Post Napisane: 2006-09-10, 14:53 Upload: 0.00 MB

Sluchajcie mam taki problem:

Dzis rano gralem sobie w starsza gierke: Dungeon Kepper no i w pewnym momencie wywalilo mnie na pulpit bo na gg ktos napisal no ok odpisalem itd... a potem wszedlem do gry... w tym momencie komputer sie zwiesil... zrestartowalem system po ponownym uruchomieniu gdy wczytywal programy znowu sie zawiesil :shock:
Wylaczylem gadu gadu i przestal sie zwieszac po uruchomianiu, ale sprobowalem odpalic gre wskaukuje ciemny ekran i komputer staje..... myslalem, ze to problem 1 gry, ale staje przy kazdej ktora wlaczam... :shock:
Sprobowalem wiec odpalic gg po wpisaniu hasla komputer znow staje... :cry:
Wywalilem gg oczyscilem komp z jego plikow :roll: zainstalowalem starsza wersje czyli 7.0 odpalilem znow sie zwiesil :evil:
Sprobowalem z tlenu, sam tlen chodzi natomiast gdy dochodzi gg zwiesza sie na poczatek, restetuje wlaczam i chodzi, gdy pisze do niedostepnych komputer chodzi, gdy pisze do dostepnych komputer staje :|
Przywrocilem system z wczorajszego dnia, ale jest to samo. Teraz skanuje go na wirusy, ale nic narazie nie znajduje... nie mam pojecia co sie dzieje... nagle sam z siebie zeswirowal :roll:

Post Napisane: 2006-09-10, 21:18 Upload: 0.00 MB

ciekawe :? jak nie znajdzie wirusow i dalej tak bedzie sie dzialo to chyba bedziesz musial zrobic formata

Post Napisane: 2006-09-11, 11:52 Upload: 0.00 MB

Masz Windowsa :P
Re-Instalacja lub Format ;)

Post Napisane: 2006-09-11, 13:48 Upload: 0.00 MB

Dj Em Project napisał(a):
sprobowalem odpalic gre wskaukuje ciemny ekran i komputer staje..... myslalem, ze to problem 1 gry, ale staje przy kazdej ktora wlaczam... :shock:

jezeli zadne gry nie chodza to moze pewnie przy tym resecie zwalilo sie cos z grafika, sprobuj przeinstalowac sterowniki od grafiki i moze directx'a, choc nie wiem czy to pomoze, bo gg chyba nie powinno od tego padac i zawieszac kompa :| mozesz jeszcze sprawdzic chkdsk'em moze jakies bledy sa na dysku i pada ;) pozdro

Post Napisane: 2006-09-12, 07:22 Upload: 0.00 MB

Hmmm chkdsk pomogl raz, ale zaraz potem znow sie to zrobilo, jedyna opcja to format byl... bo po reinstalu no coz podziurwail jeszcze bardziej :P

A po formacie wszystko ladnie smiga :D :mg:

[ Dodano: Wto 12 Wrz, 2006 07:23 ]
aha i wirusow wcale nie bylo :P
Skocz do: