Post Napisane: 2006-02-27, 21:02 Upload: 0.00 MB

Witam :)
Powiem tak - wieem... jestem swinska... wiem... nie robie tego tematu calkowicie ze swojej inicjatywy i dlatego, ze sama z siebie sie natchnelam. Sciagam. Swinia i tyle.
Moze ten temat sie przyda.
Teraz zaczne tutaj meczyc wspaniala ekipe fmfu roznego typu requestami.
Wczesniej nie mialam natchnienia, ale coz, kiedys trzeba zaczac.
Jak ktos chce sie czegos o mnie dowiedziec, lub o cos spytac, prosze bardzo. Dopoki jestem i jest temat, nie widze przeszkod do udzielania informacji wszelkiego rodzaju. :)

Walne schemacik, w formie rozwleklej.
Mam na imie Aneta. Urodzilam sie... powiedzmy w ?odzi (bo w szpitalu :P) w srodku marca 1991, czyli rocznikowo mam 15 lat. Mieszkam kolo ?owicza... Jakies 11 km na yy... zachod bodajrze, ale sie nie znam.
Kolo Zdun innymi slowy.
Interesuje sie... wiadomo czym :P
Muzyka i reszta rozrywki dla dzieci i mlodziezy :] tzn filmy, internet, sport itp pierdoly.
Zapraszam na stronke, ktora mam w profilu. Ee... znaczy sie bloga, niestety.
Jeszcze cos trzeba w schemacie dodac?
Chyba nie, nie?
Pozdrawiam

Post Napisane: 2006-02-27, 21:14 Upload: 0.00 MB

Siemka Aneta ;] Moja siostra ma Aneta :D ?adne imie :) Widze ze juz troche sobie siedzisz na naszym wspanialym forum :D Mam nadzieje ze nigdy nas nie opuscisz;) No i zycze Ci dalszej milej zabawy na 4um ;] Wrzuc fote jak masz :D pozdro aaa

Post Napisane: 2006-02-27, 21:17 Upload: 0.00 MB

Dzieki, dzieki :D
Fotek akurat nie mam... Nie chce psuc aparatu :]
Narazie Was nie opuszcze. Ale niestety... Drzemie we mnie dusza wyzyskiwaczki, konsumentki itd, wiec przewaznie czegos szukam w requestach.
Taka moja niewdzieczna rola.

Post Napisane: 2006-02-27, 22:14 Upload: 0.00 MB

no Witam Cie Anetko goraco :* na naszym goracym Forum FMF :hyhy: no co ja mam tu napisac wiecej hehe zycze Ci milego fmfowania i wypowiadania sie tutaj :) co wiecej ?? .. chyba styka :P no i REgulamin jak jeszcze go nie przeczytalas :P pozdrawiam Cie buzka :*:*

:hiphip:

p.s.

fotka musi byc :P

Post Napisane: 2006-02-27, 22:26 Upload: 0.00 MB

Heyka witam :) Nom wrzuc swoje fotki to inaczej Cie przywitaja :p
Milej zabawy i pozdrawiam ;]

Post Napisane: 2006-02-27, 23:05 Upload: 0.00 MB

azk napisał(a):
Fotek akurat nie mam...

eh, a wlasnie mialem pisac zebys jakies fotki dodala :]
no ale trudno, i bez fotek cie powitamy :P
wiec lelkam et aler kul 4um :D
i milej zabawy oczywiscie zycze :hyhy: pozdro

Post Napisane: 2006-02-27, 23:35 Upload: 0.00 MB

Patrycja89 napisał(a):
Nom wrzuc swoje fotki to inaczej Cie przywitaja :p

hehe zabrzmialo jakbysmy tylko patrzyli na wyglad i byli bezdusznymi bestiami :lol:
a ja Cie witam Anetko :P w sumie nie bede duzo pisal bo sie znamy :] w koncu mieszkasz niedaleko aaa
Ale moja kultura powiedziala zebym Cie przywital :) co wlasnie czynie :D
to tyle :P aa i zycze udanego pobytu na koffanym FmF :fmf:
pozdrawiam :]

Post Napisane: 2006-02-28, 17:00 Upload: 0.00 MB

Dzieki, dzieki :D
Jest pare plusow, tego ze nie wrzucam zdjec. Nie trza pisac, tylko po to, zeby wiadomosc odkryc, a poza tym, dbacie o zdorwie swoje psychiczne i fizyczne :P

Dzieki Wam wszystkim za mile slowka :)

Jak kiedys beda do mnie pytania, to z przyjemnoscia odpowiem. Narazie

Post Napisane: 2006-02-28, 20:21 Upload: 0.00 MB

siema anetko moja drogo kozelanko:)) mowie ci ze musisz fotki wrzucic bo cie beda dreczyc tak jak mnie :lol: no i witam cie chociaz witamy sie w sql:) no pozdro :)

Post Napisane: 2006-03-01, 18:32 Upload: 0.00 MB

Ee tam... w sql sie nie witamy :P
Co drugi dzien statystycznie pewnie :)

Post Napisane: 2006-03-01, 21:51 Upload: 0.00 MB

[scroll]HELLO azk HELLO azk HELLO azk HELLO azk HELLO azk HELLO azk HELLO azk HELLO azk HELLO azk HELLO azk HELLO azk HELLO azk HELLO azk HELLO azk HELLO azk[/scroll]

Hu hu :D inteligentna babka :D uuuu blooga ma :D ja tez chce (joke, mialem kiedys :P) .. tak w ogóle to daj fotki ... i nie zapomnij o przeczytaniu regulaminu ...

i blagam Cie! nie pisz tylko w Request (bo Ci go zablokujemy :twisted: )

[scroll]tak pozatym to daj fotki, a no wlasnie i daj fotki, i nie zapomnij dac fotek, i wes daj fotki, tak pozatym to daj fotki, a no wlasnie i daj fotki, i nie zapomnij dac fotek, i wes daj fotki, tak pozatym to daj fotki, a no wlasnie i daj fotki, i nie zapomnij dac fotek, i wes daj fotki, tak pozatym to daj fotki, a no wlasnie i daj fotki, i nie zapomnij dac fotek, i wes daj fotki, tak pozatym to daj fotki, a no wlasnie i daj fotki, i nie zapomnij dac fotek, i wes daj fotki, tak pozatym to daj fotki, a no wlasnie i daj fotki, i nie zapomnij dac fotek, i wes daj fotki, tak pozatym to daj fotki, a no wlasnie i daj fotki, i nie zapomnij dac fotek, i wes daj fotki, tak pozatym to daj fotki, a no wlasnie i daj fotki, i nie zapomnij dac fotek, i wes daj fotki, tak pozatym to daj fotki, a no wlasnie i daj fotki, i nie zapomnij dac fotek, i wes daj fotki, tak pozatym to daj fotki, a no wlasnie i daj fotki, i nie zapomnij dac fotek, i wes daj fotki, tak pozatym to daj fotki, a no wlasnie i daj fotki, i nie zapomnij dac fotek, i wes daj fotki, tak pozatym to daj fotki, a no wlasnie i daj fotki, i nie zapomnij dac fotek, i wes daj fotki, tak pozatym to daj fotki, a no wlasnie i daj fotki, i nie zapomnij dac fotek, i wes daj fotki, tak pozatym to daj fotki, a no wlasnie i daj fotki, i nie zapomnij dac fotek, i wes daj fotki, tak pozatym to daj fotki, a no wlasnie i daj fotki, i nie zapomnij dac fotek, i wes daj fotki ... [/scroll]

Post Napisane: 2006-03-02, 00:25 Upload: 0.00 MB

witamy na Forum :) pozdrowionka ... :) Poczytaj Regulamin...

Post Napisane: 2006-03-02, 19:38 Upload: 0.00 MB

Cytuj:

Czytalam, czytalam... Kurde... to na powaznie z tym Requestem? ;P
Hehehe... no to luuz :D
Przeciez wlasnie pisze poza tamtym dzialem :)
Nie musze sie juz martwic.
Tak na serio, to jak zlape jakas okazje do pomocy komustam, to tez gdzies cos napisze :|

Post Napisane: 2006-03-02, 20:53 Upload: 0.00 MB

azk napisał(a):
Cytuj:

Czytalam, czytalam... Kurde... to na powaznie z tym Requestem? ;P
Hehehe... no to luuz :D
Przeciez wlasnie pisze poza tamtym dzialem :)
Nie musze sie juz martwic.
Tak na serio, to jak zlape jakas okazje do pomocy komustam, to tez gdzies cos napisze :|

hyhyhy nie boj sie gadalem se wlasnie z Krzyskiem ( z tym co ma taki fikusny napis :P )
i powiedzial ze mi tesh zablokuje ReQuest aaa :P

nie dam sie aaa aaa aaa

Post Napisane: 2006-03-04, 12:58 Upload: 0.00 MB

yo aneta :mg:
szkoda troszke ze fotoskow nie dalas ;p
nadrob zaleglosci :hyhy:
pozdrawiam i zycze udanego pobytu na fmf :mg:

Post Napisane: 2008-03-16, 20:41 Upload: 0.00 MB

?ojeny... zapuscilam sie. Zaniedbalam. W ogole zal...
Przez email od admina z zyczeniami urodzinowymi [hahaha... 17, a nie 15 jak to wczesniej bylo w przeliczeniu) wpadlam znowu na forum. I juz sprawdzilam, ze nikt mi w requestach nie dal Hypnotized Thomasa Golda... bu...
Poprawa jest - napisalam jeszcze post przy temacie z paczuszka mp3. No i oczywiscie na tym nie poprzestane :P

Post Napisane: 2008-03-16, 21:43 Upload: 0.00 MB

azk napisał(a):
?ojeny... zapuscilam sie. Zaniedbalam. W ogole zal...
Przez email od admina z zyczeniami urodzinowymi [hahaha... 17, a nie 15 jak to wczesniej bylo w przeliczeniu) wpadlam znowu na forum. I juz sprawdzilam, ze nikt mi w requestach nie dal Hypnotized Thomasa Golda... bu...
Poprawa jest - napisalam jeszcze post przy temacie z paczuszka mp3. No i oczywiscie na tym nie poprzestane :P

hehe jakbym mial to bym dal, obiecuje ;)
witam nowa forumowiczke :)

No i wszystkiego najlepszego :beer:
ma ktos pasek? :hyhy:
Ostatnio edytowano 2008-03-16, 21:53 przez Szeryf, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2008-03-16, 21:52 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
witam nowa forumowiczke :)

'nowa' \o/
azk to ja pamietam jeszcze z czasow jak modem bylem xD

A i witam ofkoz, bo nie mialem okazji sie tu wpisac jak widac :>

Post Napisane: 2008-03-17, 00:37 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
Wyslany: Pon 27 Lut, 2006 20:02 azk

lol ...

hmm witam spowrotem, bo rozumiem ze byla przerwa jakas :P

Cytuj:
azk to ja pamietam jeszcze z czasow jak modem bylem

\o/ tyle laty temu to ja offline chyba bylem rotfl xD

Witam :*

Obrazek

Post Napisane: 2008-03-17, 12:59 Upload: 0.00 MB

Witam Cie Aneta cieplutko :)
866 dni temu mnie tu nie bylo,ale... lepiej pozno niz wcale :)

Pozdrawiam.

Post Napisane: 2008-03-20, 09:18 Upload: 0.00 MB

po 869 dniach przerwy costam sobie porobie, dziekuje za mile powitanie spowrotem :)
Skocz do: