Post Napisane: 2010-02-01, 17:17 Upload: 0.00 MB

Szeryf,
Uczciwy chlopak z ktorym latwo i przyjemnie zalatwia sie interesy kunpa/sprzedazy :P
Ma na imie Adam, lubi hardtechno, jest pracowity co widac na tym forum doskonale :D
Czasem jest zdolowany ale to tylko czasami :* xD

Autor postu: Drador otrzymał podziękowanie : Szeryf

Post Napisane: 2010-02-07, 00:03 Upload: 0.00 MB

Jest uczciwy, przynajmniej jesli chodzi o interesy ze strozami prawa - sprzedal Szeryfowi nagrywarke.
Wlasciwie to nie wiem cyz jest uczciwy, moze byc tak, ze nagrywarka nie dzialala, Drador 'wydymal' Szeryfa, a ten boi sie przyznac, bo:
1) Wyjdzie na frajera (chociaz go za takiego nie uzywam) ALBO
2) Bedizemy musieli zbanowac Dradora za oszustwo i wtedy stracimy uzytkownika
A Szeryf to statsiarz (tak, statsiarz prawie taki jak ja, on mnie nauczyl nabijac posty), ale od kiedy przestalem sie zajmowac forum od strony panelu moda to nie mam na to czasu :lol:
Odbieglem od tematu? Ok, Drador. Nie wiem o nim nic oprocz tego, ze dal kiedys na fmf temat o jakims teatrzyku czy tam kabarecie "Pekaesy" i do dzis ma od tamtej pory ten swoj chory avatar (ja mam lepszy juz 5 lat, sam go zrobilem, spoko co?).
Nie lubi producentow, ktorych ma podanych w profilu. Gdyby lubil to wpisalby 2-3 a nie sto piedziesiat ksyw, ktore wzial z google tylko po to aby zapelnic pole w formularzu - pewnie myslal, ze kto wiecej wpisze ten dostanie lepsza range hehe.
Jest z Jawora.

Autor postu: [K]r2y$_eQ otrzymal za niego - 2 podziekowan: Drador, Szeryf

Post Napisane: 2010-02-07, 10:45 Upload: 0.00 MB

[K]? [K] jest spoko... kazdy o tym wie, bo jest szefem xD
Zaczne od tego, ze dzieki niemu znalazlam sie na 4um :D albo Szeryfowi ktory podawal sie za niego ale sama juz nie ogarniam z kim wtedy pisalam rotfl Wlasciwie to dzieki milosci K do RMB bo wie chlopak co dobre :roll: Wtedy go pokochalam :mg: niestety miloscia nieodwzajemniona :cry: xD
Co o nim wiem? Lubi chodzic na poczte xD Najchetniej zostalby listonoszem zeby mu jeszcze placili za to ze codziennie tam chodzi rotfl Poza tym to mily i bardzooo sympatyczny chlopak choc czasami udaje ze jest inaczej :mg: Czasami ludzie go prosza o rozne rzeczy a jemu sie nie chce wnikac ale ma racje bo po co sie przemeczac xD Zartuje oczywiscie bo K czesto pomaga i dla tego 4um zrobilby wszystko :) Widac ze oddal mu dusze i biedaczek siedzi nocami i robi te sercze i jakies tam mody tygodniami ale ciagle mu cos przeszkadza xD To odpowiedni czlowiek na odpowiednim miejscu bo kocha muzyke i ma super muzyczny gust. Lubie go meczyc glupimi PMami bo uwielbiam z nim rozmawiac o niczym xD ale ostatnio tego nie robie :< Poza tym uwazam ze to slitasny, inteligentny i naprawde SPOKO chlopak :*

Autor postu: LaraCroft otrzymal za niego - 2 podziekowan: [K]r2y$_eQ, Szeryf

Post Napisane: 2010-02-07, 11:33 Upload: 0.00 MB

LaraCroft kolejna wisienka na naszym forumowym torcie
mila, uprzejma, inteligentna, piekne wlosy, oczy, nogi ...... :slinienie:
kiedys siedziala w klimatach sanders & burns teraz kocha grupe rmb i duzy + za to
bo to mega klasyki, swoja droga uwazam ze to cwana tygrysica bo zadaje sie glownie z elita (vip i administracje :cwaniak: )
duzy - za to ze nie toleruje schranz i nazywa to " lupanina, sieczkarnia, rznieciem" a nie "MUZYKa"

chetnie bym sie za nia zabral, ale je :serce: nalezy do innego .... :oops: A

[K]r2y$_eQ - legenda i prawdziwy ojciec FMF [dla mnie]. co by tu jeszcze naskrobac
:bezradny:
ok wiem :cwaniak:
administrator pelna geba wszystkie modyfikacje sprawy techniczne ma w malym palcu u nogi, [duzym lubi sobie dlubac w nosie], wlasciciel ogromnej ilosci muzyki zarowno piratow jak i original, potrafi sciagnac 100 cos GB muzyki zeby nagrac to na plytki z mysla ze moze kiedys otaguje i wrzuci :|
rodzice nie powinni go wysylac na poczte czy do sklepu bo potem wraca nad ranem ..
[gdyby byl listonoszem (o czym podobno skrycie marzy) rentki i emeryturki do ludzi by nie docieraly xD]
- lubi hardkorowe akcje typu niszczenie wrogom for czy kradziez choinek z lasow :smiech:
- jak sie go o cos poprosi to robi to za miesiac jesli oczywiscie w miedzy czasie przypomni mu sie o tym ok 10 razy
- poprosilem go kiedys o pewien album jeszcze jak bylem wiksiarzem, z wiksy wyroslem a on i tak mi nigdy go nie wrzucil xD
- na gg nigdy nie zagada "czesc czy dzien dobry" ale "asdaq235r425434 lub #$%erwe34"
ciezko znalezc drugiego takiego statsiarze [14707 postow] . mowil mi ze na innym forum widzial goscia co mial wiecej ale mu nie wierze :lol:

co by tu jeszcze .... :oops:
- trzyma walizke z plytami kolo okna (zyje w ciaglym strachu ze sasiad mu je podbiera, ale nie wiem dlaczego jej nie sciagnie)
- ma 13235432543 dyskow sporo popalonych ale nie wiem po co je trzyma
- zrobil 234234324 mp3 demowek [nigdy calego utworu]
- kocha oldy i pulp fiction i gta i fmf i swoj hosting obrazkow

i koncze bo nie chce mi sie ksiazki o nim pisac :<

:*

Autor postu: Kozak otrzymal za niego - 4 podziekowan: [K]r2y$_eQ, Buffalo, LaraCroft, Szeryf

Post Napisane: 2010-02-07, 11:42 Upload: 0.00 MB

LaraCroft, przez bardzo dlugi czas nie ogarnialem, kim ona w ogole jest?! ; D
poczatkowo myslalem, ze Szeryf stworzyl sobie drugie konto z Lara Croft bo kocha ta postac i zeby mogl sie do niej tulac i zna SB ciagle do siebie pisal xD potem, gdy zrozumialem, ze to jednak ktos inny to dalej nie wiedzialem skad ta Lara sie wziela... nie bylo, nie bylo i nagle... bach! Szeryf obcalowywuje i tula co chwila ta Lare i tulaja sie na SB co najmniej jakby to byla bardzo dobra znajoma ; D i niekoniecznie tylko do rozmowy rotfl w koncu niedawno nie wytrzymalem i spytalem Krzyska kto to jest ta Lara to dowiezdzialem sie w koncu co nie co, ze to osoba ktora trafila do nas z najwiekzsego warezu na swiecie (xD) i takie tam... a potem po rozmowie z Lara doweizialem sie, ze studiiuje na 2 kierunkach...
po jej wypowiedziach i zachowaniu na SB moge wywnioskowac ze to w hooj inteligentna osoba, chyba najinteligentniejsza osoba jaka kiedykolwiek na tym forum byla xD

http://www.myspace.com/rafalsentiel

Autor postu: UcieX otrzymal za niego - 3 podziekowan: [K]r2y$_eQ, LaraCroft, Szeryf

Post Napisane: 2010-02-07, 18:00 Upload: 0.00 MB

Chce zarabiac miliony dolarow jako producent muzyczny produkujacy swoje utwory na pirackim oprogramowaniu. Ma gleboko to czy go sprawdzi wytwornia czy nie.
Twierdzi, ze uzyskanie 500 logow w ciagu miesiaca jest ciezkim wyzwaniem, ale jak mu powiedzialem ze z palcem w nosie wyciagam 2000 to sie uciszyl.
Towarzyszyl nam w przygodach na pewnym zaprzyjaznionym forum.

Autor postu: [K]r2y$_eQ otrzymał podziękowanie : Szeryf

Post Napisane: 2010-02-07, 19:15 Upload: 0.00 MB

[K]r2y$_eQ, juz nie wyciagaj takich brudow na swiatlo dzienne :zawstydzony:
pozatym bym nie chcial miec duzo kasy z utworow tylko podrozowac po calym swiecie jako DJ :roll:

http://www.myspace.com/rafalsentiel

Autor postu: UcieX otrzymał podziękowanie : Szeryf

Post Napisane: 2010-02-07, 19:33 Upload: 0.00 MB

Stasiu by chial podrozowac jako DJ ale tylko kabrioletem z 3 laskami u boku xD !!

Autor postu: MusicTrance otrzymał podziękowanie : Szeryf

Post Napisane: 2010-02-07, 21:05 Upload: 0.00 MB

MusicTrance, ogolnie spoko koles :mg: robi fajne uploady :wink: to tyle co wiem o tym czlowieku 8)

[url]http://img517.imageshack.us/img517/2325/dsc02537400x400.jpg[/url]

Autor postu: Snake otrzymal za niego - 2 podziekowan: MusicTrance, Szeryf

Post Napisane: 2010-02-08, 14:03 Upload: 0.00 MB

Spoko gosc, fajnie sie z nim gada o melanzach, bo ma wielkie doswiadczenie. Wczoraj mu napisalem 'zw' jak poszedlem po kawe i zapomnialem zagadc jak wrocilem :oops: w sumie czesto mi sie to zdarza :oops:

Autor postu: [K]r2y$_eQ otrzymal za niego - 2 podziekowan: Snake, Szeryf

Post Napisane: 2010-02-09, 06:15 Upload: 0.00 MB

[K]r2y$_eQ - nie znam go za dobrze, ale widze, ze ma bardzo duzo postow na tym forum. Sam ma prawie tyle psotow co dwie osoby bedace zaraz po nim razem :)
Wrzucil tez najwiecej ze wszystkich - tutaj to cala kolejna dziesiatka razem nie ma tyle co on sam ;/ debil... :|
Ma tez najwiecej punktow pomogl oraz zwyklych punktow wiec niezly z niego pajac :lol:
Z tego co wiem to lubi stara muzyke i jak to Szeryf mowi - stare baby, chociaz tego nigdy nie potwierdzono. Sam w to watpie, ale kto wie :|
Podobno czesto mowi/pisze o sobie w trzeciej osobie, tj 'on jest' itp ;p Lubi nabijac posty, ale ostatnio ma do tego malo okazji :(

Autor postu: [K]r2y$_eQ otrzymał podziękowanie : Snake

Post Napisane: 2010-02-09, 12:45 Upload: 0.00 MB

Kr2y$_eQ napisał(a):
[K]r2y$_eQ
Ma tez najwiecej punktow pomogl oraz zwyklych punktow wiec niezly z niego pajac :lol:
Z tego co wiem to lubi stara muzyke i jak to Szeryf mowi - stare baby, chociaz tego nigdy nie (

stara muze, stare samochody to i stare baby :!: wiadomix jushenq n1 lmao pwnd! :mg:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

POMOZ POTRZEBUJACYM LUDZIOM!

Autor postu: Szeryf otrzymal za niego - 2 podziekowan: [K]r2y$_eQ, Snake

Post Napisane: 2010-02-12, 14:39 Upload: 0.00 MB

Szeryf to fajny chlopak, troche niezrownowazony ale w dalszym ciagu w porzadku.
Jego rozdwojenie jazni zaczyna mnie martwic. :(

Koniec swiata, deszcz ognia i siarki,
wojna, glod i zarazy. Wreszcie pojawia sie Bestia.
Rozglada sie na lewo i prawo, po czym mowi:
- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Autor postu: s8n otrzymał podziękowanie : Szeryf

Post Napisane: 2010-02-12, 15:23 Upload: 0.00 MB

s8n, to Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas Jas :D on wie o co chodzi :D
bardzo inteligentny chlopak, ktory nie dal sie odmozdzyc wojsku! potrafi kazdego przegadac w kazdej dyskusji, ma duza latwosc w przelewaniu na papier swoich mysli. radzi sobie swietnie w zyciu i pokochal linuksa xD swietnie sie z nim gada, spotkalismy sie kiedys na browarku w szczecinie :mg: i zgubilem mu zdjecie do ksiazeczki wojskowej przez co musial uzyc swojego gadanego, aby konduktora uspokoic rotfl rotfl rotfl uwielbia wyzywac innych ludzi od debili xD
jest spoko :przytul: :mg:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

POMOZ POTRZEBUJACYM LUDZIOM!

Autor postu: Szeryf otrzymał podziękowanie : s8n

Post Napisane: 2010-03-07, 01:05 Upload: 0.00 MB

Szeryf - bardzo chce aby ten topic zmartwychwstal :)

Autor postu: [K]r2y$_eQ otrzymał podziękowanie : Szeryf

Skocz do: