale i podziw otaczajacych go licznie sluchaczy. Jego zdolnosci pozwalaja mu obecnie na wspolprace z firma Pioneer, ktorej pomaga w tworzeniu nastepnej generacji technologii DJskich!

??rodlo : www.club-beat.com
Ostatnio edytowano 2007-08-30, 02:32 przez Kisiel, łącznie edytowano 3 razy

Post Napisane: 2006-08-01, 20:48 Upload: 0.00 MB

No no ?adnie miksuje ten pan widzialem przecierz filmiki na twojej komorce :D
miazdza jego sety z Ibizy i Pojedyncze Kawalki wroze mu Dobra kariere :)

Post Napisane: 2006-08-13, 12:35 Upload: 0.00 MB

Noo rzeczywiscie,zna sie na tym co robi :) :wink: a do tego szanuje ludzi przed ktorymi gra :) fajnie miales ze tam byles,koles czuje rytmy i umie znalezc wspoly jezyk z odbiorcami :] Pozdro :)

[scroll]<<<<<< :twisted: FMF-TEAM :twisted: >>>>>>[/scroll]

Post Napisane: 2006-08-13, 20:15 Upload: 0.00 MB

juz ten filmik widzialem :D i dla mnie masakra :P

Kisiel napisał(a):
Koles jest masakrystycznie dobry w tym co robi

zgadzam sie w 100%

musze po probowac na swoim denonie takich sztuczek bo tez mam funkcje Scratch :P
Chociaz do tego pana to ja napewno nie dorownam :oops:
Dzieki za info. Pozdrawiam :wink:

Post Napisane: 2006-08-14, 00:09 Upload: 0.00 MB

koles jest magiczny,nie dosc ze wymiaa,to jeszcze ma super kontakt z publika,wiecej takich ludzi trzeba.wymiata :]

Post Napisane: 2008-02-18, 01:23 Upload: 0.00 MB

Mialam Go okazje poznac 1-y raz na RMI TX w tym roku i zgadzam sie z opinia djmacka-jest nieziemski hehe. Dosyc, ze robi na tych swoich "wystepach" SHOW,to jeszcze wprawia nas w stresiki wyrywajac kable haha :lol:

Post Napisane: 2008-02-19, 00:06 Upload: 0.00 MB

no ja go slucham co tydzien w BBC Radio 1 w jego "Fire It Up" :D ale w ogole to jest kozak ktory robi z muzyka co mu sie podoba i pali sprzet na eventach jak to mialo miejsce na RTX xD

Post Napisane: 2008-02-19, 07:53 Upload: 0.00 MB

kLoNiK_ napisał(a):
no ja go slucham co tydzien w BBC Radio 1 w jego "Fire It Up" :D ale w ogole to jest kozak ktory robi z muzyka co mu sie podoba i pali sprzet na eventach jak to mialo miejsce na RTX xD

Popieram :!: xD bez kitu nikt chyba nie spalil jeszcze tyle razy deckow jak on rotfl a tez slucham audycji :roll:

Post Napisane: 2008-02-20, 16:36 Upload: 0.00 MB

Chlopak zafundowal nam efekty specjalne :lol: i co..wszyscy Go zapamietali :D

Post Napisane: 2008-02-20, 17:14 Upload: 0.00 MB

anita napisał(a):
Chlopak zafundowal nam efekty specjalne :lol: i co..wszyscy Go zapamietali :D
noo i nie tylko dzieki temu :roll: to bylo cos pieknego :roll:

Post Napisane: 2008-02-22, 20:50 Upload: 0.00 MB

Oj bylo bylo.To byl moj 3-i event ale chyba najbardziej go zapamietam....No zobaczymy co nam przyniesie GODSKITCHEN i dalsza przyszlosc :)

Post Napisane: 2008-02-22, 23:33 Upload: 0.00 MB

Moj pierwszy ;) chociaz i tak nie narzekam bo niby powinnam jeszcze 2 lata poczekac :) ale wkrecilam sie juz w klimat eventow i z pewnoscia nie jest byl ostatnim. z checia pojechalabym na jakis na ktorym znow Eddie zagosci :)

Post Napisane: 2008-02-23, 16:56 Upload: 0.00 MB

Ja sobie wymyslilam,ze jak fundusze mi pozwola,to zrobie sobie w tym roku eventowy maraton. Nie ma jak to samemu sie przekonac,ktory jest na + a ktory nie. Choc w sumie to zalezy od wielu rzeczy(poza gwiazdami oczywiscie) a nie od samej nazwy.

Ale STOP!Mialo byc o Eddie'm wiec On jak najbardziej na TAK! :)

Post Napisane: 2008-03-10, 23:35 Upload: 0.00 MB

no ja na youtube widzialem ta jego akcje na sunrise
poprostu masakra gosc technike grania ma bajeczna
ode mnie respect w jego strone :D

Post Napisane: 2008-05-11, 13:20 Upload: 0.00 MB

Wg mnie najlepszy aktualnie DJ na swiecie jakich znam. Kontakt z publicznoscia i ta jego technika grania to jest chyba to co ludzie lubia w nim najbardziej. Chetnie wybralbym sie w sierpniu na Creamfields tylko dlatego, ze Eddie tam bedzie ;]

Post Napisane: 2008-05-13, 10:22 Upload: 0.00 MB

Kolega kisiel ma 100% Racji ;) Wystep na Sr 2006 to cos czego sie nie da opisac :) trzebabylo tam byc i poczuc ta energie ;D A jesli chodzi o jego skill ;-) Ponizszy filmik chyba mowi wszystko, nie mam zatem nic do dodania ;D no moze poza tym ze Eddie robi miazge !

http://pl.youtube.com/watch?v=kk08vk8Pt0o

Mimo zaklocen, warto :) Pro rmx Len Faki - Delta Mekong

heheh czasem sie zastanawiam ile on musi zjesc i od kogo ma takie dobre :D joool :D Do zobaczycha na GLOBAL GATHERING !!

Ogladam wlasnie filmiki z RMI... szkoda ze nie moglem tam byc :/ :(
Skocz do: