Post Napisane: 2006-08-31, 00:14 Upload: 0.00 MB

Dla mnie nuta jest wypasiona nic dodac nic ujac tylko sluchac heh!!Pozdrawiam :)

Post Napisane: 2006-09-03, 12:46 Upload: 0.00 MB

Czesc.No widze ze rozne opinie sa na temat gropy Pakito.Tak w ogóle to utwor ,,living of video,to gral chyba z tego co pamietam zespol Trans X.I na plycie przewaza muzyka elektroniczna z muzyka dance.Lata 80'Byla to dobra muzyka a teraz sa super przerobki tych starych utworow. Pozdrawiam wszystkich rozmuwcow. :)

Post Napisane: 2006-09-05, 11:48 Upload: 0.00 MB

mi podoba sie jeden numer pakito ten remix z vokalem laski ze living on video
to jes dobre
(sorki jesli nie na temat ale pisze posty zeby uaktywnic opcje z muzyka ze d'n'b mnie najbardziej jara
pozdro

Post Napisane: 2006-09-06, 16:23 Upload: 0.00 MB

Ten Pakito to porazka a ich plyta to juz calkiem
choc ten remix jest nawet dobry
Pakito - Living On Video (Dj Next Extented Remix)
ale tak jak wy nie moge juz tego sluchac mam tego dosc ;/
ile mozna :?: :?: :? :|

Post Napisane: 2006-09-06, 19:01 Upload: 0.00 MB

Moim zdaniem Pakito reprezentuje to samo co nasz C-Bool czy Mbrother... jedno i to samo.. krotko zwiezle i na temat nutka na 1 senzon a potem papa

Post Napisane: 2006-09-07, 13:31 Upload: 0.00 MB

Ostatnio sluchalem ich albumu i powiem szczerze ze trzy dzwieki na utwor to troche za malo. Moim zdaniem takie plytki powinny byc dawane za darmo do pisemek kobiecych, albo szmatlawcow typu Bravo Girl czy Fakt. Spodobal mi sie tylko jeden kawalek pt. "I do It Again" czy jakos tak. Nutki idealne na wiejskie imprezy techno. A "Living on Video" to kpina ze wspanialego oryginalu.

Post Napisane: 2006-09-07, 13:43 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
trzy dzwieki na utwor to troche za malo.

:wink:
Cytuj:
Moim zdaniem takie plytki powinny byc dawane za darmo do pisemek kobiecych
,
Dobre...wtedy bym je zaczal zbierac... :D
Cytuj:
"Living on Video" to kpina ze wspanialego oryginalu.

Juz Cie lubie :wink:

Swoja droga taki niewinny temat, a sie rozkrecil...

Post Napisane: 2006-09-07, 16:04 Upload: 0.00 MB

Skippy napisał(a):
Juz Cie lubie :wink:

+1
nic wiecej nie mam do powiedzenia :D
Pozdrawiam :)

Post Napisane: 2006-09-08, 16:14 Upload: 0.00 MB

Dla mnie jeden wielki kicz i nic pozatym, vixa zajerzdza z daleka... jeszcze rok temu nie bylo to komercyjne, w wakacje zaczeli to grac w radiach i sie dlatego tak zeszmacilo.
Caly album Pakito to jedna wielka porazka....

Post Napisane: 2006-09-08, 17:27 Upload: 0.00 MB

M!K3 napisał(a):
jeszcze rok temu nie bylo to komercyjne, w wakacje zaczeli to grac w radiach i sie dlatego tak zeszmacilo.
Caly album Pakito to jedna wielka porazka....

To, ze zaczeli grac nic nie zmienia :P tylko tyle, ze stalo sie znane xD
a syfem bylo, jest i pewnie bedzie bo jak ma z tego kase to pewnie stylu nie zmieni a jesli zmieni styl to pewnie na taki ktory bedzie modny ale raczej dalej malo ambitne gowno ;p

Post Napisane: 2006-09-23, 08:33 Upload: 0.00 MB

PODOBNA NUTA KTORA POLECAM TO KAWALEK PAKITO-WE WANNA ROCK
:wink:

Post Napisane: 2006-09-23, 08:58 Upload: 0.00 MB

romeoxx napisał(a):
PODOBNA NUTA KTORA POLECAM TO KAWALEK PAKITO-WE WANNA ROCK

1. nie pisz z capsem ;) :P
2. pokaz nute pakito ktora nie jest podobna do innych jego kawalkow :P chyba ze remix TMEJ Team'u ktory ma sie niedlugo ukazac xD ale to zupelnie inny styl a pakito robi syf i bedzie go robic xD bo ma z tego kase a ja punkty na rs xD wsio podobne bo mu sie lba nie chce wysilac zeby cos nowego zrobic tylko jeden marny coverek ch*ja warty a pozniej juz wszystko w ten sam stajl xD a moze po prostu jeden projekt w FL edytowal (melo i pare innych dupereli) wsio to samo xD
Pozdrawiam i ide xD

Post Napisane: 2006-09-23, 11:30 Upload: 0.00 MB

Dj Em Project napisał(a):
Moim zdaniem Pakito reprezentuje to samo co nasz C-Bool czy Mbrother... jedno i to samo.. krotko zwiezle i na temat nutka na 1 senzon a potem papa

popieram :D

Post Napisane: 2006-10-06, 08:05 Upload: 0.00 MB

Wedlug mnie to trzeba im dac szanse bo juz jedno "zycie" wykorzystali na "Living on The Video" ta nute to mam w conajmniej 15 przerobkach:) Moving on Stereo fajna nutka ale mnie bardziej zakrecily nuty : "You Wanna Rock" (ona jest naprawde wielka!!) i "Blue Moon City (Ariel Iluz Power Remix)". A co powiecie na nutke "A Night To Remember" Pakita?? To chyba kaletanski organista w kosciele po mszy przerabial:D :lol:

Post Napisane: 2006-11-06, 13:42 Upload: 0.00 MB

moim zdanie met utwor jest spalony bo zaczesto graja go radiostacje .Sam w sobie jest ciekawa i udana produkcja ale szczeze to ma go juz dosc

Post Napisane: 2006-11-06, 14:24 Upload: 0.00 MB

Mozna przy tym utworku niezle potancowac po paru piwkach :twisted:
Skocz do: