LaraCroft kolejna wisienka na naszym forumowym torcie
mila, uprzejma, inteligentna, piekne wlosy, oczy, nogi ...... :slinienie:
kiedys siedziala w klimatach sanders & burns teraz kocha grupe rmb i duzy + za to
bo to mega klasyki, swoja droga uwazam ze to cwana tygrysica bo zadaje sie glownie z elita (vip i administracje :cwaniak: )
duzy - za to ze nie toleruje schranz i nazywa to " lupanina, sieczkarnia, rznieciem" a nie "MUZYKa"
chetnie bym sie za nia zabral, ale je :serce: nalezy do innego ....
A
[K]r2y$_eQ - legenda i prawdziwy ojciec FMF [dla mnie]. co by tu jeszcze naskrobac
:bezradny:
ok wiem :cwaniak:
administrator pelna geba wszystkie modyfikacje sprawy techniczne ma w malym palcu u nogi, [duzym lubi sobie dlubac w nosie], wlasciciel ogromnej ilosci muzyki zarowno piratow jak i original, potrafi sciagnac 100 cos GB muzyki zeby nagrac to na plytki z mysla ze moze kiedys otaguje i wrzuci :|
rodzice nie powinni go wysylac na poczte czy do sklepu bo potem wraca nad ranem ..
[gdyby byl listonoszem (o czym podobno skrycie marzy) rentki i emeryturki do ludzi by nie docieraly xD]
- lubi hardkorowe akcje typu niszczenie wrogom for czy kradziez choinek z lasow :smiech:
- jak sie go o cos poprosi to robi to za miesiac jesli oczywiscie w miedzy czasie przypomni mu sie o tym ok 10 razy
- poprosilem go kiedys o pewien album jeszcze jak bylem wiksiarzem, z wiksy wyroslem a on i tak mi nigdy go nie wrzucil xD
- na gg nigdy nie zagada "czesc czy dzien dobry" ale "asdaq235r425434 lub #$%erwe34"
ciezko znalezc drugiego takiego statsiarze [14707 postow] . mowil mi ze na innym forum widzial goscia co mial wiecej ale mu nie wierze
co by tu jeszcze ....
- trzyma walizke z plytami kolo okna (zyje w ciaglym strachu ze sasiad mu je podbiera, ale nie wiem dlaczego jej nie sciagnie)
- ma 13235432543 dyskow sporo popalonych ale nie wiem po co je trzyma
- zrobil 234234324 mp3 demowek [nigdy calego utworu]
- kocha oldy i pulp fiction i gta i fmf i swoj hosting obrazkow
i koncze bo nie chce mi sie ksiazki o nim pisac :<
:*