Post Napisane: 2006-10-06, 13:43 Upload: 0.00 MB

Dla mnie te skladaneczki to jest podstawowa lektura dla osob, ktore uwazaja,ze Trance nie jest piekny...........To jest jak Biblia dla Katolika..............The best Of Trance..........Wg mnie na tych skladaneczkach jest cala kwintesencja czystego Tranciku...........PoZDRO 4ALL TRANCE MANIAKOW...........

Post Napisane: 2006-10-07, 23:02 Upload: 0.00 MB

hmm szczerze mowiac to swoja przygode z elektronika zaczytnalem wlasnie od kupna kilku skladanek serii Tunnel Trance Foce i Future Trance i powiem ze jak na sam poczatek przygody z muzyka elektroniczna to rytmy w sam raz :P ale teraz na to patrzec niemoge i mnie uszy bola jak to wlaczam :P czysty trance to to napewno niejest ;) to jest najbardziej komercyjna odmiana trance zwana eurotrance :P ale od czegos zaczac trzeba.. proponuje posciagac jakies prawdziwe trance'owe kompilki (typu Kyau And Albert - Worldvibe, Airwave - Trilogy, Solarstone - Anthology.. tylko bron boze nic z tiestucha, buurena i corstena bo to wypacza gusta muzyczna :]) i wtedy zobaczysz co to jest piekno :P hee troche zagmatwalem :P
pozdr ;)

Post Napisane: 2006-10-08, 09:39 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
ylko bron boze nic z tiestucha, buurena i corstena bo to wypacza gusta muzyczna :] ) i wtedy zobaczysz co to jest piekno :P

KASPA by Cie zaoral za ten cytat z ktorym tez oczywiscie sie nie zgodze ale nie chce sie klocic :wink:

Post Napisane: 2006-10-08, 09:44 Upload: 0.00 MB

Wilu84, wg mnie to sie grubo mylisz podzielam zdanie Szeryf'a, ze to bardziej commercial trance niz czysty trance taka bynajmniej jest Cd1 bo cd 2 zazwyczaj posiada juz wykonawcow ktorzy bardziej do mnie przemawiaja :) i takie porownania tych skladanek bo Biblii wg mnie jest troche przesadzone :) no ale kto co lubi :] i tak jak mowi Szeryf, Solarstone - Anthology One , czy Dave202 - Mainstation 2006 to sa plytki / skladanki ktore wg mnie zasluguja na miano "kwintesencji czystego Tranciku"
tyle odemnie pozdro :)

Post Napisane: 2006-10-13, 21:52 Upload: 0.00 MB

to jest jak Biblia dla Katolika :D heheh, ja uwazam sie za fana trance'u a plytki Tunnel Trance Force sa dla mnie jak karma dla kota kiedy chcesz nakarmic psa... niby to samo ale w smaku juz zupelnie inne...

P.S. nie obrazaj Trance-maniakow :D

Post Napisane: 2006-10-15, 23:43 Upload: 0.00 MB

ja chyba postaram sie do tego przekonac...

Post Napisane: 2006-10-16, 00:03 Upload: 0.00 MB

Mnie jakos zawsze skladanki TTF wialy...praciem...

Glowny powod jest taki, ze nie lubie trance bo wole ostre bouncy z laskami w teledyskach...Cos takiego jak chlopaki Kalwi i Remi zapodaja...
..a w ogóle to mi sie nazwa nie podoba...

..a tak powaznie...powaznie bez tego fragmentu z laskami i KiM...

Ahh te bezsensowne uprzedzenia...

Post Napisane: 2006-10-16, 16:39 Upload: 0.00 MB

Skippy napisał(a):
powaznie bez tego fragmentu z laskami i KiM...

raczej KiR powinno byc :)

Post Napisane: 2006-10-16, 23:06 Upload: 0.00 MB

[K]r2y$_eQ napisał(a):
Skippy napisał(a):
powaznie bez tego fragmentu z laskami i KiM...

raczej KiR powinno byc :)

No raczej...Pozno bylo...zreszta KiR, KiM...jedno pracie...

Post Napisane: 2006-10-16, 23:11 Upload: 0.00 MB

Skippy napisał(a):
No raczej...Pozno bylo...zreszta KiR, KiM...jedno pracie...

E no
KiM, KiR inaczej Kalwi i Remi lub Kalwi & Remi - Duet polskich producentow amatorow tworzacych muzyke elektroniczna. Dokladnie wikse. Sa zlodziejami bo podjebali remix dj'a Theo i nigdzie nie napisali ze to on robil, sami zgarneli kupe kasy. Utozsamiaja sie z wielkimi gwiazdami. Zamiast dloni maja pracia. Ich fani oraz oni sami mysla, ze robia trance, a naprawde jest to wiksa niewarta nic wiecej niz utwory patalaszkow z wp.pl

To taka definicja/opis Kalwi i Remi ;) nie pisz jedno pracie bo oni to cztery pracia (2x2 rece)

PS: chyba ten opisik jebne na wikipedie ;p

Post Napisane: 2006-10-26, 12:18 Upload: 0.00 MB

jak dla mnie sa to kultowe skladanki sa ze mna od poczatku mojego sluchania muzyki
i faktem niezmiennym jest to ze cd nr 2 podoba mi sie bardziej niz cd nr 1

Post Napisane: 2006-10-27, 09:53 Upload: 0.00 MB

[K]r2y$_eQ napisał(a):
Sa zlodziejami bo podjebali remix dj'a Theo i nigdzie nie napisali ze to on robil, sami zgarneli kupe kasy.

to ze ukradli remix mam konkretnie w dupie, fakt ze Dj Theo pojechal i tak schematem dokladnie znanym z Biednego Bennassi (NIC w tym orginalnego ani odkrywczego), to rownie dobrze KiR (Klej i Rozpuszczalnik) moga ukrasc jego prace... szmaciarze to szmaciarze...

"jesli ktos jest wesoly i wylewa na droge olej, to nie moze miec pretensji ze ktos ma pdodobne poczucie humoru i wyrzuca na zakretach gwozdzie"
Skocz do: