Post Napisane: 2008-11-20, 09:35 Upload: 0.00 MB

Witam Milosnikow Sportow Muzycznych !!!
Niewiem za bardzo co omnie pisac --------->raczej obawiam sie, byscie niedostali szoku :lol:

Ale pytanko mam :Granicy wiekowej ale tu niema (tzn.gornej) ??!! :lol: :wink:
a pozatym milego " Forumowania" zycze i jakby co to walcie jak w dym :wink: !!

Post Napisane: 2008-11-20, 18:58 Upload: 0.00 MB

napisz cos wiecej, czego sluchasz, Twoi ulubieni wykonawcy itp.

Zieloni pozdrawiaja i zycza milego uzytkowania forum ;)
Ostatnio edytowano 2008-11-20, 18:59 przez Radek, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2008-11-20, 19:15 Upload: 0.00 MB

witam i pozdrawiam :D

widze Blank and Jones to Twoi ulubieni artysci i za to juz +1 ;)

Post Napisane: 2008-11-20, 20:36 Upload: 0.00 MB

Hehehe ano Piet i Jaspa to w sumie moj Top .
Z wiekiem sie czlowiek "wycisza" , co nieoznacza ze troche szybsze rzeczy mnie nie interesuja :D Slucham w sumie wszystkiego co daje porzadnie w Uszy .
A B&J byli zawsze tym co mozna jako "papieros po " okreslic :lol:

Mam 37Lat :wink: dlatego czasy diskopolotechno zamna , tera to tylko sie jezdzi na L.Parade zeby troche Muzy posluchac i oczywiscie ulubionych Dj'ow poogladac .

Pozatym poswiecam duzo czasu na i-net czyli gry ,szukanie i konsumowanie Muzy :roll:
Jestem Hajtnietym i "mlodo pozostalym Ojcem "
Dyla z Kraju dalem 19cie Lat temu ,okej niezabardzo Patriotyczny gest z mojej strony ale dzis chyba ,moja corka profituje z tego ,dlatego mysle ze zostanie mi to kiedys wybaczone :roll: :wink:

Przez ta stronke jakos juz dluzszy czas sie przewijam , files z Sygnatura tej Stronki (Pozdro i Congr. w tym miejscu -->za ciagniecie i utwozenie takiego Projektu \o/ ) jakos mi towarzyszyly w mojej malej FSharing Rewolucji :roll: (oczywiscie jako Testfiles :roll: )
Dlatego jakos sobie pomyslalem :" wskocz, zamelduj sie i uczyn sie spolecznie :wink:

Ok mysle ze to bylo pare Zdan :lol: i niechce was tu zameczac ,bo w czasach OneKlickHoster czas to Trafic :lol: :lol:

a wiec narka i za dobra (mysle sasiedzka pomoc ) 8)

Post Napisane: 2008-11-23, 13:19 Upload: 0.00 MB

witam gratuluje corki i dobrego gustu muzycznego widze ze juz udzielasz sie w tematach dyskusyjnych na forum z czego bardzo sie ciesze zostan z nami jak najdluzej

Post Napisane: 2008-11-23, 17:22 Upload: 0.00 MB

thynx za gratulacje ,a co do reszty hmmmmmmm........po to jest Forum i po to sie melduje by sie udzielac :wink:
A spoko ,co o te sprawy chodzi ,to z regoly jestem wytrwaly :lol:

ps. chodz moja twierdzi co innego :lol: :lol: :lol:

Post Napisane: 2008-11-24, 16:37 Upload: 0.00 MB

witam na forum ;)

Post Napisane: 2008-11-25, 10:43 Upload: 0.00 MB

ano cze :wink:

Post Napisane: 2008-11-25, 21:53 Upload: 0.00 MB

BPMSeba, witam na forum :) Widze, ze juz sie zaaklimatyzowales z nami, a obyciem muzycznym to masz wieksze doswiadczenie od wiekszosci z nas :D wszyscy na tym skorzystamy, mam nadzieje :oops:
tak z ciekawosci: dzialales na musicboardach pare lat temu??? a moze jakies inne korzenie masz?? bo w sumie tego posta z fsharing to nie za bardzo skumalem :oops:

btw jak Dortmund to chodzisz czasem Blaszczykowskiego poogladac? xD
Zycze milej zabawy na forum :D
pozdrawiam :)

:fmf:

Post Napisane: 2008-11-26, 12:33 Upload: 0.00 MB

Ano jakos sie tu probuje przez to forum "przekopac" :wink:
Doswiadczenie hmmmm, ok moge tylko powiedziec ze rowzoj "Naszej" Muzy obserwowalem od lat 90tych .A wszystko z powodu dzisiejszego Alex C (Alex Christensen) , wtedy jako U96 ta produkcja--> http://de.youtube.com/watch?v=Nwc0shJ2aYc otwozyl (Mi moim zdaniem) nowa Historie w dziejach gatonkow muzycznych .

Fajne czasy to byly ! I dzisiejsze "Old School" gwiazdy (jak nazywa je Darkraider :) ) graly w Normalnych ,dyskotekach czy innych klubach i tak poszles na Dyske i przy odrobinie szczescia wypiles pifko z nimi ....... niewiedzac i nic nieprzypuszczajac (jak ja z moimi Blankami :roll: , ) by potem, pare lat pozniej powiedziec: "k.........mac to oni???!!!" :shock: :shock: Cholera ze wtedy niebylo tych supermalutkich aparatow do fotek :lol:

Powracajac do Tematu :P w sumie na plboardach sie nie udzielalem byly tam takie malowazne zeczy :mg: ale niewarte wspominania (w dzisiejszych czasach )i na FMF-Forum :wink: (bo to zle licho niespi) za to w Niemieckiej Strefie I-Netu byl jeden wiekszy projekt ktory budowalismy od podstaw i skonczylismy na okolo 9-ciuset zameldowanych Userach ,ale tam chodzilo o Online Gaming , a dokladnie mowiac o zgromadzenie Ger.Community , ktora pstrykala w Medal of Honor . :]

Aco do tej FS historii ,hmmm 900ludzi to bylo 900Pcekow ,na tamte czasy siec jak cholera, tylko szkoda ze (128KB/S) :roll: :roll: Dzis w czasach RS-a i innych EasyHosterow ...........Pestka :lol: :lol: niewspominajac o Laczach :lol:
Z ta Rewolucja niebiez doslownie :roll: ,ale jakos kazdy na swoj sposob walczy z jakis tam Systemem na swoj sposob (niektozy nawet jak slyszalem walcza z Vista) :wink:
ja z innymi ...............
*Nara bo sie rozpedzilem * -_-

ps a Co do "Kuby", jak go tu nazywaja ............ :( szkoda ze chyba opusci dortmund :( bo naprawde zap........ dla BVB jak dziki !!!
Ostatnio edytowano 2008-11-26, 12:39 przez BPMSeba, łącznie edytowano 2 razy

Post Napisane: 2008-11-26, 15:28 Upload: 0.00 MB

hahah to niezle przezycie jak piles z Pietem i Jaspa :D fajne czasy ze ci dje byli blizej tlumu :roll: aleszczena to musiala opadnac jak sie dowiedziales ze to oni :D :D :D :D :D

aha czyli rozumiem ze chodzisz na BVB :D szkoda ze ebi odszedl :( ale moze w tym roku uda im sie zakwalifikowac do pucharu uefa :D

Post Napisane: 2008-11-26, 15:45 Upload: 0.00 MB

potwierdzam slowa BPMSeba , przeciez najlepsze czasy ta muzyka miala w latach 1997-2001 :tak:

Post Napisane: 2008-11-26, 15:51 Upload: 0.00 MB

darkraider napisał(a):
potwierdzam slowa BPMSeba , przeciez najlepsze czasy ta muzyka miala w latach 1997-2001 :tak:

jeszli chodzi o trance i muzyke komercyjna to sie zgadzam :D nawet przed '97 :)

Post Napisane: 2008-11-26, 16:10 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
darkraider napisał(a):

jeszli chodzi o trance i muzyke komercyjna to sie zgadzam :D nawet przed '97 :)

Ot wlasnie o taka muze mi chodzi

Post Napisane: 2008-11-27, 10:50 Upload: 0.00 MB

:] :] Ano po wyjsciu "Sunrise" troche zbladlem :mg: i kopara pojechala w dol :lol:

darkraider napisał(a):

No a to moim zdaniem dlatego ,ze potem Djom troche odj............. w glowach ,do tego doszedl jeszcze ten poj............Dr.Motte z jego nowa koncepcja "Love Parade" .
Polegala ona natym -->odjebac szybko secik z CD-ejki (ok to jeszcze rozumie bo na ciezarowce kiwa i zuca) --->odpier....... szybkie teksty typu "My sie wszyscy kochamy i trzymiemy razem tzn. my RAVER--->a tera moje kochane RAVER zapierdalajta (sry) po biltey za slona kase do Klubow i innych byle jakich wielkich Namiotow ,bo jest was w pip i troche a kase trza trzepac :wink:

I tak powoli robila sie smira ,i tak dzis w sumie The Love Committee musiala by sie nazywac The Love Committee Sp. bez oo ;/ (moze juz nawet tak jest ) z dawnym "RydzykiemMotte" jako Bigboss.
Dziwie sie ze np. Westbam wskoczyl na ten pociag ;/ (no ale moze mial wtedy chorobe zawodowa potym jak w dortmundzie-Kammen latami pop kladl na dysce :lol:
:lol:
Moze sie myle......... ale kiedys jakos chyba mniej ........wszystko brzmialo jak z jednego Mixa??? Dlatego chyba robilo to ,ta Muze zaje....... :roll:

*nara ide dalej czytac to co zescie naspamowali od wczoraj* :wink:
Skocz do: