feife napisał(a):Bylas, bylas...
udawalam... xD
feife napisał(a):"swieto jebliwa"
co to znaczy ?
Sorry potraktowalam temat chyba zbyt wnikliwie jak dla Ciebie
Nikt chyba nie napisal, ze zdjecia sa zalosne. A co do tego, ze sa irytujace to bardziej mnie irytuja baby w takich dekoltach i ludzie ktorzy stawiaja takie pomniki z cycami na wierzchu. Tak po za tym lubie male dzieci i chce ich miec kiedys minimum 5, a do zdjec niektore fajne, ale twoj komentarz do nich troche niezrozumialy dla mnie. Uwazam ze w dzisiejszych czasach komercjalizacja seksu i golizny jest przesadzona dlatego tez tytulowe "chlopcy zaczynaja wczesniej" wcale nie jest powodem do smiechu.... Wcale nie uwazam tego za dobre, i jeszcze niedawno (o czym bylo glosno) 13 latek zostal ojcem - Sorry ale kto uwaza, ze 13 lat to odpowiedni wiek by zostac ojcem ma nierowno pod sufitem.
I jeszcze dodam na koniec jestem ateistka, i to ze nie pokazuje ciala na prawo i lewo i nie daje dupy na prawo i lewo tak jak Twoje znajome kolezanki z Twojej wioski w ktore pompujesz nasionka, to nie powod by nas obrazac (nas-baby) i nazywac "koscielna dewotka" co tak na prawde nie ma z tym nic do rzeczy.