Witam wszystkich użytkowników FMFu. Części z was jestem znany, części nie. Pozwolę sobie jednak na zaprezentowanie mojego pomysłu jakim jest dział "Recenzje". Chyba nikomu tłumaczyć nie muszę na czym ów miałby polegać. Wierzę w to, że są tu inteligentni ludzie, poza tym chciałbym zaoszczędzić wasz jakże drogocenny czas.
Przejdźmy więc do meritum sprawy: Nawiązując do wielkiej chwały i historii FMFu, chciałbym przypomnieć, iż w niedalekiej przeszłości działała grupa, której celem było recenzowanie EPek, Kompilacji, Albumów i wielu więcej. Jej pomysłodawcą jak i twórcą był nieobecny już na forum Orn. Ja natomiast byłem jednym z członków tej jakże elitarnej grupy. Naszym celem było przybliżenie i skomentowanie wydawnictwa, polecenie jej innym słuchaczom lub jej negacja. Aktualnie podobny temat prowadzi Szeryf. Jednakże nie jest on uzupełniany na bieżąco. Można to wybaczyć, gdyż wiadomo, jak bardzo udziela się w innych zakresach życia forum. W związku z tym wychodzę dziś do was wszystkich z zapytaniem. Jak zapatrujecie się na taki dział? Kto byłby chętny (wiadomo, że ważna jest poprawność językowa i erudycyjność)? Gdyby zaszła taka konieczność, wziąłbym na siebie odpowiedzialność wyboru ludzi do grupy, jednakże wierzę w fakt, iż zgłosiliby się ludzie znający się na rzeczy i sumiennie wykonujący swoją powinność.
Czekam na wasze odpowiedzi.