Tak zastanowilem sie nad tym i wiem czym to by grozilo w pryzpadku gdybym mial doczynienia z ludzmi nie posiadajacymi zdrowego rozsadku a mysle ze takich na 4um jest malo a jesli sa to nie maja podpisow wcale bo sa tu tylko zeby ssac i nic oprocz tego ich nie interesuje. Wydaje mi sie ze jesli ktos dalby sobie taki obrazek w podpisie zostalby on usuniety z wiadomych przyczyn. Ale jesli ktos ma naprawde jakis konkretny obrazek, ktory mu sie podoba, moze sie spodobac innym i chcialby go umiescic w podpisie, a obrazek ten nie spelnia tych warunkow. Wiadomo mozna zmniejscyc, ale niektore obrazki po zmniejszeniu moga wygladac o wiele gorzej. No ale widze ze moj pomysl sie nie spodobal wiec nie nalegam. Mi i tak jest bez roznicy bo nie zamieszczam nic ;)
PS: Nie chce zeby wyszlo ze kabluje (czyt. jestem konfidentem :P ) ale wydaje mi sie ze podpis greart'a zawiera dosc duzy obrazek. Taka mala niepozorna animacja a zajmuje ponad 1,5 MB [1641.61KB] Wydaje mi sie ze usuniecie dosc duzo daloby modemowcom ;)
Pozdrawiam :)