No siema 'Paly' wiec ja sie re-aktywuje ' powiedzmy ; D jestme nawalony i mam zamiar sie jeszcze nawalic ale bede musial jeszcze cisnac na cpn ; D
tak ogolnie to dziana Wam ; D czyli po polskiemu dziana to narazie ; D zz Japanes ; D
a Wiec maj nej mis Jan na 2 i ostatnie mam sobie te walniete 21 lot ; D i w ogóle wygladam na 17 ; D w ogóle ja live w akiem zadupiu zabitym dechami strzegom kolo wrocka w cetrum polski i europy planety zmieskiej i wszechswiata ; D jak tam wkroczysz to znikasz jka w trojakcie bermudzkim czy jakos tak to pociskalo ; D
tak ogolnie to jestme meda spierdzielajaca od woja : D
teraz co by drukac Wam ; D to ze jestme menelem pije dzie w dzie tzw zaczyma piwem dzien a koncze na 8 ; D i to prawda mam swiadkow ; D
dobra mam nie wielka rodzine sklada sie z Mamy i siostry ; D starego nie mam bo to frajer krotko piszac ; D dobra naaprawde mowia na mnie rosolek ; D kazdy chyba wie ; p
dobra huj nie chce mi sie pisac wiecej macie pytania to walcie gdzie chcecie nawet po kominie pozdro kontakt ze mna to pocztex golab instraktor elo ; D
swietne powitanie ;) jak na Strzegom mowisz wiocha to ciekawe co ja mam powiedziec ale nie bede sie na ten temat moze tak wypowiadal :P baw sie dobrze ponownie :]
Po raz trzeci chyba :P tzn drugi powrot :P Ech niewazne :P
My sie znamy troche dlugo :P Bylo troche be itd ;p mam nadzieje, ze tera bedzie powrot juz na dluzej albo i na dobre :)
Hew Fan
Siemka... niemartw sie tymi.......... a zreszta jesli ich znasz i znimi wytrzymujesz to nadajesz sie tutaj w sam raz... wiec powiem milej i pokopanej zabawy zycze na foorum i narazie... i jeszcze jedno.... spoko opis... :D :D
Napisane: 2007-10-12, 12:37 Upload: 0.00 MB
dupa nikt mi nie bedzie zmienial nika jam byc obserwator marki obserwator bo ja bys wielki pospolity ponad pospolity menel ; D smakosz numer jeden ; D i agent zim zlych ; D a ogolnie to juz chyba wyczytaliscie me prawdziwe imie ; P dodam ze wczoraj dali mi 25 lat nie wiem po czy a ma sie te 21 official ale wygladam na 17 ; D a co do foty zastaowie sie bo czesc plemnikowa by wagine zatracila ; D a co do drugiej plci to nic nie mowie bo jestem zajebiscie oblesly waze 140 kilo mam 55 cm i w ogóle mam strita ; P