Register

Please register to see whole board

Post Napisane: 2010-09-02, 02:28 Upload: 0.00 MB

wybrałem szkołe ŻaK w GGdyni - Logistyka i Spedycja jest to szkoła 1-roczna.
W tym, że nie dostaje sie tytułu technika, tak naprawde ta szkoła mi mega śmierdzi no cóż puki co nie jest to na 100% pewne.
W każdyn bądź razie chce to odwalić, byle by zdac poniewaz nadal bede dostawał rente rodzinną.
A za rok pocisnąć na Geodezje i Kartografie :)
Ale właśnie, o ch** w ogóle chodzi w tej logistyce? xD Trudne to?

Post Napisane: 2010-09-02, 11:09 Upload: 0.00 MB

AKF napisał(a):
wybrałem szkołe ŻaK w GGdyni - Logistyka i Spedycja jest to szkoła 1-roczna.
W tym, że nie dostaje sie tytułu technika, tak naprawde ta szkoła mi mega śmierdzi no cóż puki co nie jest to na 100% pewne.
W każdyn bądź razie chce to odwalić, byle by zdac poniewaz nadal bede dostawał rente rodzinną.
A za rok pocisnąć na Geodezje i Kartografie :)
Ale właśnie, o ch** w ogóle chodzi w tej logistyce? xD Trudne to?

aha, czyli takie zamulanie, bo nic ci ta szkola nie da - logistyki sie w jeden rok (ba, nawet w dwa) nie da nauczyc.
nie mam pojecia co jest w programie na tej szkole

Post Napisane: 2010-09-03, 00:14 Upload: 0.00 MB

Wiesz, zawsze bedzie CV ładniej wyglądać xD

bo po samym LO bez kitu można iśc na budowe, albo ulice zamiatać za jakieś w miare "normalne" pieniądze.

Post Napisane: 2010-09-03, 13:03 Upload: 0.00 MB

Ogólnie edukacja w naszym kraju i nie tylko to jakaś paranoia. Uczą samej teorii, w wielu przypadkach całkowicie zbędnej. Po ukończeniu tych "szkól" człowiek w konfrontacji z rynkiem racy, pracodawcami wchodzi w zupełnie nowy świat w którym okazuje się, że ta zajebista wiedza którą w szkole posiadł o kan huja można roztrzaś!

Szkoły powinny uczyć praktycznie, podpisywać umowy z firmami i uczniowie powinni 70% czasu spędzać na praktycznej nauce zawodu, a nie na pierdoleniu o teorii.

Poprostu to tak jakby prawiczek uczył o tym jak przebiega stosunek seksualny. Tak wygląda ta nasza zjebana edukacja.

http://eduweb.pl/

Autor postu: Delite otrzymał podziękowanie : Thomass

Post Napisane: 2010-09-19, 02:50 Upload: 0.00 MB

Wkońcu wybrałem szkołe :)
Agent celny - Obsługa celna i spedycja - 1 rok
T.Informatyk - 2 lata
oczywiście 2 kierunki zaoczne
co mnie denerwuje to raz
fakt, że pieniądze na staż sie juz w tym roku skończyły, a dwa, że w tym zaje**** kraju nie ma pracy
mam uprawnienia na wózki widłowe i prawo jazdy kat. B ale kur** znaleść teraz prace to sztuka
niby 11% bezrobocia a milion chetnych na stanowsko pracy do tego ja nie mam doświadczenia i mam 20 lat bez kitu kto mnie przyjmie pozatym ofert też nie ma pi***
Skocz do: