Post Napisane: 2005-09-12, 18:40 Upload: 0.00 MB

COSMIC GATE
Co sadzicie o tym projekcie? jak dla mnie naprawde wymiataja te 2 ziomki a ich EXPLORATION OF SPACE to do dzis mnie rozpier.. aaa ;) Back 2 Earth tez supcio jak i caly ich pierwszy album - RHYTHM AND DRUMS
piszcie swoje opinie na temat tego projektu :mg:

Post Napisane: 2005-09-12, 21:02 Upload: 0.00 MB

Cosmic Gate.. jeden z zespolow, ktore slucham od dawna.. ich wystepy na Trance Energy, czy Defqon One pokazuja, ze sa naprawde dobrzy w tym co robia :D uwielbiam ich The Truth, czy Milky Way robia naprawde niezly Hardtrance ;)

Post Napisane: 2005-09-12, 21:09 Upload: 0.00 MB

Sam mialem kiedys Eploration of Space ale niechcacy wykasowalem, a wtedy jeszcze neta nie mialem. Teraz nie dawno sobie sciaglem ten kawalek z sentymentu. Pozdrawiam

Post Napisane: 2005-09-16, 23:33 Upload: 0.00 MB

Szeryf ty to wiesz czym zarzucic!

Exploration of space czy jest jakas bardziej chwytliwa trance melodia?!
Pokochalem duzo wczesniej niz znalem muzyke trance... O jakosci tego utworu niech swiadczy fakt ze nawet znajoma metalka miala ustawione eos jako dzwonek na komorce :P i nawet znala tytul...

POZDRO SZERYF!

Post Napisane: 2005-11-26, 21:45 Upload: 0.00 MB

U mnie hit szkolnych dyskotek :) . Chociaz lud pewnie nie wie jak to sie nazywa <rotfl> . Exploration of Space i tak wymiata :) . A sety Cosmic Gate sa takie sobie, mozna poslychac. Ale Exploration i tak wyjasnia wszystko :) .

Post Napisane: 2005-12-06, 18:28 Upload: 0.00 MB

COSMIC GATE .Naprawde spoko zespol.Od niedawna zaczolem sluchac ich muzy.Stwierdzam ze jest naprawde fajna.Jezleli ktos lubi muzyke techno to cos dla niego.Dzieki za umiesczenie muzy i pozdrawiam.

Post Napisane: 2005-12-06, 22:36 Upload: 0.00 MB

cosmic gate aaa aaa tylko udane utworki takie jak exploration the drums back to earth i jeszcze pare wypas

Post Napisane: 2005-12-06, 23:09 Upload: 0.00 MB

hmmm..Cosmic Gate :D to naprawde zgrany duet tych 2 panow
ten hit stary juz Exploration of Space :D niach piekna nuta
stara ale jeszcze dlamnie bardzo jara :wink: hehe duzo tu nie bede pisal
bo poco :D cosmic Gate roxx i wszystko w temacie :D hehe Pozdr

Post Napisane: 2005-12-17, 22:40 Upload: 0.00 MB

Poszukuje albumiku RHYTHM AND DRUMS oraz utworka back 2 earth nie wiecie moze gdzie to mozna znalezc? Wiem ze to nie ten dzial ale...

Post Napisane: 2005-12-18, 00:55 Upload: 0.00 MB

No i co ja mam o Nich powiedziec ? :D hehe ;) nie wiem Poprostu Swietnie Graja ;) Swietnie Robia Muzyke ;) i tyle !! :) aaa

Post Napisane: 2005-12-18, 01:59 Upload: 0.00 MB

No Cosmic Gate juz mi sie zawsze podobaly ich kawalki i zawsze beda bo tego po prostu nie mozna nie lubiec i to sienigdy nie nudzi ;) A ja lubie wlasnie tez bardzo exploration of space i fire wire jeszcze :D

Post Napisane: 2006-02-12, 15:58 Upload: 0.00 MB

no to ja mazne :mg:
jak dla mnie best przeboj: exploration of space i juz :D
do dzisaij go slucham i mi sie nie nudzi :p
pzdr aaa aaa aaa

Post Napisane: 2006-02-18, 01:55 Upload: 0.00 MB

ja do cosmic gate bylem sceptycznie nastawiony do czasu gdy wyszedl ich skladak BAck 2 Back :D wtedy nie mogle sie nicm nasluchac sluchalem non stop :D i teraz czekam na kolejne ich mixy :D

Post Napisane: 2006-02-25, 17:06 Upload: 0.00 MB

Jak na 2 producentow to niezle :P znam tylko Exploration Of Space i jest massakra.

Pozdrowionka .

Post Napisane: 2006-02-25, 21:48 Upload: 0.00 MB

Kozacka grupa. kozacka muza co tu duzo mowic. Kto nie sluchal ten frajer.

Post Napisane: 2006-09-07, 13:26 Upload: 0.00 MB

EXPLORATION OF SPACE!!! Przez dlugie lata bedzie jeszcze wielkim utworem. To chyba najbardziej chwytliwa nutka na imprezkach. W moim przypadku jak prowadze jakies imprezki, to bez tej nutki sie nie obejdzie. Jedyny jej mankament to troszke zbyt dlugie rozpoczecie, ale mozna to przezyc. A jak juz wejdzie melo to caly parkiet az plonie.

Post Napisane: 2006-09-08, 12:55 Upload: 0.00 MB

Exploration of space podoba mi sie jak najbardziej, ale tylko w remixie Dj Shredda (podoba mi sie wersja oryginalna, ale Shredda przerobil to na zabojczy mix)... Back to Earth tez jest dobre, jednak znowu wole utworek ze strony drugiej... bodaj to byl Hardcore :) Duzo bardziej od wspomnianych podoba mi sie kawalek The wave sprzed 4 lat bodaj... jest genialny...
Z momentem pojawienia sie I feel wonderful CG wydaje mi sie, ze zerwali z przeszloscia... Should have known i klimat na ostatnim albumie Earth mover wskazuje, ze definitywnie przeszli na uplifting trance... Czy wroca do stylu sprzed 5-6 lat ?? Nie sadze :)

Pozdro :)

Post Napisane: 2006-09-12, 02:10 Upload: 0.00 MB

CG wiadomo...renomowana firma...Szanuje i lubie...ale musze miec naprawde ochote zeby sluchac...Nie jest to muzyka ktora moze sobie leciec w tle jak czytam gazete....
Przeszkadza...

No ale tak jak sie wluchac to miodzio :]

Post Napisane: 2008-02-15, 13:53 Upload: 0.00 MB

bardzo dobra grupa istnieje juz troche i ciagle trzyma bardzo wysoki poziom
podobaja mi sie ich wszystkie produkcje zarowno te starsze jak i nowe bo kazda ich nutka ma w sobie cos ciekawego w sobie

Post Napisane: 2008-02-15, 15:46 Upload: 0.00 MB

Kozak napisał(a):
podobaja mi sie ich wszystkie produkcje zarowno te starsze jak i nowe bo kazda ich nutka ma w sobie cos ciekawego w sobie

a mi sie wydaje ze im dalej tym gorzej. keidys to bylo COS teraz nie wysilaja sie tak rpzy tworzeniu nutek :( i nie ma takich dbrych hardtrance jak keidys. ahh te czasy exploration of space :roll:

Post Napisane: 2008-02-15, 16:29 Upload: 0.00 MB

Kiedys Cosmic Gate niezle orali tymi swoimi mocnymi trancowymi produkcjami. :]
Teraz znacznie lzejsze kawalki produkuja, no widac na nich jak trance sie zmienil na przestrzeni 10 lat ;)

Post Napisane: 2008-02-15, 17:02 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
Kozak napisał(a):

a mi sie wydaje ze im dalej tym gorzej. keidys to bylo COS teraz nie wysilaja sie tak rpzy tworzeniu nutek :( i nie ma takich dbrych hardtrance jak keidys. ahh te czasy exploration of space :roll:

:* :*
Kiedys to byly jebacze nie z tej ziemi :D Prawdziwe cosmic tracki :D
The Wave, Exploration of space (ahh), The Rhythm ahh same piekne tracki wydawali, a jak dzis slucham tego body of conflict (bleh) to mnie skreca :<

Post Napisane: 2008-02-15, 21:33 Upload: 0.00 MB

[K]r2y$_eQ napisał(a):
Kiedys to byly jebacze nie z tej ziemi :D Prawdziwe cosmic tracki :D
The Wave, Exploration of space (ahh), The Rhythm ahh same piekne tracki wydawali, a jak dzis slucham tego body of conflict (bleh) to mnie skreca :<

no fakt trzeba przyznac ze sie pozmienialo wiele w ich produkcjach
the wave ma malo wspolnego z body of conflict
Skocz do: