Post Napisane: 2008-07-07, 19:29 Upload: 0.00 MB

Muzyka disco polo powraca do telewizji Polsat, ktora w pierwszych latach swojej dzialalnosci intensywnie promowala ten gatunek muzyki. Telewizja Polsat w lipcu pokaze na swojej antenie najwazniejsza impreze dla fanow disco polo.
26 lipca 2008 roku w Ostrodzie po raz trzynasty odbedzie sie Ogolnopolski Festiwal Muzyki Tanecznej. Tegoroczna impreza bedzie transmitowana na zywo w telewizji Polsat - dowiedzial sie internetowy serwis DiscoPortal

Wedlug portalu intensywna kampania imprezy ma rozpoczac sie po festiwalu TOPTrendy 2008. W tym roku taneczny festiwal disco polo ma byc impreza podobnego pokroju czo "Hity na czasie" w TVP2.

Byc moze transmisja odniesie duzy sukces. Przypomnijmy, ze od kilku miesiecy takze telewizja iTV emituje programy z muzyka disco polo, ktore od dawna notuja duza ogladalnosc wsrod wszystkich programow stacji.

zrodlo DiscoPortal

ps : szykowac tuby, subwoofery itp
ale lipa :cry:

Post Napisane: 2008-07-07, 19:42 Upload: 0.00 MB

Ja tam sie wychowalam na discopolo ((: pamietam jak w przedszkolu, z sasiadem obok puszczalismy Polsat w niedziele rano kto glosniej :roll: to byly czasy :cry: w ogole przy disco polo fajnie sie bawi jesli ktos chce potanczyc troche sie powyglupiac przy niezobowiazujacej muzyce (: sama bym sie wybrala na wiejska przytupaje xD

Post Napisane: 2008-07-07, 21:33 Upload: 0.00 MB

Nadi napisał(a):
Ja tam sie wychowalam na discopolo ((: pamietam jak w przedszkolu, z sasiadem obok puszczalismy Polsat w niedziele rano kto glosniej :roll: to byly czasy :cry: w ogole przy disco polo fajnie sie bawi jesli ktos chce potanczyc troche sie powyglupiac przy niezobowiazujacej muzyce (: sama bym sie wybrala na wiejska przytupaje xD

ja rozumie powyglupiac sie
cos %%%%% i przy tym pohulac
ale katowac nas tym w telewizji to juz troszke przesada
dobrze ze bardzo rzadko tv ogladam xD

Post Napisane: 2008-07-07, 21:40 Upload: 0.00 MB

Kozak, i tak porzadni obywatele w tych godzinach w niedziele to jeszcze spia ((:

Post Napisane: 2008-07-07, 21:54 Upload: 0.00 MB

Nadi napisał(a):
sama bym sie wybrala na wiejska przytupaje xD

dawaj do mnie do miasta u mnie to jest co tydzien :/

Ja juz myslalem, ze ta kultura pomalu zacznie zanikac a ludzie zaczna sluchac ambitniejszych dzwiekow :oops: po tym newsie zapewne wszystko wroci o 10 lat do tylu i od nowa zacznie sie era na popularny trance house czy techno ;/

Post Napisane: 2008-07-07, 21:57 Upload: 0.00 MB

Kamil, musze Cie rozczarowac :< wiele osob wraca do tych klimatow. i ta tendencja rosnie od 2 lat jakos. nawet w Uwadze mowili xD

Post Napisane: 2008-07-07, 22:07 Upload: 0.00 MB

Nadi napisał(a):
Kamil, musze Cie rozczarowac :< wiele osob wraca do tych klimatow. i ta tendencja rosnie od 2 lat jakos. nawet w Uwadze mowili xD

a niech rosnie mi to nie przeszkadza
dla mnie kazdy moze sobie sluchac co mu sie
tam zywcem podoba ale po co to w tv jeszcze dawac ;/
wystarczy ze raz do roku top trendy daja a bierze mnie na wymioty :(

Post Napisane: 2008-07-07, 22:18 Upload: 0.00 MB

Nadi napisał(a):

a prawda to jest bo teraz u nas w miescie to house i electro sporadycznie i tylko Rock & Roll I disko polo :P . Sam wiecej zagralem dancingow niz setow trancowych czy housowych przez 4 lata. Gdzie sety moge na palcach jednej reki policzyc ;/ A wole takiego dancinga na sylwestra zrobic dostac pare groszy niz wodke pic z kumplami na dworze :] a muza wcale taka zla nie jest :P
Tylko, ze teraz jak to wprowadza do TV to juz nikt nie bedzie chodzil na takie Electro biby tylko na Disco Polo Session ;/

Post Napisane: 2008-07-07, 22:29 Upload: 0.00 MB

Kamil napisał(a):
teraz jak to wprowadza do TV to juz nikt nie bedzie chodzil na takie Electro biby tylko na Disco Polo Session ;/

nie no tak zle to chyba nie bedzie ...
sporo osob jezdzi teraz na eventy
a z tym disco polo to bedzie tak jak pare lat temu
pogra to troche w tv i znowu zniknie :P

Post Napisane: 2008-07-07, 23:00 Upload: 0.00 MB

Kozak napisał(a):
Muzyka disco polo powraca do telewizji Polsat, ktora w pierwszych latach swojej dzialalnosci intensywnie promowala ten gatunek muzyki. Telewizja Polsat w lipcu pokaze na swojej antenie najwazniejsza impreze dla fanow disco polo.
26 lipca 2008 roku w Ostrodzie po raz trzynasty odbedzie sie Ogolnopolski Festiwal Muzyki Tanecznej. Tegoroczna impreza bedzie transmitowana na zywo w telewizji Polsat - dowiedzial sie internetowy serwis DiscoPortal

Wedlug portalu intensywna kampania imprezy ma rozpoczac sie po festiwalu TOPTrendy 2008. W tym roku taneczny festiwal disco polo ma byc impreza podobnego pokroju czo "Hity na czasie" w TVP2.

Byc moze transmisja odniesie duzy sukces. Przypomnijmy, ze od kilku miesiecy takze telewizja iTV emituje programy z muzyka disco polo, ktore od dawna notuja duza ogladalnosc wsrod wszystkich programow stacji.

zrodlo DiscoPortal

ps : szykowac tuby, subwoofery itp
ale lipa :cry:

nie wiem co cie boli, niech sie ludzie bawia i nic ci do tego! :x

[ Dodano: Pon 07 Lip, 2008 23:02 ]
Kozak napisał(a):
ale katowac nas tym w telewizji to juz troszke przesada

to sobie przelacz

Post Napisane: 2008-07-08, 08:27 Upload: 0.00 MB

k14 napisał(a):
nie wiem co cie boli, niech sie ludzie bawia i nic ci do tego! :x

k14 napisał(a):
to sobie przelacz

kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie
bo to jest forum ... jakbys nie wiedzial
ale co Ty tam wiesz umiesz wpasc napisac post
hyde parku, erotyce w przedstaw sie i nic wiecej
:x
a co sie stalo ze napisales posta dluzszego niz
2 wyraz gratuluje ;/

chodzi o to ze dalej nasze spoleczenstwo jest .********
dosc ze na innych forach wiekszosc ludzi lata po
mbrothery, bass-t, cascady .... zamiast zainteresowac
sie ambitna muzyka ... to jeszcze w telewizji chca calkiem
otumaniac i puszczac piosenki napisane na kolanie w 15
byle bylo nanan i o milosci .... dolacz do nich jak Ci takie cos
pasi milego skakania przy takich rytmach .... nie zapomnij
rekawiczek i laczcie sie razem :x

Post Napisane: 2008-07-08, 12:39 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie
bo to jest forum ... jakbys nie wiedzial
ale co Ty tam wiesz umiesz wpasc napisac post
hyde parku, erotyce w przedstaw sie i nic wiecej
:x
a co sie stalo ze napisales posta dluzszego niz
2 wyraz gratuluje ;/

chodzi o to ze dalej nasze spoleczenstwo jest .********
dosc ze na innych forach wiekszosc ludzi lata po
mbrothery, bass-t, cascady .... zamiast zainteresowac
sie ambitna muzyka ... to jeszcze w telewizji chca calkiem
otumaniac i puszczac piosenki napisane na kolanie w 15
byle bylo nanan i o milosci .... dolacz do nich jak Ci takie cos
pasi milego skakania przy takich rytmach .... nie zapomnij
rekawiczek i laczcie sie razem :x

niereformowalny...

Post Napisane: 2008-07-08, 12:46 Upload: 0.00 MB

wole to niz dutch trance

Post Napisane: 2008-07-08, 16:09 Upload: 0.00 MB

To nie ludzie chca powrotu tej muzyki tylko kasa. Nie rozumie ktos? Wielkie wytwornie ktore zbijaja na tym kase tak samo jak na C-Bool'ach , Farenhajtach , Remo sremo i innych beztalenciach...

A dlaczego? Prosty powod. U nas nie beda promowac Armina, Tiesta czy innego ktory potrafi ladnie zagrac bo z tego nie beda mieli kasy. A tym chamom dadza 10% zarobku sobie wezma reszte i kazdy jest happy. Tak sie to u nas kreci w kraju, dlatego tez za jakis czas wypierdalam stad bo tutaj mozna zdechnac jako zacofany o jakies 40 lat.

k14, Niereformowalna to byla twoja stara jak sie walila z twoim ojcem i wyszlo takie pomylone cos jak ty. Ni z Ciebie gej ni pedal tak pol na pol a jak Cie jaraja "chamskie wstrzasy" to ich sluchaj i szanuj zdanie innych...

??al mi tylko tych ktorzy w ozyciu nie zaznaja dobrej muzyki, a jak zaznaja to beda w znacznym wieku...

Post Napisane: 2008-07-08, 16:17 Upload: 0.00 MB

terefere napisał(a):
k14, Niereformowalna to byla twoja stara jak sie walila z twoim ojcem i wyszlo takie pomylone cos jak ty. Ni z Ciebie gej ni pedal tak pol na pol a jak Cie jaraja "chamskie wstrzasy" to ich sluchaj i szanuj zdanie innych...

nie bede komentowal

terefere napisał(a):
To nie ludzie chca powrotu tej muzyki tylko kasa. Nie rozumie ktos? Wielkie wytwornie ktore zbijaja na tym kase tak samo jak na C-Bool'ach , Farenhajtach , Remo sremo i innych beztalenciach...

jesli ludzie chca tego sluchac nei wiem gdzie cie boli. nie sluchaj, przelacz, po problemie

Post Napisane: 2008-07-08, 16:20 Upload: 0.00 MB

k14, A czy ja debilu "nieskonczony" napisalem ze bede tego sluchal? albo czy slucham? Czytanie ze zrozumieniem sie klania, chociaz tobie to juz nic nie pomoze...

Post Napisane: 2008-07-08, 16:21 Upload: 0.00 MB

terefere napisał(a):
k14, A czy ja debilu "nieskonczony" napisalem ze bede tego sluchal? albo czy slucham? Czytanie ze zrozumieniem sie klania, chociaz tobie to juz nic nie pomoze...

no to tymbardziej! jesli tego nie sluchasz to nie wypowiadaj sie taki sposob, jak ludzie sluchaja to niech sluchaja, ty chyba na tym nie tracisz...

Post Napisane: 2008-07-08, 16:35 Upload: 0.00 MB

k14, Z tego co mi wiadomo mieszkam w wolnym kraju gdzie mam prawo glosu, nie wazne czy komus sie on podoba czy nie wiec z laski swojej nie uciszaj mnie dobrze?

Post Napisane: 2008-07-08, 19:02 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
k14, Z tego co mi wiadomo mieszkam w wolnym kraju gdzie mam prawo glosu, nie wazne czy komus sie on podoba czy nie wiec z laski swojej nie uciszaj mnie dobrze?

heh Adrianek widze ze k14 chce nam tu narzucac swoje
zdanie :lol:
kazdy ma prawo sie wypowiedziec jednym dp sie bedzie podobac
innym nie wiec po co w ogóle zaczynasz jakies konflikty ..
Adrianku tez sie uspokoj bo za mocne slowa leca
i chociaz zgadzam sie z Toba chlopcze w 100% (napewno w tym dp
chodzi o kase i to o duza kase ) jednak trzeba troszke
zbastowac ....
k14 naucz sie wymieniac poglady albo ................. sio

niech dyskusja dalej idzie ale tak jak powinna .. inaczej zamkne temat

Post Napisane: 2008-07-08, 20:56 Upload: 0.00 MB

Ajem sorrrry Kozaczyzna, ;) ponioslo mnie tylko bo wiem co jest grane, znajomy ktory pracowal w pewnym polskim "labelu" wiec wiem co jest grane ;)
Juz spokoj ;*

Post Napisane: 2008-07-27, 13:29 Upload: 0.00 MB

co wam jest , w polsacie Ostrody nie bylo tylko na ITVC transmisja leciala na zywca. Ja pojechalem specjalnie na ten Festiwal wienc nie musialem ogladac;)

Post Napisane: 2008-07-27, 15:08 Upload: 0.00 MB

k14, zawsze ma w zwyczaju prowokowac ludzi na tym forum trzeba olewac co pisze bo to "karmienie" trolla. Ale wracajac do tematu tez mnie sie nie podoba ze cos takiego wraca chociaz chyba juz wole to niz tych mbraderow,a-leexow czy farenthajdow .Nie wymagam od ludzi by nagle zaczeli sluchac czegos baaardzo ambitnego ale by lekko zmienili gusta bo w tym disco to jedna melodyjka i lina perkusyjna i tak przez 3-4 min
Pozdrawiam

Post Napisane: 2008-08-01, 12:05 Upload: 0.00 MB

Kamis napisał(a):
co wam jest , w polsacie Ostrody nie bylo tylko na ITVC transmisja leciala na zywca. Ja pojechalem specjalnie na ten Festiwal wienc nie musialem ogladac;)

Twoja wypowiedz bardzo odzwierciedla moje przemyslenia w dziale Muzyka ahahahah rotfl
Skocz do: