Siemanko wszystkim
No wiec od czego tu zaczac mhm... heh
No to moze pora bym i ja cos o sobie napisal.
Mam na imie Arek i zyje juz 17-18

latek na tym swiecie. Aktualnie mieszkam w Koszalinie i uczeszczam do technikum elektronicznego juz drugi roczek.
Oczywiscie najbardziej interesuje mnie muzyka... potrafi byc dla mnie czasami wyzej niz dziewczyny.
Mhm.. z muzyki oczywiscie najbardziej kocham Trance i rap nastepnie Electro, House itd.... nie pogardze tez dobrym Hip Hop'em ;)
Moimi ulubionymi dj'ami ktorych mam w czolowce sa
Special D, ATB i Armin Van Buuren. Oczywiscie ulubiony raper jak wiecie Eminem stad tez moja ksywka. Dj Em Project :)
Em dlatego, ze uwielbiam Eminema i wszystko co z nim ziwazane, Dj Em Project dlatego, ze mam pelno muzki trance i czesto przychodzac do mnie mozna uslyszec ta wlasnie muzyke. Pozatym kiedys jak bylem mlodszy i mialem wiecej czasu stwotrzylem wlasne CD i gdzies rozeszlo sie po Koszaline. :D
Plyta zwala sie Dj Em Project & Dj Karol - The Best Sound From The Underground.
Byla to oczywiscie muzyka stworzona na komputerze... ale od tego czasu nie mialem stycznosci z programami muzycznymi.. hmm a bylo to jakos hmm.. 4-5 lat temu :P
Co by tutaj jeszcze napisac.... Poza muzyka interesuje sie ksiazkami S-F, Fantasy i Horrorami. Bardzo lubie dziewcyzny :D i samochody, a zwlaszcza tuningowane :P
moim drugim swiatem jest oczywiscie swiat wirtualny... w ktorym poznalem wiele osob ze swiata muzyki w tym pare znajdujacych sie tutaj na forum :)
nie bede wymienial jakich bo za duzo zajmie :D
No wiec... tak jak nasz admin bylem kiedys bramkarzem... niestety nauka niepozowlila mi sie dalej rozwijac w tym sporcie...
Gralem w Gwardi Koszalin ... i bylem glownym bramkarzem przez poltorej roku...
Po??niej probowalem jeszcze sil w Baltyk Koszalin.. ale niestety znow nauka wsyzstko zwalila ;(
Moze kiedys.. teraz dalej gram na bramce ale juz raczej dla przyjemnosci hehe...
Mhm... cos jeszcze ?
No i ostatnia rzecz bylem adminem WAMM, Club-Team, aktualnie admin DPM jestem tez jr. adminem na VM hip hop, przyjacilem, membersem i modkiem na FMF, bylym V.I.P'em [HTD] i takze ich bylym modkiem... bylem tez na Mp3traxx i wielu innych forach muzycznych :D
No to chyba by bylo tyle na moj temat. :D
Mam nadzieje, ze jakos sie dogadujemy i calkiem dobrze sie nam wspolpracuje :D :)
Pozdrawiam
Co do zdjec to ostatnie jest z wakacji 2005 tak chyba z polowy :?
Aktualnych jeszcze nie mam :]
Hidden text. Registration required.
A i moje marzenie... hmm skonczyc polibude i moze jak sie uda to grac w jakims klubie jako DJ. Niestety nie mialem stycznosci nigdy ze sprzetem, a cierpliwa osobka to ja nie jestem hyhy.. niestety... ale no coz... :)
Moze kiedys
To by bylo na tyle Peace...