A kazdy tak o sobie pisze to moze i ja wreszcie cos wyskrobie xD
Jestem tu (nie)nowy i mam nadzieje, ze sie szybko zaaklimatyzuje xD
Nie no zarty na bok :P Jak kazdy chyba widzi jestem sobie tu jr adminem 8) i wiekszosc pewnie mysli, ze mnie zna, ale to blad 8)
Ten temat tego na pewno nie zmieni, bo jestem bebe i troche jebniety i nikt naprawde nie chcialby mnie znac xD.
Mysle jednak, ze wreszcie czas cos o sobie napisac, bo w koncu juz okragly rok tu jestem :D (patrzac na date mojego dolaczenia do spolecznosci FMF i na date wyslania tego tematu) :P :cwaniak:
To moze wg jakiegos schematu :P
Mieszkam w wiosce zwanej Pilchowice (Kolo Jeleniej Gory :>), mam 18lat (na urodziny w lutym dostalem pomaranczowy kolorek @ FMF B)) „studiuje” w technikum elektronicznym.
Wbrew pozorom bardzo lubie sport – taaak sport to moje „drugie ja”. Szczegolnie lubie kulturystyke :) – moja ulubiona partia to miesnie powiek ;) pod koniec roku (szkolnego ofkoz) na WF-ie najlepiej sie je cwiczy na dworze w sloncu na laweczce :P A powaznie ze sportow to tylko rower i plywanie :) no dodac jeszcze mozna lazenie po lasach z Kikyo, ale to juz inna bajka xD
??adna pilka nozna, reczna, itp. itd. mnie nie interesuje :P szkoda mi nerwow na to tak samo jak na polityke xD
Jesli chodzi o muzyke to slucham wszystkiego – oprocz disco polo i country (sluchalbym pewnie, ale mam bardzo maly dostep, mozna powiedziec, ze wcale nie mam) xD
Wiec tak... slucham trance – w kazdym wydaniu ;p tylko komercyjny mnie drazni juz :< , house to tez jak leci tylko te minimalne (tzn to co jest opisane house a okazuje sie ze to minimal :P) juz mnie tez dobijaja powoli :P wiec dlatego od czasu do czasu „mecze” sie takimi stajlami jak Hardcore i Schranz. Jesli chodzi o HC to nie zaden hepi hardkor (no moze starsze produkcje Scootera – ale to tez juz calkiem co innego niz to co teraz sie ukazuje ;/ ), ja to tylko takiego prawdziwego, niszczacego mozg slucham – Angerfist, Bryan Fury, Hellfish, Deathmachine – to tak z tego co pamietam akurat i pod reka mam :P
Eurodance wrecz uwielbiam, ale to stare raczej czyli - Culture Beat, Mr President, Masterboy, Activate, Magic Affair, Maxx itd. itp :D z jeszcze starszych to Sandra, CC Catch, Modern Talking, PSB i w penisa jeszcze moznaby jeszcze wymieniac :) Oprocz tego to jeszcze elektro, rap, czesciowo polski hh, Dram & Bejs, Goa, Rave i wsio jak leci po troche :)
Dobra, nie o muzyce mialem pisac tylko o sobie :P Ale o mnie chyba starczy xD
Macie zdjecie (a nawet dwa) jakies takie juz „normalne” (nie pod prysznicem) :P
Tak sie wyglada jak sie malo wychodzi z domu xD (chodzi o kolor skory – juz kilka dni pozniej bylo lepiej, a tu na dodatek przy oknie bylem to wszystko wina swiatla) xD
Hidden text. Registration required.
A tutaj ludz, ktory niedosypia xD (tzn ja po kilku nockach malo obfitych w sen 8) )
Hidden text. Registration required.
Jak macie jakies pytania to pisac – wiem, ze i tak nikt o nic sie nie zapyta, ale moze jednak ktos mnie sprowokuje do nabicia paru postow xD
Pozdro ewrybady.
PS: Macie tu jakies empeczy ?? ?? ?? ?? ??
Olle udalo sie post nr 6000 aaa :P
PS2: A tu cos dla ssakow i nietylko -
C0$