Ano jakos sie tu probuje przez to forum "przekopac" :wink:
Doswiadczenie hmmmm, ok moge tylko powiedziec ze rowzoj "Naszej" Muzy obserwowalem od lat 90tych .A wszystko z powodu dzisiejszego Alex C (Alex Christensen) , wtedy jako U96 ta produkcja-->
http://de.youtube.com/watch?v=Nwc0shJ2aYc otwozyl (Mi moim zdaniem) nowa Historie w dziejach gatonkow muzycznych .
Fajne czasy to byly ! I dzisiejsze "Old School" gwiazdy (jak nazywa je Darkraider :) ) graly w Normalnych ,dyskotekach czy innych klubach i tak poszles na Dyske i przy odrobinie szczescia wypiles pifko z nimi ....... niewiedzac i nic nieprzypuszczajac (jak ja z moimi Blankami

, ) by potem, pare lat pozniej powiedziec: "k.........mac to oni???!!!"

Cholera ze wtedy niebylo tych supermalutkich aparatow do fotek
Powracajac do Tematu :P w sumie na plboardach sie nie udzielalem byly tam takie malowazne zeczy :mg: ale niewarte wspominania (w dzisiejszych czasach )i na FMF-Forum :wink: (bo to zle licho niespi) za to w Niemieckiej Strefie I-Netu byl jeden wiekszy projekt ktory budowalismy od podstaw i skonczylismy na okolo 9-ciuset zameldowanych Userach ,ale tam chodzilo o Online Gaming , a dokladnie mowiac o zgromadzenie Ger.Community , ktora pstrykala w Medal of Honor . :]
Aco do tej FS historii ,hmmm 900ludzi to bylo 900Pcekow ,na tamte czasy siec jak cholera, tylko szkoda ze (128KB/S)

Dzis w czasach RS-a i innych EasyHosterow ...........Pestka

niewspominajac o Laczach
Z ta Rewolucja niebiez doslownie

,ale jakos kazdy na swoj sposob walczy z jakis tam Systemem na swoj sposob (niektozy nawet jak slyszalem walcza z Vista) :wink:
ja z innymi ...............
*Nara bo sie rozpedzilem * -_-
ps a Co do "Kuby", jak go tu nazywaja ............ :( szkoda ze chyba opusci dortmund :( bo naprawde zap........ dla BVB jak dziki !!!