Register

Please register to see whole board

Post Napisane: 2010-06-23, 10:49 Upload: 0.00 MB

ATB - Could You Believe
Release Date: 2/07/2010
Label: Kontor

1. Could You Believe (Airplay Mix)
2. Could You Believe (original Mix)
3. Could You Believe (A&T NY Nights Mix)
4. Could You Believe (Taylor & Gallahan Remix)

Doprawdy nie wiem co o tym myśleć... Komercją podaje i do tego jakby nie ma Andrzejowego stylu. No może poza basslinem.

wunderbar... wundervoll... superschón und supertoll

Autor postu: Thomass otrzymal za niego - 2 podziekowan: Hammero, Szeryf

Post Napisane: 2010-06-23, 11:48 Upload: 0.00 MB

Masz racje coraz mniej słychać tego znanego nam stylu ATB :/
Ogolnie utwór wpada w ucho, teledysk spoko :hyhy: wiec w esce napewno czesto bedzie grane ;) pozdro
Ostatnio edytowano 2010-06-23, 11:49 przez Hammero, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2010-06-23, 11:48 Upload: 0.00 MB

do skasowania zdublował mi sie post

Post Napisane: 2010-06-23, 12:23 Upload: 0.00 MB

typowa chała i niczego innego sie po Andrem nie spodziewalem. jeszcze teledysk typowo dla młodego motłochu, wokal fatalny, całość jest jedną wielką. współcesną chałturą. ocena: zero na dziesiec bo to gowno nawet na jedynke nie zasluguje

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

POMOZ POTRZEBUJACYM LUDZIOM!

Autor postu: Szeryf otrzymał podziękowanie : Delite

Post Napisane: 2010-06-23, 12:35 Upload: 0.00 MB

Mnie na przykład podoba się ten lekko zachrypnięty głos wokalistki! jest naprawde bardzo fajny ;)

Autor postu: Hammero otrzymał podziękowanie : Szeryf

Post Napisane: 2010-06-24, 10:18 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
typowa chała i niczego innego sie po Andrem nie spodziewalem.

Poniekąd się zgadzam co do oceny utworu notomiast po Andrzeju spodziewałem sie czegoś dużo lepszego ponieważ w swojej karierze wypuścił mnóstwo świetnych utworów, nie tylko tych znanych hitów ale i również całą masę dobrych ambientowych produkcji. Moim zdaniem ATB to jeden z lepszych producentów naszych czasów ale Could You Believe nie mogę zaliczyć do plejady jego mega produkcji.

wunderbar... wundervoll... superschón und supertoll

Autor postu: Thomass otrzymal za niego - 2 podziekowan: Hammero, Szeryf

Post Napisane: 2010-06-24, 11:31 Upload: 0.00 MB

Thomass napisał(a):
Cytuj:
typowa chała i niczego innego sie po Andrem nie spodziewalem.

Poniekąd się zgadzam co do oceny utworu notomiast po Andrzeju spodziewałem sie czegoś dużo lepszego ponieważ w swojej karierze wypuścił mnóstwo świetnych utworów,

w ostatnich latach nie. przedtem tak (chociaz nie znosze nawet tych jego pierwszych hitow, ale byly o 5 klas lepsze niz aktualne)

Post Napisane: 2010-06-24, 11:52 Upload: 0.00 MB

teledysk typu Basshuntera :D vocal w stylu Shaun'a Bakera - VIP (przez co też znienawidziłem takie vocale)
melodia całkiem przyjemna, każdy ma czasem ochotę trochę cos stworzyć w bok i mam andzieje, że u niego również taka sytuacja to pojedynczy utwor (jak u Markusa Schulza) :D bez vocalu byłoby calkiem, ale ta vocalistka żyga a nie spiewa :(

http://www.myspace.com/rafalsentiel

Autor postu: UcieX otrzymał podziękowanie : Thomass

Post Napisane: 2010-06-26, 19:16 Upload: 0.00 MB

Wypalił się i tyle (tak samo jak Tiestuch). W tym wieku pewnie już nie ma się takiej kreatywności jak za młodych lat. Nie ma co liczyć że ATB podniesie poziom. Pora na innych.

O fuck patrze dalej na teledysk, a tam jakieś dziwki się kleja. Przecież to lansowanie homoseksualizmu. Nie oglądam tego syfu na codzień także bije to mnie po oczach.
Typowe komercyjne gówno do kształtowania - modelowania umysłu młodzieży.

Thomass daj se spokój z taką muzyka - to śmietnik dla bezmózgowców! Miej honor!
Jakby nie te lezby to by nikt na to uwagi nie zwrócił! Co to się dzieje, pranie mózgu na każdym kroku.
Wystrzegajcie siÄ™ takiego syfu :ranting:

http://eduweb.pl/

Post Napisane: 2010-07-04, 22:39 Upload: 0.00 MB

a tam gadacie, że się wypalił, że gówno i w ogóle....'Could You Believe' faktycznie jest słabe ale posłuchajcie utworu z najnowszej kompilacji Sunset Beach DJ Session
Zostałem bardzo mile zaskoczony!

ATB - Touch & Go
Ostatnio edytowano 2012-01-25, 18:08 przez Hammero, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2010-07-12, 17:03 Upload: 0.00 MB

ATB - Touch & Go, moze i nie takie złe, ale niczym się nie wyróżnia. Tradycyjna klepanka, innowacji w tym nie widzę.

To już Blank & Jones mają moje uznane bo nadal tworzą muzykę i eksperymentują tworząc nowe brzmienia. Może nie są to jakieś arcydzieła, ale przynajmniej widzać że starają się być oryginalni.

http://eduweb.pl/

Post Napisane: 2010-07-12, 17:34 Upload: 0.00 MB

Hammero napisał(a):
a tam gadacie, że się wypalił, że gówno i w ogóle....'Could You Believe' faktycznie jest słabe ale posłuchajcie utworu z najnowszej kompilacji Sunset Beach DJ Session
Zostałem bardzo mile zaskoczony!

ATB - Touch & Go

fajny motyw, ale monotonne do bolu

Post Napisane: 2010-07-12, 18:18 Upload: 0.00 MB

A ja słuchając Sunset Beach DJ Session bardzo polubilem ten kawałek (nie widząc tego teledysku). Idealne na chilloutowe wakacje, już nawet ten vocal nie przeszkadza :D ogólnie cały ten mix to na razie chyba najbardziej wakacyjny i klimaciarski jaki w życiu słuchalem, 2CD totalnie wakacyjno rozluźniającej muzyki <3
Szkoda że nie mam więcej kasy, bo również z chęcia bym zakupił ten album.
Skocz do: