[glow=blue]Witam wszystkich na imie mam Arek :) Moje pseudo jest rozne zalezy od sytuacji, najczesciej uzywane to: Emik, Em, Em000 oraz w branzy muzycznej Dj Em Project. Co moge powiedziec o sobie... mhm... No mam 16 latek, (hehe juz niedlugo 17 bo w maju :) ), jestem uczniem technikum elektronicznego. (cholernie ciezka szkola :|) Co lubie mhm... oczywiscie nie moge okreslic, ze lubie ale wrecz kocham muzyke :) mhm.. takie rodzaje jak (Techno, Electro, House, Dance, Trance, Club, Hip-Hop, Rap i czasmi cos mocniejszego czyli Punk Rock i Goth Rock) lubie jeszcze dziewczyny (mhm... jaki chlopak ich nie lubi :D ), tuning aut, komputery.... W sumie intresuje sie jeszcze Dj'ingiem wraz z kolega w 2000 wydalismy Cd, ktore niestety gdzies sie roznioslo po Koszalinie i zniklo :) W sumie to by bylo tyle o mnie i moich zainteresowaniach :) oczywiscie odpowiem na kazde pytanko :) Pozdrawiam ekipe FMF :) [/glow]
looklem na ost stronke i patrze Em zero powitan :( trzeba to nadrobic aaa aaa witam Cie Oficjalnie na Forum :) my sie juz troche znamy hehe :P pozdro ziom :beer: dawaj foteczke aaa