Oj
Alex i tu sie z Toba nie zgodze ... :) haaaaaaa ... a mianowicie jak bylem poczatkujacy sam kiedys prosilem o pomoc ... odnosnie takich programow ... osobe ktora w branzy muzycznej ... znaczy sie jest profesjonalnym Dj'em od dwoch jak nie wiecej lat i ta osoba mi polecial calkowicie co innego ... :) Wiec sluchajcie wszyscy jaka jest moja rada ... :) bo rowniez wiem co nie co ( nawet duzo ) na temat takich wlasnie programow ... :) gdyz wiele takich programow przetestowalem ... i posiadam wiedze ktore sa odpowiednie ... :) Oczywiscie
Alex nie chce sie z Toba w jakikolwiek sposob sprzeczac ... ze sie wymadrzam czy cos w tym stylu ... :) Ale rowniez wiem swoje ... :) gdyz siedze w tej branzy ... juz rowniez dobry czas ... i wiem naprawde sporo ... :) ( moze nie za duzo ... ale caly czas sie doksztalcam :) )
A mianowicie ... :) szukasz programu do miksowania ... :)
Alex polecil ci
Virtual Dj ktorego ja Ci za cholere nie polecam ... gdyz programy takie jak
Virtual Dj czy Atmix sa programami dla dzieciakow jednym slowem ... :P :P
Ja Ci to napisze troszke w inny sposob ... :)

Jezeli chcesz sie naprawde perfekcyjnie nauczyc i opanowac ustawianie tempa, dopasowywanie master tempa, wchodzenie od bitu to polecam CI program ktory jest odwzorowaniem prawdziwego sprzetu Dj'ejskiego ... na ktoym programie sam sie uczylem .. a potem gdy przeszedlem na prawdziwa konsole to nie mialem naprawde zadnych problemow ... Tym programem jest
BPM Studio ... i tak jak wspomnialem wczesniej na nim sie naprawde swietnie nauczysz i dporacujesz to co napisalem powyzej ... :)

Jezeli dopanujesz tempo, master tempo, wchodzenie od beat'u do perfekci ... przyszedl czas na sklejanie fraz ... :) Na
BPM Studio rowniez mozesz sie tego nauczyc ... ale osobiscie uwazam ( i nie tylko ja ale wiekszosc Dj'ei ) ... iz najlepszym programem aby robic frazy ( czyli przejscie z utworku na utworek ) ... jest program
Traktor Dj Studio ... ktory jest najlepszy do tego bez watpienia ... bo masz niesamowicie duze pole manewru do robienia fraz ... :) Rowniez sie na nim uczylem fraz ... i teraz naprawde za kazdym razem podczas grania w klubie ... :) Rozkminiam coraz to lepsze wejscia ... :)
Tak wiec moja rada jest taka jak powyzej ... :) A sam juz zadecydujesz co bedzie dla Ciebie najlepsze ... :) Mam nadzieje ze w jakis sposob pomoglem ... :)
Pozdrawiam ! :)