Post Napisane: 2007-07-31, 07:50 Upload: 0.00 MB

Witam, mam taki klopot, przenosilem kompa kuzyna, do pokoju siostry aby, podlaczyc go do internetu. Po podlaczeniu wszystkiego mam opcje: Tryb awaryjny ostatnia dobra konfig. oraz normalny tryb jednakze nie wazne na co sie klika ciagle wystepuje reset... :/ Wiec naprawde nie wiem co sie dzieje... Niby jak patrzylem dysk chodzi, ram chodzi a gdyby procek mial nie chodzic to by nie uruchamial sie ;/ Moze ktos z was wie czym jest to spowodowane

Post Napisane: 2007-08-04, 16:16 Upload: 0.00 MB

Zasilacz? Moze napiecie spada jak i u mnie kiedys to tez mialem restart bo przy Windzie dolaczala sie grafika i inne pierdoly ktore pod Biosem nie dzialaja non stop.

Post Napisane: 2007-09-14, 07:13 Upload: 0.00 MB

Mialem to samo u znajomka, a spowodowane to bylo sterami prawdopodobnie od plyty glownej, ale nie jestem w 100% pewien. Radze najlepiej posluzyc sie programikiem XP Repair Pro 2007, znajdzie Ci wszelkie mozliwe bledy systemu i ladnie je naprawi :)

Wspomniany XP Reapir Pro znajduje sie w tym temacie :)

Kod: Zaznacz cały
http://www.fmf-team.pl/viewtopic.php?p=248173#248173

Pozdrawiam
Barracuda

Post Napisane: 2007-12-29, 17:21 Upload: 0.00 MB

JA tak kiedys mialem bo grzebalem w biosie xD ale jak wzielem domyslne ustawienia w biosie to wszystko wrocilo do pozadku. Moze wez wejdz do Biosa i wes zeby zaladowal Ci domyslne ustawienia :|

Post Napisane: 2008-01-03, 23:41 Upload: 0.00 MB

no w cholere jest mozliwosci na takie objawy. ja proponuje sprawdzic zasilanie. Moze Ci pada. podepnij dla proby inny zasilacz.
Pozdro
Skocz do: