Elo ;)
Mam takie pytanie do tych co sie znaja dobrze na tych sprawach zwiazanych z odzyskiwaniem danych ;) przynajmniej wydaje mi sie, ze pytanie bedzie dotyczylo wlasnie tego ;)
Co jakis czas, kiedy np. wystapi awaria i mam brak pradu, komp sie sam wylacza (to chyba logiczne jak sie nie ma UPSa :>), a kiedy go uruchomie ponownie to na dysku C mam takie smieszne katalogi "C:\Found.001" czy jakos tak :P Wiem co sie w nich znajduje (to co napisalem w temacie) :P jednak nie wiem jak np polaczyc te fragmenty z ich zrodlowymi plikami? Czy sie w ogole da? Czasem przerzucalem to do winampa i slyszalem, ze sa to fragmenty jakichs utworow, z ktorych byc moze sie "urwaly". Czy jest jakis sposob, zeby te pliki "wsadzic" z powrotem tam gdzie powinny byc? Czasem zdarzylo mi sie tez takie cos, ze byl to fragment jakiegos tekstu, ktory akurat pisalem i 'wycial' sie z calego pliku i polecial do tego katalogu :>
Tak wiec na koniec powtarzam pytanie: Czy jest mozliwosc polaczenia tych odzyskanych fragmentow plikow z plikami, od ktorych sie 'urwaly' ?