Jestes jestes wszystkim czego kiedkolwiek bede potrzebowala Jestes dla mnie wszystkim
Chcialam Ci podziekowac, ze nigdy nie postawiles krzyzyka na mnie Chcialam Ci podziekowac za wiare co moglaby byc Spowoduj aby te mysli byly tak bardzo znaczace dla mnie Chcialam Ci podziekowac, ze nigdy nie pozwolisz mi upasc Chcialam Ci podziekowac, ze czekasz w samochodzie Mysle, ze nie uswiadamiasz tego sobie Jak moglbys to wiedziec
Jestes dla mnie wszystkim Ohh ty jestes jestes wszystkim czego kiedykolwiek bede potrzebowala Jestes dla mnie wszystkim
Chcialam Ci powiedziec, co napelnia mnie w tym czasie Chcialam powiedziec Ci, ze zawsze jestes w moich myslach Od momentu kiedy one sie obudza trwaja cala noc Chcialam pokazac Ci, jak ta milosc jest gleboka we mnie Chcialam pokazac CI, ty widzisz to w moich oczach Wyczules zmiane we mnie Uswiadamiasz sobie
Jestes jestes wszystkim czego kiedkolwiek bede potrzebowala Jestes dla mnie wszystkim
Wiekszosc textow jest poodbna...
Co do utowru to za kazdym razem kiedy go slysze padam na kolana i przed Tiff Lacey i przed ATB :prosze: Oni stworzyli cudo O) Vocal niesamowity a melodia jaka stworzyl Andre po prostu wyrywa z butow :sn:
wunderbar... wundervoll... superschón und supertoll