Post Napisane: 2009-02-25, 14:53 Upload: 0.00 MB

Macie koscielne dewotki, zakladam temat specjalnie dla was bo widzicie tylko jak was ktos po dupach smyra w sb :roll:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

\O/

Post Napisane: 2009-02-25, 15:02 Upload: 0.00 MB

Nie jestem jakos ostatnio przekonany do Twojego poczucia humoru ...

Koniec swiata, deszcz ognia i siarki,
wojna, glod i zarazy. Wreszcie pojawia sie Bestia.
Rozglada sie na lewo i prawo, po czym mowi:
- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2009-02-25, 15:05 Upload: 0.00 MB

s8n napisał(a):

Rotfl

Post Napisane: 2009-02-25, 16:38 Upload: 0.00 MB

Co do poczucia humoru to jakos nie mam komentarza ale niektore dupy dobre sa :D

wunderbar... wundervoll... superschón und supertoll

Post Napisane: 2009-02-25, 17:00 Upload: 0.00 MB

s8n napisał(a):

Ja nigdy nie bylam rotfl

Nie jestem w temacie jesli chodzi o jakies obmacywanie w sb
Zdjecia niektore przesadzone bo wiadomo, ze male niemowle, dziecko itp szuka cyca jak jest glodne a jak niektore baby zakladaja bluzki z duzymi dekoltami gdzie wszysktko sie wylewa to trudno spojrzec wtedy kobiecie w twarz

Post Napisane: 2009-02-25, 17:08 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
Ja nigdy nie bylam rotfl

Bylas, bylas...nawet jesli teraz zamierzasz udawac "swieto jebliwa" to i tak przeszlosci nie wymazesz...
Trzeba byc totalnie plytkim zeby patrzec na te zdjecia i sie nie usmiechnac naprawde :) nie wiem w takim razie co was bawi, moze nowa vixa? Koles w bialych rekawiczkach? Ew. truposz lezacy na jezdni :|
Do zycia trzeba podchodzic troszeczke z jajem, jezeli ktos lubi male dzieci to sam fakt tego jak sie zachowuja juz powinien go bawic, te zdjecia nie sa ani zalosne ani irytujace, jezeli naprawde was nie interesuja to po pierwsze bardzo wam wspolczuje, po drugie nie komentujcie...
Dziekuje :)

Post Napisane: 2009-02-25, 17:45 Upload: 0.00 MB

feife napisał(a):
Bylas, bylas...

udawalam... xD

feife napisał(a):
"swieto jebliwa"

co to znaczy ?

Sorry potraktowalam temat chyba zbyt wnikliwie jak dla Ciebie
Nikt chyba nie napisal, ze zdjecia sa zalosne. A co do tego, ze sa irytujace to bardziej mnie irytuja baby w takich dekoltach i ludzie ktorzy stawiaja takie pomniki z cycami na wierzchu. Tak po za tym lubie male dzieci i chce ich miec kiedys minimum 5, a do zdjec niektore fajne, ale twoj komentarz do nich troche niezrozumialy dla mnie. Uwazam ze w dzisiejszych czasach komercjalizacja seksu i golizny jest przesadzona dlatego tez tytulowe "chlopcy zaczynaja wczesniej" wcale nie jest powodem do smiechu.... Wcale nie uwazam tego za dobre, i jeszcze niedawno (o czym bylo glosno) 13 latek zostal ojcem - Sorry ale kto uwaza, ze 13 lat to odpowiedni wiek by zostac ojcem ma nierowno pod sufitem.

I jeszcze dodam na koniec jestem ateistka, i to ze nie pokazuje ciala na prawo i lewo i nie daje dupy na prawo i lewo tak jak Twoje znajome kolezanki z Twojej wioski w ktore pompujesz nasionka, to nie powod by nas obrazac (nas-baby) i nazywac "koscielna dewotka" co tak na prawde nie ma z tym nic do rzeczy.

Post Napisane: 2009-02-25, 18:17 Upload: 0.00 MB

lilu napisał(a):
irytuja baby w takich dekoltach i ludzie ktorzy stawiaja takie pomniki z cycami na wierzchu.

To sztuka a nie erotyka (a na zdjeciach widac jakies stare rzezby). Nie wiem czemu Cie irytuja? To chyba nie dziecku trzeba wspolczuc?
A po drugie na forum pierwszy raz spotkalem ateistke :)

Post Napisane: 2009-02-25, 18:27 Upload: 0.00 MB

lilu napisał(a):
co to znaczy ?

Nie udawaj, dobrze wiesz ;)

lilu napisał(a):
Sorry potraktowalam temat chyba zbyt wnikliwie jak dla Ciebie

Nie zbyt wnikliwie jak na mnie, nie obrazaj mnie moja droga bo sobie nie zycze. Po prostu walnelas suchara i tyle :/ Nikt Ci nie kaze jarac sie "pomnikami z cycami" ale nie pozbedziesz sie tego ze swojego zycia, chyba ze zamieszkasz na totalnym odludziu...

Cytuj:
I jeszcze dodam na koniec jestem ateistka, i to ze nie pokazuje ciala na prawo i lewo i nie daje dupy na prawo i lewo tak jak Twoje znajome kolezanki z Twojej wioski w ktore pompujesz nasionka, to nie powod by nas obrazac (nas-baby) i nazywac "koscielna dewotka" co tak na prawde nie ma z tym nic do rzeczy.

Wiesz co to ironia? Nie jestem z tych co chodza i jebia wszystkie we wszystko...nie mieszkam tez na wiosce i nie mam kolezanek kurew. Podchodzisz do tego wszystkiego na zbyt powaznie. Tylko patrzec jak za kilka lat gdy juz ktos zasieje w tobie ta piatke dzieci zaczniesz im zakazywac tego i owego jak stara zdewociala katoliczka wyznania ateistycznego...

Bez urazy kikyo jesli Cie urazilem ale zmniejsz dystans do niektorych spraw, tak Ci radzi niepraktykujacy katolik :)
Ostatnio edytowano 2009-02-25, 18:30 przez feife, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2009-02-25, 18:51 Upload: 0.00 MB

Nie powiem, ze nie ale mialbym sporo do napisania w tym temacie, od komentarza sie jednak powstrzymam - wam radze to samo.

Koniec swiata, deszcz ognia i siarki,
wojna, glod i zarazy. Wreszcie pojawia sie Bestia.
Rozglada sie na lewo i prawo, po czym mowi:
- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2009-02-25, 18:54 Upload: 0.00 MB

MarcinC napisał(a):
To sztuka a nie erotyka (a na zdjeciach widac jakies stare rzezby). Nie wiem czemu Cie irytuja?

Nie nazwalam tego ani sztuka ani erotyka. Powiedzialam tylko ze mnie to irytuje. Sztuka byloby to jakby mialo jakis przekaz, w tym przypadku dla mnie ma tylko przekaz erotyczny, ale mowi sie, ze erotyka to tez sztuka ? sa nawet muzea o tematyce erotycznej ? Wszystko pieknie ladnie jesli nie wysuwa sie tego nachalnie ludziom na pierwszy plan...

feife napisał(a):
Tylko patrzec jak za kilka lat gdy juz ktos zasieje w tobie ta piatke dzieci zaczniesz im zakazywac tego i owego jak stara zdewociala katoliczka wyznania ateistycznego...

heh... Moje dzieci, moja sprawa jak je wychowam. Poslugujesz sie stereotypami... Sorry ale nie potrafie zniesc takich prostolinijnych ludzi... :) Z mojej strony mowie dziekuje tej dyskusji bo do niczego nie doprowadzi, bo kazdy z nas ma odmienne zdanie.

Ps. obejrzyj sobie film "Mgla" Stephena Kinga to wtedy zobaczysz prawdziwa dewotke i moze przestaniesz nazywac normalnych ludzi fanatykami religijnymi.

Post Napisane: 2009-02-25, 18:58 Upload: 0.00 MB

lilu napisał(a):
heh... Moje dzieci, moja sprawa jak je wychowam.

Twoja, twoja...tylko zeby pozniej te dzieci nie mialy pretensji do mamy.

lilu napisał(a):
Poslugujesz sie stereotypami... Sorry ale nie potrafie zniesc takich prostolinijnych ludzi... :)

Stereotypami? :shock: jestem teraz w szoku...totalnym no ale skoro tak mowisz to zapewne masz racje \O/

lilu napisał(a):
Ps. obejrzyj sobie film "Mgla" Stephena Kinga to wtedy zobaczysz prawdziwa dewotke i moze przestaniesz nazywac normalnych ludzi fanatykami religijnymi.

Nie musze ogladac filmu zeby dojrzec takie osoby...dobra koniec bo na zla droge schodzimy jak s8n mowi.

Post Napisane: 2009-02-25, 19:04 Upload: 0.00 MB

lilu napisał(a):
wcale nie jest powodem do smiechu....

Tymbardziej, ze dzieci robia to nieswiadomie. Spoko, ktos zrobil dziecku zdjecie jak trzyma gumowa lalke, o ktorym ono nie ma zielonego pojecia do czego sluzy. Chyba sie starzeje, bo mnie rowniez to nie bawi. :(

feife napisał(a):
Tylko patrzec jak za kilka lat gdy juz ktos zasieje w tobie ta piatke dzieci zaczniesz im zakazywac tego i owego jak stara zdewociala katoliczka wyznania ateistycznego...

Moze nie myslisz o swojej przyszlosci i fakcie, ze kiedys sam bedziesz wychowywal dzieci. Latwo mowic innym jak maja wychowac dziecko, tylko jak przychodzi co do czego, to zdanie sami ludzie zmieniaja. Jesli chodzilo by tu o Twoje dziecko, to dalbys na luz i pozwolil bawic sie lalkami gumowymi zeby miec frajde albo rzucalbys sie kulkami analnymi swojej zony ? No sorry.

/O grzechach daj zapomniec, to przez to zlo w miastach/

Skocz do: