Post Napisane: 2006-08-16, 00:49 Upload: 0.00 MB

aaa Dj Amok aaa

Benjamin Arend aka DJ Amok zawsze mial swoj wlasny, indywidualny gust muzyczny. Kiedy jego koledzy ze szkoly wciaz spiewali kawalki soundtrackow z filmow Disneya on sluchal utworow Wagnera i Beethovena, co wiecej, uczyl sie grac na skrzypcach. Niestety musial porzucic muzyke dla nauki w szkole. W wieku lat 14tu odkryl muzyke pop, ktora szybko doprowadzila go do muzyki trance i rave. Majac 18 lat zaczal chodzic do Frankfurckich klubow techno. Kilka miesiecy pozniej, po kilku tragicznych sytuacjach w jego zyciu, narodzil sie projekt DJ Amok. Ten pomysl byl jedyna rzecza ktora mu zostala, nie mial pieniedzy, domu a jedynie wole odwrocenia swojej zalosnej sytuacji zyciowej, wspiecia sie z absolutnego dna na najwyzsze szczyty. W ciagu kolejnego roku zaczal produkowac swoje pierwsze utwory i rozpowszechniac je przez internet, gdzie odniosly wielki sukces na stronie typu mp3.com. Wreszcie zmotywowany aby w pelni rozwinac swoje zamierzenia, zaczal pracowac nad stworzeniem swojego wlasnego stylu techno i brzmienia z ktorego jest teraz znany: ekstremalnie twardego, agresywnego a zarazem halasliwego Amok Techno, tworzonego po to aby doprowadzac ludzi do szalenstwa. Jako dj, probuje zawsze sprawdzic jak daleko moze sie posunac, zawsze stara sie przekroczyc granice wytrzymalosci publiki. Przekroczeniem granic bylo rowniez celem jego pierwszego wydawnictwa na Giga-Music i teraz, kiedy juz to sie udalo, jest gotowy do dzialania. Obecnie jego material oczekuje na wydanie na takich labelach jak Kne'Deep, Giga-Music, HighBall, Deaf Mosaic i jego wlasnym labelu Artillery.

Post Napisane: 2006-08-16, 07:37 Upload: 0.00 MB

Kiedys sluchalem jego nut chyba jesli dobrze pamietam nawet niewiem czy
mi sie pdoobaly to jest nr 1 dj szeryfa :D fajne ciekawe Info :)
musze sobie jakies kawalki sciagnac tego Pana i obadac moze przypasi :D

Post Napisane: 2006-08-17, 01:07 Upload: 0.00 MB

Co by tu napisac :P

Poznalbym kilka jego tworczosci albo jakiegos secika :P bo co ja z info moge powiedziec ze mial zycie prze-----e :( Jak masz seta to ja poslucham i wtedy sie wypowiem :]

Post Napisane: 2006-08-17, 01:39 Upload: 0.00 MB

djkamil, ftp://wdtaz:wdtaz@85.66.98.206/ w katalogu amok masz jeden z najlepszych setow w histori hard techno/schranz ;) szczerze polecam ;) w sumie to dzieki temu setowi oraz wlakowi schock theraoy zainteresowalem sie schranzem (teraz juz nieslucham tyle tego co dawniej ale sentyment pozostal). kazdy kto nieslyszal nigdy schranz niewie co traci i neich to lepiej zmieni bo ten nurt jest naprawde ciekawy ;) przynajmniej ja mam takie uczucia bo te przesterowane dzwieki zabawa nimi i glebia basu robi na mnie ogromne wrazenie

odnosnie tematu polecam zajrzec na oficjalna strone www.djamok.net niestety teraz niewiem czmeu niedziala :/

dobry temat Gulu
pozdrawiam

Post Napisane: 2006-08-17, 02:18 Upload: 0.00 MB

Szeryf, mozna powiedziec ze to od ciebie sie dowiedzialem o nim tak mysle zobacze kto to i tak sobie zassalem i nagle spodobalo mi sie :) i teraz to moich gatunkow ktorych slucham doszedl schranz i Hardtechno

Post Napisane: 2006-08-17, 02:21 Upload: 0.00 MB

Dj Gulu napisał(a):
Szeryf, mozna powiedziec ze to od ciebie sie dowiedzialem o nim tak mysle zobacze kto to i tak sobie zassalem i nagle spodobalo mi sie :) i teraz to moich gatunkow ktorych slucham doszedl schranz i Hardtechno

hyhy no prosze :mg:

proponuje rowniez zaopatrzyc sie w produkcje Chrisa Liebinga, Speedy J, i Roberta Natusa ;)
pozdr :mg:

Post Napisane: 2006-08-17, 02:24 Upload: 0.00 MB

hehe pana C.L tesh slucham ale tych panow nie znam ;) dzieki za info o nich Szeryfie a tobie Gulu za bio Amoka pozdro :*

Post Napisane: 2006-08-17, 10:37 Upload: 0.00 MB

o 3.00 probowalem, teraz probowalem i ciegle za duzo userow podlaczonych ;/

moze macie inny secik :P :?:

Post Napisane: 2006-08-17, 10:39 Upload: 0.00 MB

djkamil, ja zassalem sobie w nocy bez problemow a co do setow to bedzie cud jak uda mi sie wrzucic na serva

Post Napisane: 2006-08-17, 10:45 Upload: 0.00 MB

to ja poczekam na seta z twojego serwera :P

bo ten od szeryfa dalej sapie i za duzo userow ;/

ide zmowic paciorek o cud :)

Wszedlem w ten katalog dalem AMOK i kura kupa, we Fg takie cos

530 No more connection allowed for this IP.

trzeba czekac :evil:

Poszlo sciaga sie :D
Ostatnio edytowano 2006-08-17, 14:38 przez Kamil, łącznie edytowano 2 razy

Post Napisane: 2006-08-17, 13:07 Upload: 0.00 MB

chetnie poznam kolesia,bo dobre opinie o nim slyszalem.dzieki za info i za secika :wink:
Skocz do: