Post Napisane: 2010-08-26, 23:28 Upload: 0.00 MB

Sprawa przedstawia siÄ™ prosto.
Jak w temacie.
Marzenia nie kosztują, spam też.
Pisać.

Koniec swiata, deszcz ognia i siarki,
wojna, glod i zarazy. Wreszcie pojawia sie Bestia.
Rozglada sie na lewo i prawo, po czym mowi:
- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2010-08-26, 23:29 Upload: 0.00 MB

:k:

Post Napisane: 2010-08-26, 23:30 Upload: 0.00 MB

odebrał bym pieniądze.

Post Napisane: 2010-08-26, 23:31 Upload: 0.00 MB

Drador nie rob offtopa ;/

Post Napisane: 2010-08-26, 23:32 Upload: 0.00 MB

rotfl miało być real odpowiedzi :< Brzydal!

- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2010-08-26, 23:41 Upload: 0.00 MB

Jesteś na czasie z moimi ostatnimi myślami.
Gdybym wygrała kilka milionów powiedzmy 6.
To oczywiście tak jak Drador bym je odebrała.
Milion bym dała mamie i milion Tacie,żeby posplacali to co mają do spłacenia i żeby tez dla siebie coś mieli.
Bratu bym kupiła jego wymarzone auto i tez coś zarzuciła.
Czyli jakieś 3 by dla mnie zostało.
Milion na lokatÄ™.
Sobie bym kupiła auto, Mojemu chłopakowi też jego wymarzone.
Zrobiłabym to o czym od roku marzę.
Kupiłabym mieszkanie Nam. ( mi i chłopakowi)
albo domek z takim niedużym basenem :roll:
i chyba na tym moje marzenia się kończą.
tzn. noo moze jeszcze skoczyłabym ze spadochronem ... i wkońcu regukarnie chodziła na basen i ściankę wspinaczkową :roll:
i jak to kobieta wymienila całą swoją szafe .....w sensie ubrań.

A kto widział Dziub Dziuba, gdzie się podział Dziub Dziub ?

Post Napisane: 2010-08-26, 23:47 Upload: 0.00 MB

Dziubus napisał(a):

Znając Was (kobiety) brakłoby xD

- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2010-08-26, 23:54 Upload: 0.00 MB

s8n napisał(a):
Dziubus napisał(a):

Znając Was (kobiety) brakłoby xD

Nie przesadzaj :)

A kto widział Dziub Dziuba, gdzie się podział Dziub Dziub ?

Post Napisane: 2010-08-27, 09:03 Upload: 0.00 MB

Moze zmienilbym tryb zycia na mniej nudny xD
Kupil sobie hitechowego kompa i gta4 xD wakacje gdzies na wyspach oceani :roll: i zylbym z odsetek na lokacie :roll:
a slyszeliscie, ze 80% milionerow z loterii traci swoja cala wygrana po 2 latach, bo nie maja pojecia o inwestowaniu a inwestuja (nieudolnie)? :>

Post Napisane: 2010-08-27, 13:19 Upload: 0.00 MB

poskladal 5 rowerkow
kupil auto
wybudowal domek taki maly skromny i go ladnie wyposazyl
troszke zainwestowal (Adas jak cos to sie odezwe)
sporo rozpie**olil na glupoty

Post Napisane: 2010-08-27, 15:16 Upload: 0.00 MB

Postawił dom (a w nim potężne nagłośnienie), kupił wyjebcze auto, nabył znaczną ilość motorów, kilka wypasionych rowerów, cała moją kolekcje muzyki zamienił bym na oryginały. Pewnie jakoś dopomógł rodzicom. Jak mi cos do głowy jeszce przyjdzie to wpisze. Spoko temat.

wunderbar... wundervoll... superschón und supertoll

Post Napisane: 2010-08-27, 16:07 Upload: 0.00 MB

Dobra jakbym odebrał już kase to pewnie bym kupił coś. Hmm np samochód to jedna rzecz, jakiś dom dla siebie i rodziny, wspomogłbym rodziców finansowo to na bank, na leki itp sprawy. a tak to bym kupił jakiś sprzęt grający, djski, studio może jakies i bym tam siedział do usranej śmierci. Of korz tez jakies wakacje, może podróż do okoła świata? może, to zależy jak wysoka by była wygrana. Ogolnie to chyba wszystko, pewnie bym oddał troche kasy na dom dziacka albo coś w mojej mieścinie żeby wspomóc dzieci ktorych życie nie rozpieszcza.

Post Napisane: 2010-08-27, 21:19 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
a slyszeliscie, ze 80% milionerow z loterii traci swoja cala wygrana po 2 latach, bo nie maja pojecia o inwestowaniu a inwestuja (nieudolnie)? :>

Dlatego m.in napisałem ten temat bo jakoś niedawno oglądałem dokument na ten temat.
Podobne plany miałbym jak większość forumowiczów. Mała parterówka, z kozackim audio i żadnych piratów w zasięgu wzroku xD
Pewnie dopieściłbym autko :roll: i jak Szeryf chciałbym żyć z odsetek z lokaty :D ... pewnie jakaś wycieczka, zwiedzić caluśką Polskę i dopiero zwiedzać świat.
No i opłaciłbym FMF na najbliższe 14224323431 lat :roll: xD

- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2010-08-28, 11:08 Upload: 0.00 MB

kupilbym 100 kg zioła, wyslalbym helikopter po Bunia i spalilibyśmy to w 1 wieczór

Autor postu: gSt` otrzymał podziękowanie : Buffalo

Post Napisane: 2010-08-28, 12:11 Upload: 0.00 MB

Zapomnialem o najwazniejszym ;/;/ kupilbym petabajty przestrzeni dyskowej i sciagnal cala muze swiata :roll:

Post Napisane: 2010-08-30, 03:18 Upload: 0.00 MB

Kupilbym sobie lacze 100mb do domu, podpial pod to domene fmf i wsadzil plik index z info ze forum zamkniete. Wszystkim firmom hostingowym u jakich mielismy serwer zaplacilbym za trwale usuniecie wszelkich backupow bazy i sam zrobilbym to samo.

A reszte (1:00):

Gorzej jakby wyplacili w bilonie ;/ to wtedy bym poukladal na torach i patrzyl jak pociag rozjezdza :roll:

Post Napisane: 2010-08-30, 14:17 Upload: 0.00 MB

Jakiś biznes bym otworzył (dom weselny)
Rodzina pewnie by się powiększyła to z milion bym po pożyczał.
Kolegom bym kupił hektolitry piwa.
Wybudował dom z basenem.
Zatrudnił kolesia który by ze 2 miliony na giełdzie obracał. Z miliona na lokatę na 3 lata wpakował.
Kupił sobie sprzęt od Pionieer po Xone i grał z oryginałów na weselach i na eventach ( no bo to ja bym im płacił za to, że gram na Sensation a nie oni mi xD )
Rodziców wysyłał bym co roku na wycieczki do okoła świata.

I najlepsze: Reszte bym przepił :D

Post Napisane: 2010-09-04, 10:22 Upload: 0.00 MB

Jak najwięcej kasy ile by się dało bym dał w obligacje skarbowe, zeby nie musiec już nigdy pracować ;D Poza tym pewnie bym sobie kupił jakis dobry kontroler MIDI, sprzęt DJ'ski, dobre słuchawki i moze gdzies na wakacje pojechał. I kupiłbym sobie mazde mx-5 cabrio ;D
a za resztę pieniędzy bym założył radio ogólnopolskie z niekomercyjną muzyka elektroniczną :coolguy:

Post Napisane: 2010-09-08, 11:29 Upload: 0.00 MB

Przede wszystkim to bym musiał się przeprowadzić (aby uniknąć gniewu sąsiadów). Kupił bym niezbędne rzeczy materialne typu dom, samochód itp. Resztę starał bym się odłożyć na jakąś lokatę (jak pisał UcieX) abym nie musiał więcej w życiu pracować.

Szeryf ciekawie piszesz
Szeryf napisał(a):
80% milionerow z loterii traci swoja cala wygrana po 2 latach, bo nie maja pojecia o inwestowaniu a inwestuja (nieudolnie)? :>

Całkiem możliwe, tylko skąd masz te dane?
Zna ktoś z was osobę co wygrała główną stawkę w dużym lotku? Bo ja nie! Dla mnie te wygrane jakoś podejrzane, może to tylko ściema dla ludu, aby płacili podatek dla naiwnych.

http://eduweb.pl/

Post Napisane: 2010-09-08, 16:33 Upload: 0.00 MB

Delite napisał(a):
Szeryf ciekawie piszesz
Szeryf napisał(a):
80% milionerow z loterii traci swoja cala wygrana po 2 latach, bo nie maja pojecia o inwestowaniu a inwestuja (nieudolnie)? :>

Całkiem możliwe, tylko skąd masz te dane?

duzo czytam :mg:

Cytuj:
Zna ktoś z was osobę co wygrała główną stawkę w dużym lotku? Bo ja nie!

ja w telewizji widzialem xd
Cytuj:
Dla mnie te wygrane jakoś podejrzane, może to tylko ściema dla ludu, aby płacili podatek dla naiwnych.

dla mnie najglupsze jest to, ze totalizator sportowy w polszy jest monpolista, a rzad podniosl stawke kuponow loteryjnych i nie przewidzial tego, ze popyt na nie znaczaco spadl, a w konsekwencji wplywy z tegoz tak jakby krzywej laffera nie znali

Post Napisane: 2010-09-19, 02:57 Upload: 0.00 MB

Na początek zrobił bym wielką impreze w parku wkońcu stać mnie by było na mandaty
zamówił bym dziwki z odlotów przeleciał bym je w tym zaje***m parku, złapał bym HiV i pieniadze przepisał matce :)

Post Napisane: 2010-10-09, 16:12 Upload: 0.00 MB

Oddałbym na kościół.
Skocz do: