Uciex napisał(a):to powinno byc w pojedyncze utwory i jakbys poprosil o Edity to moze by Ci napisali cos... tak to watpie :twisted:
No wlasnie ja wole napisac to tutaj :)
Dlaczego ?
A z tej prostej przyczyny ;) ??e tutaj temat lezy forever ;) nie dopoki link dziala tylko tak dlugo az komus nie przjdzie do glowy mysl o jego wywaleniu do kosza :)
Skippy napisał(a):...a mnie tylko drazni ze ten dzial jest chyba za malo sprecyzowany i potem sie tu pojawiaja takie rzeczy, jakies requesty i inny syf...
Nie wiem o co Ci chodzi ? :P Przecie nie napisal prosby tylko pytanie dotyczace "muzyki"
Moze chodzi o to, ze nie nazwalbys tego 'muzyka' (bo ja tez nie)
Wg mnie Pakito = kolejne gowno na rynku muzycznym rangi Szalonej ??abki ;)
Nic wiecej. Trzy sample na krzyz, znany motyw i cpaki w rekawiczkach na lapach i z gwizdkami w mordach szaleja ;)
Wszyscy sie jaraja nie wiedziec czemu :|
"Living on video" - wielki 'hit' a slyszal ktos kiedys ten utwor w wykonaniu Ratty (aka Scooter) ? Pewnie nie :? A wlasnie wg mnie w tamtej nucie byla prawdziwa moc, niezauwazona i niedoceniona ;/
Teraz jest moda na promowanie gowna i takie K&R, Pakito, CF sa znani ;/ a osobiscie to bym ich rozstrzelal albo zeslal gdzies na jakies ciezkie prace i niech ryja kilofami w ziemi i kamieniach :<
O tej produkcji, ktora wrzuciles nie wiem co sadzic, bo jak uslyszalem "Living on Video" nie siegalem po nastepne utwory tego producenta. Moze gdzies slyszalem, bo teraz wszedzie tego pelno, ale jakos niebardzo kojarze.
Techno to to jest wg mnie takie Michael Jackson ma naturalnie biala skore ;) - tyle, ze on sie zna na muzyce i troche dla swiata muzycznego zrobil, za co go szanuje.
Pakito - smierdzi.
No, powiedzialem co chcialem. Teraz mozecie mowic, ze jestem fe i sie nie znam.
Pozdro ;)