Post Napisane: 2008-03-19, 21:47 Upload: 0.00 MB

Witam
Milo jest nam poinformowac Was, ze forum FMF-TEAM w dzisiejszym dniu obchodzi swoja 3 rocznice istnienia w sieci. Dokladnie 3 lata temu, a wiec jak sie nasze dzieci na historii uczyc beda - 19 marca 2005 roku Brooklyn wraz z DJ_Andre utworzyli te forum! Przedtem istnialo rowniez fmf-team w latach 2001-2003, rowniez z DJ_Andre, ale to zupelnie inna historia :) Forum dziala z przerwami. Raz po niecalym pol roku mial miejsce atak na baze forum, a kopia byla wybrakowana przez co stawialismy forum od nowa, a druga przerwa skonczyla sie dopiero 4 sierpnia 2007 po polrocznej absencji spowodowanej roznicami pogladow administratorow w wyniku czego powstalo jedno nieznaczace foro oraz drugie TMEJ-TEAM, ktore utworzyl [K]r2y$_eQ z ktorymi polaczylismy bazy i tak oto www.fmf-team.pl znow jest online i wymiata ;) No, ale dosc juz tej historii ;) Mamy nadzieje, ze ten rok na FMF-TEAM byl dla Was swietna zabawa i zajeciem. Dziekujemy Wam Wszystkim za uploady ktorymi Urozmaicaliscie to wlasnie forum, dziekujemy Jr.Adminom oraz Moderatorom za Ich ciezka prace. Dziekujemy Wszystkim za odwiedzanie forum, mamy nadzieje ze to nie koniec. Jednym Slowem Dziekujemy WAM serdecznie, Bez Was nie dalibysmy rady tego pociagnac, bo to Wy Tworzycie to Forum..

Troche statystyk ;) Zarejestrowalo sie u nas 11299 uzytkownikow z czego wiekszosc z nich poleciala z powodu braku aktywnosci i mamy na dzien dzisiejszy 2467 aktywnych uzytkownikow.
Nasi uzytkownicy napisali 268995 postow, tematow 40027.

Pozdrawiamy
Ostatnio edytowano 2008-06-13, 01:43 przez Szeryf, łącznie edytowano 4 razy

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

POMOZ POTRZEBUJACYM LUDZIOM!

Autor postu: Szeryf otrzymał podziękowanie : Tomikus

Post Napisane: 2008-03-19, 21:52 Upload: 0.00 MB

Amen. Zmiencie tylko troszke zasady traktowania ludzi a wlasciwie moze zle powiedzialem. Wprowadzcie zasady ze starego FMF'u wtedy rzeczywiscie bede szczesliwy ze to forum dziala dalej.
\o/

Post Napisane: 2008-03-20, 00:04 Upload: 0.00 MB

Ale sciema co by tu wam napisac no ja tez duzo tu przezylem itd ; D
dzieki takiej pale jak ja jest teraz tu cysiek ; D kolejns sprawa duzo sie dzialo co pamietma klutnie akcje i te inne tematy ; D co by jeszcze dodac ile ja to razy robilem meksyki tu ze ho ho ; D ile raz wylatywammel jak nie samowione to przez cos kogos ; D
ale uj z tym tylke powiem ze nie ma nic do powiedzenia dobrze jest a co bedzie to ebdzie pozdro i fajnie ze taki szit jak to istnieje elo admini palki do lanai ; D

ps najebalem sie dzis ; ] / ale mam wyczucie w same swieta pije o ; D

Post Napisane: 2008-03-20, 00:15 Upload: 0.00 MB

no no no.... xD
Sto lat Sto lat...xD
zeby sobie byl ten fmf bo nawet fajnie jest
xD

Post Napisane: 2008-03-20, 00:16 Upload: 0.00 MB

Ja jestem z wami od 809 dni i ciesze sie ze tu jestem 100 lat FMF !! !!

Autor postu: Damian otrzymał podziękowanie : Tomikus

Post Napisane: 2008-03-20, 00:29 Upload: 0.00 MB

Shake_Your`Pom__`Pom napisał(a):
ps najebalem sie dzis ; ] / ale mam wyczucie w same swieta pije o ; D

Ty naje**ny czy nie to i tak tylko niektorzy potrafia Twoje posty rozczytac :D

Shake_Your`Pom__`Pom napisał(a):
dzieki takiej pale jak ja jest teraz tu cysiek ; D

A wlasnie, ze nie :D Bo dzieki takim palom jak: moj sasiad, jego siotra i Ty rotfl
Sasiad dal mi kiedys karton czystych kaset a jego siostra pokazala mi DMC, z kolei DMC pokazalo mi rosolka ;D a rosolek fmf xD Wiec jestes jedna z kilku pal dzieki ktorym tu trafilem ! :D

Dobra co ja bede gadal :P

Zeby nam sie dobrze tutaj bylo do nastepnych rocznic :drunk:

PS: Dla tych, ktorzy nie wiedza rosolek = Shake_Your`Pom__`Pom \o/

PS2: pamietajcie, ze jest tylko jedna prawdziwa prawda na tym swiecie, oto ona:
Obrazek

PS3: Szeryf! PKS !!

Autor postu: [K]r2y$_eQ otrzymał podziękowanie : Tomikus

Post Napisane: 2008-03-20, 00:34 Upload: 0.00 MB

Hmm,,a coz moze powiedziec taka skromna osobka jak JA, ktora jest tutaj zaledwie kilkadziesiat dni... GRATULUJÄ?!! Ciesze sie, ze po tych nieprzyjemnych sytuacjach forum jednak stanelo na nogi i ISTNIEJE!

Jest to na prawde bogate forum (moze nie wszyscy powinni tu z tego wzgledu zagladac :p ) ale jest co sciagac :)
No i ta roznorodnosc tematow -mozna pisac i pisac,ale to tez troszke jest wada (moim skromnym zdaniem). Przez te tematy odbiegajace od muzyki sa wlasnie miedzy nami spory,a szkoda czasu i postow na to :P :)

Ale ogolnie ciesze sie, ze pan Ferson skierowal mnie tutaj.

Takze kolejnych 3-ech i wiecej latek z FMF_TEAM !! :*

Post Napisane: 2008-03-20, 00:53 Upload: 0.00 MB

Co ja moge dodac?
hmm... jak znalazlem to forum to juz wiedzialem ze zostane tu na zawsze :D a czemu?
ten oryginalny klimat, ktorego sie nie uswiadczy nigdzie indziej bardzo sie tu mi udzielil :) ten luzik, wyjatkowi uzytkownicy, Ci wszyscy spedaleni panowie, alkoholicy :D i panny ktore sa tu rozrywane gdy tylko jakas nowa sie pojawi :D
moze zacytuje tutaj fragment Farby :)
:muza: Chce tu zostac i razem z Toba byc bo bez Ciebie nie mam sily by zyc :muza:

to forum tez mi troche zrylo psyche za co pragne bardzo podziekowac :* dzieki temu forum ijestem innym czlowiekiem :) chodz po czesci :) jeszcze bardziej glupowatym niz bylbym gdybym tego forum nie znal :)
wiec uklony dla wszystkich z TMEJ-team (ekipa nie do zdarcia) i adminow ktorzy sie opiekuja tym forum oraz wszystkich userek ktore codziennie rucham :*

Post Napisane: 2008-03-20, 00:56 Upload: 0.00 MB

no ja mam nadzieje ze sie zestarzejemy z tym foro :wink:

Autor postu: Kozak otrzymał podziękowanie : Tomikus

Post Napisane: 2008-03-20, 02:02 Upload: 0.00 MB

a ja mam nadzieje, ze moje dzieci zostana zdemoralizowane i oglupione przez to forum! xD

Autor postu: Kamoza! otrzymał podziękowanie : Tomikus

Post Napisane: 2008-03-20, 05:46 Upload: 0.00 MB

Ok, zrobilem to o co prosilo sporo ludzi juz dosc dawno temu.
Duzo osob prosilo kiedys o podzial muzyki na gatunki wiec postanowilismy to zrobic. Jednak zeby w dzialach nie bylo zbyt pusto zdecydowalismy sie na podzial samych singli i vinyli.
Wszystkie modki proszone sa o uporzadkowanie balaganu jaki powstal wskutek rozdzielenia w/w dzialu.
Podzial mial rowniez zapobiedz spadaniu tematow na ostatnie strony po 2-3 dniach, bo tak wlasnie sie dzialo kiedy wszystkie releasy byly wrzucane razem ;) Nikt niczego nie pobieral, bo bylo tego za duzo. Mamy nadzieje, ze podzial nie utrudni Wam zycia :)

Kolejny bonus urodzinowy: wszyscy uzytkownicy majacy 3 ostrzezenia i wiecej zostali usunieci, a uzytkownicy majacy 1-2 ostrzezenia zostali ulaskawieni.

Post Napisane: 2008-03-20, 09:29 Upload: 0.00 MB

Trzy lata to niemalo czasu. Oby tak dalej...

PS: Hm, hm, hmm... a ten Pan nad moim postem to ile ma ostrzezen?

Autor postu: azk otrzymał podziękowanie : Tomikus

Post Napisane: 2008-03-20, 09:34 Upload: 0.00 MB

azk, Ma tylko dwa a powinien miec ponad 100ale to taka sprawiedliwosc :<

Post Napisane: 2008-03-20, 10:19 Upload: 0.00 MB

Wszystkiego dobrego forum :D
i duzo dobrej muzyki ;)

Post Napisane: 2008-03-20, 14:00 Upload: 0.00 MB

to dopiero 3 lata ? :D
ale jak sie forum w tym okresie rozwinelo aaa
moim zdaniem teraz jest chyba najbardziej pozytywna elita na forum :p
brawa dla Brooka i Andre za wspanialy pomysl z tym oto forum :D
100 lat 100 lat :D !

Post Napisane: 2008-03-20, 14:20 Upload: 0.00 MB

[K]r2y$_eQ napisał(a):
Ok, zrobilem to o co prosilo sporo ludzi juz dosc dawno temu.
Duzo osob prosilo kiedys o podzial muzyki na gatunki wiec postanowilismy to zrobic. Jednak zeby w dzialach nie bylo zbyt pusto zdecydowalismy sie na podzial samych singli i vinyli.
Wszystkie modki proszone sa o uporzadkowanie balaganu jaki powstal wskutek rozdzielenia w/w dzialu.
Podzial mial rowniez zapobiedz spadaniu tematow na ostatnie strony po 2-3 dniach, bo tak wlasnie sie dzialo kiedy wszystkie releasy byly wrzucane razem ;) Nikt niczego nie pobieral, bo bylo tego za duzo. Mamy nadzieje, ze podzial nie utrudni Wam zycia :)

Kolejny bonus urodzinowy: wszyscy uzytkownicy majacy 3 ostrzezenia i wiecej zostali usunieci, a uzytkownicy majacy 1-2 ostrzezenia zostali ulaskawieni.

czemu dzialy
Techno/Schranz/Minimal
i Gabba/Hardcore/Happy Hardcore
sa w dwoch dzialach? chyba trzeba usunac dzial "hard music" ;)

Post Napisane: 2008-03-20, 14:28 Upload: 0.00 MB

UcieX napisał(a):
sa w dwoch dzialach? chyba trzeba usunac dzial "hard music" ;)

Jak wszystkie tematy trafia do odpowiednich dzialow to wtedy hard music bedize usuniete ;p

Post Napisane: 2008-03-20, 16:21 Upload: 0.00 MB

Forum stalo stoi i stac bedzie pomimo wszystkich ludzi odpowiednich i nie odpowiednich ktore sie przez nie przewinely :) Jestem juz tu dosc sporo i poznalam kilka fajnych i ciekawych osobek, rozwinelam po za tym gust muzyczny wiec gdyby nie fmf to wciaz pewnie bym sciagala przez kazee .. xD A na forum jestem tutaj dzieki Dj-owi Andre, ktory mnie tu sprowadzil z forum atb :)

Mam nadzieje, ze forum dalej bedzie sie rozwijac i ksztalcic i ze wiecej ludzi bedzie przychodzic a mniej odchodzic ;) Pozdrawiam cala ekipe fmf i ludzi ktorzy to forum stworzyli :)

Autor postu: lilu otrzymał podziękowanie : Tomikus

Post Napisane: 2008-03-20, 18:23 Upload: 0.00 MB

:fmf:

bro dla Wszystkich, ktorzy sa tu juz ponad 2 lara :D

Autor postu: Tomikus otrzymał podziękowanie : lilu

Post Napisane: 2008-03-20, 20:13 Upload: 0.00 MB

no kawal dobrej roboty

polubilem te forum :P :P :P :P

Post Napisane: 2008-03-20, 21:13 Upload: 0.00 MB

stawiam pierwsze kroki na takim forum..jest nawet nawet ...pozdrawiam wszystkich z deszczowej irlandiiii

Post Napisane: 2008-03-20, 21:18 Upload: 0.00 MB

Tomikus, to ja tylko ze mi konto jakis madafaka admin usunal :<

Post Napisane: 2008-03-20, 21:18 Upload: 0.00 MB

arekmafia napisał(a):
stawiam pierwsze kroki na takim forum..jest nawet nawet ...pozdrawiam wszystkich z deszczowej irlandiiii

Pozdrowienia dla Ciebie z zasniezonej Polski :D

Post Napisane: 2008-03-21, 09:47 Upload: 0.00 MB

Ciekawe czemu 2 administrator nic tu nei pisze :< pewno ma to w dupie ;/ :mg:

[url]http://img517.imageshack.us/img517/2325/dsc02537400x400.jpg[/url]

Post Napisane: 2008-03-21, 23:53 Upload: 0.00 MB

Snake napisał(a):
Ciekawe czemu 2 administrator nic tu nei pisze :< pewno ma to w dupie ;/ :mg:

nie martw sie oto, Mateuszek sie wpisze jak bedzie mial czas :)
Skocz do: