Post Napisane: 2005-04-08, 15:04 Upload: 0.00 MB

Siemanko wszystkim
No wiec od czego tu zaczac mhm... heh
No to moze pora bym i ja cos o sobie napisal.
Mam na imie Arek i zyje juz 17-18 :roll: latek na tym swiecie. Aktualnie mieszkam w Koszalinie i uczeszczam do technikum elektronicznego juz drugi roczek.
Oczywiscie najbardziej interesuje mnie muzyka... potrafi byc dla mnie czasami wyzej niz dziewczyny.
Mhm.. z muzyki oczywiscie najbardziej kocham Trance i rap nastepnie Electro, House itd.... nie pogardze tez dobrym Hip Hop'em ;)
Moimi ulubionymi dj'ami ktorych mam w czolowce sa Special D, ATB i Armin Van Buuren. Oczywiscie ulubiony raper jak wiecie Eminem stad tez moja ksywka. Dj Em Project :)

Em dlatego, ze uwielbiam Eminema i wszystko co z nim ziwazane, Dj Em Project dlatego, ze mam pelno muzki trance i czesto przychodzac do mnie mozna uslyszec ta wlasnie muzyke. Pozatym kiedys jak bylem mlodszy i mialem wiecej czasu stwotrzylem wlasne CD i gdzies rozeszlo sie po Koszaline. :D
Plyta zwala sie Dj Em Project & Dj Karol - The Best Sound From The Underground.
Byla to oczywiscie muzyka stworzona na komputerze... ale od tego czasu nie mialem stycznosci z programami muzycznymi.. hmm a bylo to jakos hmm.. 4-5 lat temu :P

Co by tutaj jeszcze napisac.... Poza muzyka interesuje sie ksiazkami S-F, Fantasy i Horrorami. Bardzo lubie dziewcyzny :D i samochody, a zwlaszcza tuningowane :P
moim drugim swiatem jest oczywiscie swiat wirtualny... w ktorym poznalem wiele osob ze swiata muzyki w tym pare znajdujacych sie tutaj na forum :)
nie bede wymienial jakich bo za duzo zajmie :D

No wiec... tak jak nasz admin bylem kiedys bramkarzem... niestety nauka niepozowlila mi sie dalej rozwijac w tym sporcie...
Gralem w Gwardi Koszalin ... i bylem glownym bramkarzem przez poltorej roku...
Po??niej probowalem jeszcze sil w Baltyk Koszalin.. ale niestety znow nauka wsyzstko zwalila ;(
Moze kiedys.. teraz dalej gram na bramce ale juz raczej dla przyjemnosci hehe...

Mhm... cos jeszcze ?
No i ostatnia rzecz bylem adminem WAMM, Club-Team, aktualnie admin DPM jestem tez jr. adminem na VM hip hop, przyjacilem, membersem i modkiem na FMF, bylym V.I.P'em [HTD] i takze ich bylym modkiem... bylem tez na Mp3traxx i wielu innych forach muzycznych :D

No to chyba by bylo tyle na moj temat. :D
Mam nadzieje, ze jakos sie dogadujemy i calkiem dobrze sie nam wspolpracuje :D :)
Pozdrawiam

Co do zdjec to ostatnie jest z wakacji 2005 tak chyba z polowy :?

Aktualnych jeszcze nie mam :]
Hidden text. Registration required.

A i moje marzenie... hmm skonczyc polibude i moze jak sie uda to grac w jakims klubie jako DJ. Niestety nie mialem stycznosci nigdy ze sprzetem, a cierpliwa osobka to ja nie jestem hyhy.. niestety... ale no coz... :)
Moze kiedys
To by bylo na tyle Peace...
Ostatnio edytowano 2006-03-07, 19:38 przez Em, łącznie edytowano 4 razy

Post Napisane: 2005-04-08, 15:12 Upload: 0.00 MB

no hehe fajnie ze sie nam wkoncu przedstawiles :mgreen:
widze z eciakwy life masz hehe :wink:
zycze mileog pobytu na forum i pilnuj porzadku nalezycie :wink:
Pozdro i trzymaj sie bro :mrgreen:

Post Napisane: 2005-04-08, 19:55 Upload: 0.00 MB

nom wlasnie fajnie :D nie bendne mowil :P ze witamy :P bo juz jakis czas jestes hhyhy pozdro

Post Napisane: 2005-04-14, 14:36 Upload: 0.00 MB

nie mowie WITAM :P :)
nareszcie osobiste przedstawienie :) hehe PoZDRo dla Ciebie i tyle ;) :D

Post Napisane: 2005-04-17, 17:58 Upload: 0.00 MB

no to spoko! :D
napewno bedziesz tu mile widziany!

Post Napisane: 2005-09-19, 23:39 Upload: 0.00 MB

witam witam :D Ciebie tez wszedzie pelno :D dobrze widziec swojakow :wink: no i kolege admina z forum Special D hyhy
pozdroo

Post Napisane: 2005-09-24, 19:49 Upload: 0.00 MB

No to reinkarnacja z mojej strony ;)

Post Napisane: 2005-09-25, 11:47 Upload: 0.00 MB

no jak reaktywacja to sobei zobacze :P
pzdr ;)

Post Napisane: 2005-09-25, 15:07 Upload: 0.00 MB

reaktywacja ... hehe narodziles sie na nowo wiec se zobacze wielkie dzieki za foto obejrze se jaki z Ciebie przystojniak heh

Post Napisane: 2005-10-31, 20:51 Upload: 0.00 MB

obejze foto....znaczy reaktywacje!!:P

Post Napisane: 2005-11-08, 10:44 Upload: 0.00 MB

siema obadam sie fiteczke ziiom pozdor.:D :!:

Post Napisane: 2005-11-08, 12:32 Upload: 0.00 MB

no z tego co widze to dlugo jestes na forum wiec zycze dalej aktywnosci i milej zabawy :)
zaraz obadm twoje foto :) dzieki bardzo ze sie przedstawiles

pzodro 4 all :)

Post Napisane: 2005-12-25, 00:57 Upload: 0.00 MB

Dj Em Project, hmmm hmmm przydalo by sie zobaczyc tego Pana.Special D- dust do dust aaa

Post Napisane: 2005-12-25, 16:04 Upload: 0.00 MB

Em Project alez sie rozpisal :D Ale jakos dotrwalam do konca hihi :wink: Witam Cie i sciskam :* Chetnie zobacze co tam zapodales :P Ciao :*

edit :
No no No fiu Fiu fiu :oops: :twisted:

Post Napisane: 2005-12-25, 16:12 Upload: 0.00 MB

Siema :D juz lukam sobie na twoja fote :D

pozdr0

Post Napisane: 2005-12-25, 22:24 Upload: 0.00 MB

Dj Em Project napisał(a):
nauka wsyzstko zwalila Crying or Very sad

hehe ale to brzmi :P

W kazdym razie hejka Em :) Ciesze sie, ze jestes na forum oraz ze jest tu pare innych ludzikow, ktore robi taki fajny klimat :) Pozdrawiam Arek i dzieki za fotki ale juz je widzialam gdzies :P chyba na forum atb ale nie jestem pewna ;P

Post Napisane: 2005-12-26, 00:08 Upload: 0.00 MB

To teraz ja :P
Z panem Arkiem jeszcze nie zdazylem sie przywitac,a wiec czynie swoja powinnosc.
Witam Cie serdecznie na forum, tak sie zlozylo ze przylaczyles sie w ten sam dzien co ja:P
Hmm mieszkasz w Koszalinie, to nawet nie jest daleko od Szczecina.
Milego pobytu!!Upiekszaj dalej nasze 4um :D

Pozdro :]

Post Napisane: 2005-12-28, 05:32 Upload: 0.00 MB

Hehe no witam :) fotki widzialem :P chyba te ;)

zycze milej zabawy na FMF-TEAM.pl :) oby tak Dalej Em ;) aaa

Post Napisane: 2006-01-08, 15:55 Upload: 0.00 MB

-#-#-#-
Czesc Dj Em Project!
No niezle sie rozpisales na swoj temat . Milo mi Ciebie poznac ! ??ycze milego przebywania na forum.
-#-#-#-

Post Napisane: 2006-01-08, 19:20 Upload: 0.00 MB

Ol men :shock: ale sie rozpisales :P jak bym czytal ksiazke 8) :lol: chetnie oblukam zdjecia :) Pzdr EM :wink:

Post Napisane: 2006-01-08, 20:14 Upload: 0.00 MB

Ooo Fotke z checia skukam :P Witam Cie na naszym wspanialym forum ziomm :D Pozdro ;)

Post Napisane: 2006-01-08, 21:27 Upload: 0.00 MB

hej EM ;), sorki ze dopiero teraz pisze, ale tsunami bylo i nie mialem kiedy ;), pozdro ;)

[ Dodano: 2006-01-08, 20:28 ]
o jakie foty rotfl ;) Em is kozack :D

Post Napisane: 2006-01-08, 23:30 Upload: 0.00 MB

No wlansie Ema jeszcze nie witalem :P Mego wspolnika :mg: wiec witam Cie teraz serdecznie i pozdrawiam :D i zeby nasza wspolna praca byla jak najdluzsza i najprzyjemniejsza :P elo 3m sie pozdro rotfl editka do fotek nie bedzie mi sie pewnie chcialo pisac rotfl :mg:

[ Dodano: 2006-01-08, 22:32 ]
rotfl snolbordzista :mg: a czyja wina ze jestes wychudzony rotfl
Pozdro :D

Post Napisane: 2006-03-09, 22:06 Upload: 0.00 MB

Cos dlugo tu nie nie pisaalem (albo i wcale :P ), ale lepiej pozno niz WCALE. Tak wiec witam cie na forum. My tam sie troche znamy. Co bede wiecej pisal?! :D Pozdrawiam Cie i cala ekipa FMF-TEAM!! aaa

Post Napisane: 2006-03-20, 22:13 Upload: 0.00 MB

boshh.. hyhy
pozniej poczytam bo teraz mi sie nie chce :niepewny:
nie powiem ze nie chce fotki zobaczyc ale
nie powiem bo zabrzmi to egoistycznie :niepewny:
no i ten.. tak sie wachalam w ktory wejsc Em Poject
bo sa tu dwa i zglupialam :huh:

pozdro

[ Dodano: Pon 20 Mar, 2006 21:15 ]
a to bomba haha.. ale mie sie pokrecilo nieziemsko
przeciez ja Cie juz widzialam ahah :niepewny:

:P