Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Znany jestem pewnie bardziej jako Club elementZ [albo HoboheadZ], mimo iz jest to tylko nazwa mojej jednoosobowej grupy tworzacej muze... Moj nick to g!F ;)
Czesc osob mnie juz pewnie kojarzy, ale i tak nie zaszkodzi powiedziec paru slow o sobie. Imie mam, moze i nietypowe, ale z dnia na dzien coraz bardziej pospolite - Arnold. Dalej, rodzice na drugie dali mi Adrian... [w sumie to ojciec dal, bo matka do ostatniej chwili myslala, ze jak ojciec wroci z dokumentami to bede wlasnie Adrian... co tu duzo ukkrywac.. mama dlugo nie mogla sie pogodzic z tym, ze ojciec dal mi Arnold a pierwsze... :mg: ]
Ok. Czyli nazywam sie Arnold Adrian Mioduszewski... Urodzilem sie w maju roku "Czarnobyla" czyli w 1886. Dokladnie do 18tego maja...
Uwielbiam muzyke, tworzyc ale i sluchac... :) Bardzo lubie tez rysowac [szkicowac] ale i pisac... Pisac liryke, ale i proze.... Ci co mnie znaja wiedza tez, ze uwielbiam sie smiac...
Obecnie studiuje na Politechnice Warszawskiej na wydziale Elektroniki i Technik Informacyjnych na kierunku Electrical & Computer Engineering...
Jestem leniwy:P Czasem moze i nerwowy, ale przedewszystkim bardzo wrazliwy.... Moze nawet zbyt wrazliwy.
Ok czas wychodzic ;P Dopisze jeszcze cos w miedzyczasie.
Ps. Czytalem regulamin... ;P
Hidden text. Registration required.
pozdrawiam wszystkich :*