Post Napisane: 2006-10-16, 00:56 Upload: 0.00 MB

Wiadomo ze od dawna muzyka to juz nie tylko fonia, ale tez wizja...
Powstaje coraz wiecej kanalow telewizyjnych poswieconych w calosci muzyce...

Co sadzicie o materiale, ktory serwuja nam VIVA, MTV, 4FUN?
Jakie sa wasze ulubione kanaly...ktore mozecie polecic?
Czego brakuje...co chcielibyscie ogladac?

No i oczywiscie...co was najbardziej denerwuje...a w tej czesci jest o czym pisac :twisted:

Post Napisane: 2006-10-16, 16:50 Upload: 0.00 MB

Cholera troche jakos z TV wystrzeliles, a szczerze powiem ze nie ogladam W OGOLE tego :)
Za to wypowiem sie na temat teledyskow - naprawde krotko :)
Drazni mnie to ze coraz wiecej wykonawcow bierze to klipow pol nagie (czasem calkiem nagie) laski (?), ktore za male pieniadze kreca dupami, zeby taki producent mial dobrze sprzedajacy sie teledysk. Szkoda im wydac wiecej kasy na cos ambitniejszego, bo po co jak i produkcje marne :P Chodzi mi o tych wszystkich Kalwikuf, Roccuf itp itd wlasnie tych ktorzy zasypali rynek muzyczny i wszedzie o nich glosno tak jak kiedys glosno bylo o BB, ATB, Paffendorf itd z tym ze ci starsi to mieli najs teledyski. Ofkoz nie mowie, ze byly pozbawione kobiet calkiem, ale nie dzialo sie tak jak teraz 8)
Poki co to tyle ode mnie na temat muzyki jako nie tylko fonii, ale i wizji 8)
I jak zawsze ode mnie zaczyna sie offtop :( :P

Post Napisane: 2006-10-16, 17:11 Upload: 0.00 MB

VIVA - Jak dla mnie hala, czasem puszca cos fajnego, ale to ich nie usprawiedliwa. Za malo rozrywk :P i, Brzydkie prowadzace :tak: ... na temat vivy to tyle...

MTV - Najlepszy kanal jesli chodzi o te pierdoly. :) Duzo w nim fajnych programow np.
Penetratorzy :P , MTV Made, Dissmised, caly Friki Friday (jackassi, wild boysi, dirty sanhez). Nie moge z tych slopaczkow.. :P masakra... No i konkretna muza czasem... :)

Zapomniales dodac MTV Base - Dla milosnikow R&B, Soulu i fajnych teledyskow. Oczywiscie mozna znalesc tez tam troche rapu :P

POZDRO! :wink: :wink: :wink:

Post Napisane: 2006-10-16, 17:12 Upload: 0.00 MB

oh tez zaczne od tego ze TV malo co ogladam xD ale jak juz to walsnie kanaly muzyczne

Skippy napisał(a):
Co sadzicie o materiale, ktory serwuja nam VIVA, MTV, 4FUN

zaczne MTv
jak dla mnie shit
niby telewizja ktora zapoczatkowala nie tylko puszczanie muzy ale i inne formy ''rozrywki'' typu jackass. i to wlasnie mnie denerwuje.
bo ja odpalam TV zeby posluchac co konkret a tu mi leci... ''dissmissed'' albo inny wade robson project n/c. a co do klipow na Mtv to promuja polski HH i Kalwixa xD i ogolnie shit teledyski daja i do tego ocenzurowane :!:
na + z tych programow to tylko Pimp My Ride :)

VIVA
szczerze to dawno nie ogladalem ale z tego co mi swita w glowie to na 100% zapodawali lepsze klipy niz MTv.

4fun
stacja nowa i najbardziej na luzie :)
i co najlepsze klip leca prawie non-stop a w przerwach jest tylko piesek leszek rotfl rotf
i co o tych klipow to jest w zasadzie roznie bo sa one podzielone na kategorie
Rock & Metal, HH & Rap, oraz Techno jakos dziwnie wplecione bo na klipy te w sumie mozna glosowac zawsze no poza lista rock metal xD
ta ostatnia kategoria nas najbardziej ineteresuje
a wiec moze zobaczyc tu calekim mile klipy i posluchac fajne nutki...niestety kalwix i remix tez maja xD a co do tych fajnych nutek [te ktore widzialem] darude, guetta , tiesto (sic !) faithless i pare innych.

jesli mialbym wybierac to 4fun the best jest :wink:

Obrazek

Post Napisane: 2006-10-16, 17:19 Upload: 0.00 MB

heh
ja tam do MTV nic nie mam ogolnie glupie ale czasami mozna tam posluchac muzyki...
no ale 4FUN! hah najleprzy, tzn najkonkretniejszy material no ale, ja telewizji nie ogladam w ogóle czasami Spongebob`a xD na dojczowym kanale, a muzyke na pc slucham i teledyski tesz ogladam.

Post Napisane: 2006-10-16, 17:20 Upload: 0.00 MB

om3ga napisał(a):
a co do klipow na Mtv to promuja polski HH i Kalwixa i ogolnie shit teledyski daja i do tego ocenzurowane

No No No... widze ze nie ogladales MTV po godzinach...:D:D:D..zaluj:) :mg:

om3ga napisał(a):
z tych programow to tylko Pimp My Ride

Pimp My Ride... International.... wypas Trabanta ostatnio wypicowali kolesiow z Radomia chyba :)

Post Napisane: 2006-10-16, 17:40 Upload: 0.00 MB

bebeb ja powiem tyle, ze mial to byc temat o muzyce w TV a nie opisana ramowka jakiejs stacji ;p
Pozdro ;p

Post Napisane: 2006-10-16, 18:27 Upload: 0.00 MB

apolyon napisał(a):
Spongebob`a xD

a ja nie mam :( pewnie na super rtl ogladasz nie? ;(

a co do stacji mtv i tym podobne to nie mam zdania xD bo jak leci cos co mi sie nie podoba to wlaczam inny :P
Jedyne co mnie denerwuje to to ze puszczaja same nowosci jedynie VH1 puszcza jeszcze te dobre starocie :)

Post Napisane: 2006-10-16, 18:51 Upload: 0.00 MB

Kikyo napisał(a):
jedynie VH1 puszcza jeszcze te dobre starocie

jesli chodzi o starocie to jeszcze MTV Classic :P

Post Napisane: 2006-10-16, 22:32 Upload: 0.00 MB

Manieczek napisał(a):
Kikyo napisal/a:
jedynie VH1 puszcza jeszcze te dobre starocie

jesli chodzi o starocie to jeszcze MTV Classic :P

No nie mam akurat :P
Ale ja i tak TV ogladam tak jak wiekszosc tutaj raz na sto lat :P

Post Napisane: 2006-10-16, 22:55 Upload: 0.00 MB

[K]r2y$_eQ napisał(a):
bebeb ja powiem tyle, ze mial to byc temat o muzyce w TV a nie opisana ramowka jakiejs stacji ;p
Pozdro ;p

Hehe...no niby tak, ale sam wiesz jak to jest :p

Zreszta cieszy fakt, ze nabazgralem w nocy te pare nowych nie do konca swiezych tematow...ale wchodze na forum, a tu 27 nowych wiadomosci w dziale :]
Cos sie dzieje...

Co do tematu...albo i nie...

Kiedys uwielbialem VIVE ogladac...Jeszcze w czasach tej lepszej komercji...Obowiazkowo Club Rotation z Daisy Dee...
Na MTV tez lubie popatrzec...choc raczej nie dla muzyki tylko wlasnie dla tych wszystkich programow...choc musze przyznac, ze denerwuje mnie fakt iz stacja, ktora byla pionierem niedlugo w ogóle wyprzez z ramowki muzyke...

...a najbardziej to te reklamy dzwonkow do komorek kocham! Na okraglo...po trzy razy w jednym bloku...
Brakuje mi stacji ukierunkowanej typowo na muzyke elektroniczna...
Skoro moze byc TV TRWAM, kanal o modzie, o malarstwie czy o szydelkowaniu to i na to znalezliby sie chetni...

Post Napisane: 2006-10-17, 09:13 Upload: 0.00 MB

TranceTV :D
aaajj marzenie

co do spongeboba ;P temat o kreskowkach znajduje sie tutej :P
http://www.fmf-team.pl/viewtopic.php?p=202731#202731

Post Napisane: 2006-10-28, 13:22 Upload: 0.00 MB

Manieczek napisał(a):
VIVA - Jak dla mnie hala, czasem puszca cos fajnego, ale to ich nie usprawiedliwa. Za malo rozrywk :P i, Brzydkie prowadzace :tak: ... na temat vivy to tyle...

dodam ze za duzo polsiego HH jest a malo muzyki Clubowej, relacji z imprez
wiem ze jest Club Rotation ale 2 razy na tydzien po godzince, to troche za malo...
Ogolnie to vivy nie lubie :P a niemmieckiej nie mam :oops:

Manieczek napisał(a):
MTV - Najlepszy kanal jesli chodzi o te pierdoly. :) Duzo w nim fajnych programow np.
Penetratorzy :P , MTV Made, Dissmised, caly Friki Friday (jackassi, wild boysi, dirty sanhez)

z mama ogladam Date my mom :P ogolnie bardzo dobry proggram i nawet muzyke dobra zapodaja :)

4fun;
+ za to ze mozna wybierac z listy swoje ulubione numery ktore poleca na antenie
- Czat jest i niektorych teledyskow nie widac ;/ a w ogóle zeby porazmawiac to trzbea 1,22 zl zaplacic ;/ troche drogo skad ja uczen mam wziac tlye pieniedzy :P

Post Napisane: 2006-10-28, 18:07 Upload: 0.00 MB

a ja w ogole tego nie oglodam bo mi sie baterie w pilocie wyczerpaly i nie chce m isie isc i reczenie tyle przerzucac kanalow :| xD takze nie wypowidam sie o tych kanalach .
btw jak sobie kupie nowe baterie to moze cos jeszcze napisze xD pozdro xD
Skocz do: