Post Napisane: 2006-08-09, 16:36 Upload: 0.00 MB

Wedlug mnie ta nutka jest swietna chodz zazwyczaj nie gustuje w techno to ten kawalek napewno wart jest zainteresowania :D
Kod: Zaznacz cały
http://rapidshare.de/files/28772060/Pakito_-_Moving_on_stereo_-__Original_version_.mp3.html

Post Napisane: 2006-08-09, 16:48 Upload: 0.00 MB

Aaaa zes stary wyskoczyl... :D to powinno byc w pojedyncze utwory i jakbys poprosil o Edity to moze by Ci napisali cos... tak to watpie :twisted:

Post Napisane: 2006-08-09, 19:28 Upload: 0.00 MB

Hmmm nie zeczywiscie to jest super techno rotfl :) a teraz powaznie dla mnie jest to beznadzieja zerowanie na sukcesie jego hitu(dla mnie to niehit xD ) Living In Stereo czy jaks tak :) i z tego powodu Pakito nie szanuje pozdro ;)

Post Napisane: 2006-08-09, 23:17 Upload: 0.00 MB

...a mnie tylko drazni ze ten dzial jest chyba za malo sprecyzowany i potem sie tu pojawiaja takie rzeczy, jakies requesty i inny syf... :(

Post Napisane: 2006-08-10, 04:08 Upload: 0.00 MB

Uciex napisał(a):
to powinno byc w pojedyncze utwory i jakbys poprosil o Edity to moze by Ci napisali cos... tak to watpie :twisted:

No wlasnie ja wole napisac to tutaj :)
Dlaczego ?
A z tej prostej przyczyny ;) ??e tutaj temat lezy forever ;) nie dopoki link dziala tylko tak dlugo az komus nie przjdzie do glowy mysl o jego wywaleniu do kosza :)

Skippy napisał(a):
...a mnie tylko drazni ze ten dzial jest chyba za malo sprecyzowany i potem sie tu pojawiaja takie rzeczy, jakies requesty i inny syf...

Nie wiem o co Ci chodzi ? :P Przecie nie napisal prosby tylko pytanie dotyczace "muzyki" :lol:
Moze chodzi o to, ze nie nazwalbys tego 'muzyka' (bo ja tez nie)
Wg mnie Pakito = kolejne gowno na rynku muzycznym rangi Szalonej ??abki ;)
Nic wiecej. Trzy sample na krzyz, znany motyw i cpaki w rekawiczkach na lapach i z gwizdkami w mordach szaleja ;)
Wszyscy sie jaraja nie wiedziec czemu :|
"Living on video" - wielki 'hit' a slyszal ktos kiedys ten utwor w wykonaniu Ratty (aka Scooter) ? Pewnie nie :? A wlasnie wg mnie w tamtej nucie byla prawdziwa moc, niezauwazona i niedoceniona ;/
Teraz jest moda na promowanie gowna i takie K&R, Pakito, CF sa znani ;/ a osobiscie to bym ich rozstrzelal albo zeslal gdzies na jakies ciezkie prace i niech ryja kilofami w ziemi i kamieniach :<

O tej produkcji, ktora wrzuciles nie wiem co sadzic, bo jak uslyszalem "Living on Video" nie siegalem po nastepne utwory tego producenta. Moze gdzies slyszalem, bo teraz wszedzie tego pelno, ale jakos niebardzo kojarze.
Techno to to jest wg mnie takie Michael Jackson ma naturalnie biala skore ;) - tyle, ze on sie zna na muzyce i troche dla swiata muzycznego zrobil, za co go szanuje.
Pakito - smierdzi.

No, powiedzialem co chcialem. Teraz mozecie mowic, ze jestem fe i sie nie znam.
Pozdro ;)

Post Napisane: 2006-08-10, 11:05 Upload: 0.00 MB

I tu sie zgadzam [K]r2y$_eQ, Majkel zrobil dla swiata dla muzyki ten facet jest genialny to on jest krolem popu :D pozdro

Post Napisane: 2006-08-10, 11:22 Upload: 0.00 MB

Nie lubie takich nagran tam :P wogle mi sie nie podobaja
no ale techno to jest <rotfl> <joke>

Post Napisane: 2006-08-11, 23:57 Upload: 0.00 MB

nooo te nutki wszystkie na jedno kopyto i zygac sie chce jak sie przez rok czasu slyszy w radiu ten sam motyw w kazdej piosence.masakra ;/

Post Napisane: 2006-08-12, 12:44 Upload: 0.00 MB

[K]r2y$_eQ napisał(a):
Pakito = kolejne gowno na rynku muzycznym rangi Szalonej ??abki

Tez tak mysle ale zawsze lepsze to od tej krejzi ropuchy xD
Dla mnie to wszystko razem to jest komercja i robienie muzyki po to aby cos bylo
ale jak sobie gdzies tam leci to mi to nie przeszkadza
Osobiscie gustuje w innych rzeczach :]
np w [K]r2y$_Qu :zakochany: :oops:

Post Napisane: 2006-08-13, 12:17 Upload: 0.00 MB

Tera korde ja :D Mnie to sie wcale nie podoba...mam te moving on stereo i livin on video czy jakos tak i najbardziej mnie drazni ze sa te same sample uzywane do tych kawaleczkow.....kupili w sklepie sample i teraz cwaniakuja i pewnie cala plyte zrobia,w ktorej jeden kawalek do drugiego bedzie podobny :D...chyba ze juz ja wydali to sory ale sie za bardzo mnie to nie interesuje...na maxa chca chyba te smaple wykorzystac :] Ogolnie nie lubie jak sie robi cos na jedno kopyto...
Kikyo napisał(a):
ale jak sobie gdzies tam leci to mi to nie przeszkadza

No jestem za :) to ze mnie sie nie podoba to nie znaczy ze wszystkim ma sie nie podobac :)

Pozdro :wink: :)

[scroll]<<<<<< :twisted: FMF-TEAM :twisted: >>>>>>[/scroll]

Post Napisane: 2006-08-13, 14:02 Upload: 0.00 MB

Sebbek, I wydali plyte i wszystkie nuty sa do siebie cholernie podobne bez sensu to jest to co robia lub robi :) pozdro

Post Napisane: 2006-08-14, 12:28 Upload: 0.00 MB

Dj Gulu napisał(a):
I wydali plyte i wszystkie nuty sa do siebie cholernie podobne

Nie sa podobne tylko to jest jeden kawalek :P Znaczy sie projekt w FL i tylko inne melo wrzucane xD to wsio czym sie roznia te nuty :? :? :?
zabic to malo xD

Cytuj:
bez sensu to jest to co robia lub robi :)

Robi ;)

Post Napisane: 2006-08-14, 15:01 Upload: 0.00 MB

Living on video w wykonaniu Ratty (Scootera) bylo mistrzowskie, Pakito skleil kilka nutek i gotowy wielki hicior w radiu eska ;/

Post Napisane: 2006-08-15, 22:11 Upload: 0.00 MB

Smokealot napisał(a):
Living on video w wykonaniu Ratty (Scootera)

Ano...szkoda ze kawalek nie zostal szerzej doceniony...
Ja sobie nawet winyla sprawilem z czego jestem bardzo dumny bo kosztowal mnie 10 zeta :)
Tamta wersja ma klimat...

Post Napisane: 2006-08-21, 15:04 Upload: 0.00 MB

Mnie osobiscie ten walek sie juz znudzil :/ z poczatku jeszcze szlo tego poslucha.. a teraz.. :/

Post Napisane: 2006-08-21, 15:30 Upload: 0.00 MB

A ja nie znalem takiej przeszlosci tej nutki... hmm... jednak taka niepozorna nuta a tyle mozna o niej mowic :). Ja uwazam, ze ta nutka byla fajna, ale tak posluchac z tydzien max a potem juz nie moglem tego sluchac... ale po paru tygodniach stalo sie to wielkim hiciorem w radiach dzieki czemu przestalem sluchac radia.
Jedynie Radio BIS rulez!

Post Napisane: 2006-08-21, 16:41 Upload: 0.00 MB

dla mnie ten kawalek jest dosyc lipny i moge go porownac z MBrothers trebles :/

Post Napisane: 2006-08-22, 21:44 Upload: 0.00 MB

Na samym poczatku jeszcze jako tako podobal mi sie ten kawalek
Ale teraz nie zabardzo.Narazie zakochalam sie w Kyau Vs. Albert-Not With You

Post Napisane: 2006-08-23, 11:31 Upload: 0.00 MB

Lubilam ten kawalek, ale wkurza Mnie to, gdy wlacze radio a tam pakito :(
Bleee nie lubie komercji :(

Wszedzie pakito :P :mg: Pakito taka nazwa dla pieska :P :lol:

Post Napisane: 2006-08-24, 10:52 Upload: 0.00 MB

j/w

juz powoli zygac sie chce na to...
no a kiedys sie sluchalo... :P

Post Napisane: 2006-08-25, 08:58 Upload: 0.00 MB

Kazda nutka sie kiedys znudzi gdy jest non toper puszczana ;)

Post Napisane: 2006-08-26, 15:06 Upload: 0.00 MB

Mnie sie nie znudzi...bo nigdy jej nie slyszalem i pewnie nie uslysze :D
...ale jestem komercyjnie zacofany :|

Post Napisane: 2006-08-29, 02:07 Upload: 0.00 MB

[K]r2y$_eQ napisał(a):
Techno to to jest wg mnie takie Michael Jackson ma naturalnie biala skore ;) - tyle, ze on sie zna na muzyce i troche dla swiata muzycznego zrobil, za co go szanuje.

MAJKEL z pewnoscia tez Cie szanuje i kocha, bo jak wiadomo MAJKEL KOCHA WSZYSTKIE DZIECI
Obrazek

Post Napisane: 2006-08-29, 09:48 Upload: 0.00 MB

tribar Ty sie nie smiej kiedys za kilku letniego brzdaca Podkochiwalam sie w nim aaa :P

Post Napisane: 2006-08-29, 23:19 Upload: 0.00 MB

Patrycja napisał(a):
tribar Ty sie nie smiej kiedys za kilku letniego brzdaca Podkochiwalam sie w nim aaa :P

heh ja tez... dlatego sie smieje :D
Skocz do: