Post Napisane: 2006-10-10, 22:10 Upload: 0.00 MB

A kazdy tak o sobie pisze to moze i ja wreszcie cos wyskrobie xD
Jestem tu (nie)nowy i mam nadzieje, ze sie szybko zaaklimatyzuje xD
Nie no zarty na bok :P Jak kazdy chyba widzi jestem sobie tu jr adminem 8) i wiekszosc pewnie mysli, ze mnie zna, ale to blad 8)
Ten temat tego na pewno nie zmieni, bo jestem bebe i troche jebniety i nikt naprawde nie chcialby mnie znac xD.
Mysle jednak, ze wreszcie czas cos o sobie napisac, bo w koncu juz okragly rok tu jestem :D (patrzac na date mojego dolaczenia do spolecznosci FMF i na date wyslania tego tematu) :P :cwaniak:

To moze wg jakiegos schematu :P
Mieszkam w wiosce zwanej Pilchowice (Kolo Jeleniej Gory :>), mam 18lat (na urodziny w lutym dostalem pomaranczowy kolorek @ FMF B)) „studiuje” w technikum elektronicznym.
Wbrew pozorom bardzo lubie sport – taaak sport to moje „drugie ja”. Szczegolnie lubie kulturystyke :) – moja ulubiona partia to miesnie powiek ;) pod koniec roku (szkolnego ofkoz) na WF-ie najlepiej sie je cwiczy na dworze w sloncu na laweczce :P A powaznie ze sportow to tylko rower i plywanie :) no dodac jeszcze mozna lazenie po lasach z Kikyo, ale to juz inna bajka xD
??adna pilka nozna, reczna, itp. itd. mnie nie interesuje :P szkoda mi nerwow na to tak samo jak na polityke xD
Jesli chodzi o muzyke to slucham wszystkiego – oprocz disco polo i country (sluchalbym pewnie, ale mam bardzo maly dostep, mozna powiedziec, ze wcale nie mam) xD
Wiec tak... slucham trance – w kazdym wydaniu ;p tylko komercyjny mnie drazni juz :< , house to tez jak leci tylko te minimalne (tzn to co jest opisane house a okazuje sie ze to minimal :P) juz mnie tez dobijaja powoli :P wiec dlatego od czasu do czasu „mecze” sie takimi stajlami jak Hardcore i Schranz. Jesli chodzi o HC to nie zaden hepi hardkor (no moze starsze produkcje Scootera – ale to tez juz calkiem co innego niz to co teraz sie ukazuje ;/ ), ja to tylko takiego prawdziwego, niszczacego mozg slucham – Angerfist, Bryan Fury, Hellfish, Deathmachine – to tak z tego co pamietam akurat i pod reka mam :P
Eurodance wrecz uwielbiam, ale to stare raczej czyli - Culture Beat, Mr President, Masterboy, Activate, Magic Affair, Maxx itd. itp :D z jeszcze starszych to Sandra, CC Catch, Modern Talking, PSB i w penisa jeszcze moznaby jeszcze wymieniac :) Oprocz tego to jeszcze elektro, rap, czesciowo polski hh, Dram & Bejs, Goa, Rave i wsio jak leci po troche :)

Dobra, nie o muzyce mialem pisac tylko o sobie :P Ale o mnie chyba starczy xD
Macie zdjecie (a nawet dwa) jakies takie juz „normalne” (nie pod prysznicem) :P

Tak sie wyglada jak sie malo wychodzi z domu xD (chodzi o kolor skory – juz kilka dni pozniej bylo lepiej, a tu na dodatek przy oknie bylem to wszystko wina swiatla) xD
Hidden text. Registration required.

A tutaj ludz, ktory niedosypia xD (tzn ja po kilku nockach malo obfitych w sen 8) )
Hidden text. Registration required.

Jak macie jakies pytania to pisac – wiem, ze i tak nikt o nic sie nie zapyta, ale moze jednak ktos mnie sprowokuje do nabicia paru postow xD
Pozdro ewrybady.

PS: Macie tu jakies empeczy ?? ?? ?? ?? ??

Olle udalo sie post nr 6000 aaa :P

PS2: A tu cos dla ssakow i nietylko - C0$
Ostatnio edytowano 2008-01-09, 04:22 przez [K]r2y$_eQ, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2006-10-10, 22:11 Upload: 0.00 MB

Olrajt pisze sobie tego posta w notatniku xD Bo mi sie nudzi, a jaest godzina 17:10 :< a niewiem jeszcze jak Twoj post bedzie wygladac no ale jak znam zycie to pewnie dasz milion prawie emotek i zdjecie :oops: Chcialam tylko zaznaczyc: Wszyscy userzy fmf macie wielkie szczescie :x bo dotychczas [K]r2y$_Qa widzialam tylko ja :oops: Dobra nie bede przymulac i tak tylko 10% to przeczyta i gratulacje z powodu roku na fmf 8) Pamietam jaki moj byl kozacki za co Ci dziekuje ogolnie ci dziekuje i takie tam nie bede sie tutaj zbytnio rozpisywac :oops: Lepiej na osobnosci 8) Ok dobra gratulejszon jupi juhu wkoncu moge napisac legalnie 3000 posta xD

P.S zaraz napisze cos aktualnego xD tylko przeczytam 8) bo to do gory to se pisalam po poludniu

[K]r2y$_eQ napisał(a):
nikt naprawde nie chcialby mnie znac xD

:< nieprawda :*
[K]r2y$_eQ napisał(a):
no dodac jeszcze mozna lazenie po lasach z Kikyo, ale to juz inna bajka xD
sie wie :roll: :* :mg:

Dobra dosc obfite przedstaw sie, czekamy na kolejne :) gratuluje Ci wytrzymania roku na fmf :) to pewnie nie ostatni rok :) a empeczy tutaj nie ma :)
Mam nadzieje, ze nie nadwyreczysz sobie miesni powiek, bo to naprawde trudny sport a potem bede Ci je musiala masowac, a co do pytan to ja sie zapytam :) Ile wyciskasz? Przyznaj sie :> bo ja uchem wyciskam 50 kilo ale to i tak malo :/ nie jestem zadowolona z siebie :/ To pochwal sie moze jeszcze swoimi wyczynami i osiagnieciami :) Czekamy nowy uzytkowniku :) Milego pobytu na fmf 8) :*

Post Napisane: 2006-10-10, 22:13 Upload: 0.00 MB

:arrow: no [K]r2y$_eQ wreszcie ukazales swoje majestatyczne oblicze :P
lukamy cie jak sie prezentujesz, a opis se czytne pozniej, pozdro ziom :D :arrow:

calkiem calkiem te foty :D troche pozolkniales ale wkoncu 6000 postow robi swoje :P, ale co tam, i tak jest git :lol:

Post Napisane: 2006-10-10, 22:19 Upload: 0.00 MB

[K]r2y$_eQ napisał(a):
Pilchowice

e no to swoj jestes :P nie daleko Pilchowic sa Milowice :P tam jezdze na gielde :P xD xD rotfl xD

p.s. dzieki za fotke,

p.s.2. mp3 nie ma musisz se kupic w sklepie!

--------------

to rozpierda**a
Penis napisał(a):
bo jestem bebe i troche jebniety i nikt naprawde nie chcialby mnie znac

--------------

madafaka zajefajne zdjecia, zwaszcza sufit :P xD rotfl :)
no i w ogóle najs xD
dzieki ci jeszcze raz xD za uploada i fatyge :P

--------------

Gulu jak zobaczy fotki do bedzie latal po calym FMF i bedzie walil gruche xD
Ostatnio edytowano 2006-10-10, 22:35 przez greart, łącznie edytowano 3 razy

Post Napisane: 2006-10-10, 22:21 Upload: 0.00 MB

elo madafaka
gratz z okazji 6k postow ;]
i gratz dla Kikyo, za 3k postow
:urodziny: :urodziny:

[K]r2y$_eQ napisał(a):
Jak kazdy chyba widzi jestem sobie tu jr adminem 8) i wiekszosc pewnie mysli, ze mnie zna, ale to blad

to mi sie podoba najbardziej xD

[K]r2y$_eQ napisał(a):
A tutaj ludz, ktory niedosypia xD (tzn ja po kilku nockach malo obfitych w sen 8) )

to wlasnie chce zobaczyc xD

btw dac przedstaw sie po roku to najs plan ;p
i jak znam zycie to i tak dales pewnie nie swoje fotki ale coz xD

Kikyo napisał(a):
Dobra nie bede przymulac i tak tylko 10% to przeczyta

ja przeczytal i ty tez wiec jest 100% xD

pozdrooo i zycze wam postow do kwadratu :wink:

Obrazek

Post Napisane: 2006-10-10, 22:23 Upload: 0.00 MB

[K]r2y$_eQ napisał(a):
mam 18lat (na urodziny w lutym dostalem pomaranczowy kolorek @ FMF B) ) „studiuje” w technikum elektronicznym.

Zgadzam sie do studiowania bo tez to samo studiuje :P ale ja na urodziny nie dostalem pomarnczowego kolorku :<

[K]r2y$_eQ napisał(a):
Eurodance wrecz uwielbiam, ale to stare raczej czyli - Culture Beat, Mr President, Masterboy, Activate, Magic Affair, Maxx itd. itp

O men kokodzambo i do przodu :D tez tego sluchalem i bardzo lubilem ;) kozak nuteczki mieli Ci wykonawcy :D :D Az lezka sie w oku kreci :cry:

[K]r2y$_eQ napisał(a):
z jeszcze starszych to Sandra, CC Catch, Modern Talking, PSB

A majkela czemu nie wymieniles :cry: , dobra powiem mu i zobaczysz przyjdzie do Ciebie zaspiewa Ci, ze jestes "Bad" :mg:

[K]r2y$_eQ napisał(a):
Oprocz tego to jeszcze elektro, rap, czesciowo polski hh

Oczywiscie ja takze [K] pamietaj Music Instructor RLZ no Flying Steps takze jakby nie patrzec 8)

[K]r2y$_eQ napisał(a):
PS: Macie tu jakies empeczy ?? ?? ?? ?? ??

A co to jest :shock:
Hmmm chyba zacofany jestem... to jest to takie co na dyskietce sie otwiera ? :mg:
a potem fajnie komuter spiewa :P

Co do foty 1:

Przystojniak ogolilbys sie bo [K] bedziesz drapal :mg:

Fota 2:
Hmm i Ty to nazywasz nie dospaniem :lol: za slabo sie starales [K]rzysiu :P
Powiedz Kikyo by bardziej sie postarala :D za malo Ciebie zameczyla ;)
hihi

Pozdro pomaranczka :mg:

Post Napisane: 2006-10-10, 22:25 Upload: 0.00 MB

lukne sobie na naszego mastera tego od "bebe" "w Penisa" :P

jutro okolo 13.30 jestem w Jeleniej Gorze dawaj na :beer:

info przeczytalem jest ciekawe :oops: nie chce mi sie juz pisac, ide sie spakowac.
Pytania nie mam ale jak cosik wymysle to sie tu wpisze jeszcze, tylko z wycieczki wroce :)
Pozdros amigos

co do fotek to przystojniak jestes, teraz pewnie same samice sie tu zwala :P

Post Napisane: 2006-10-10, 22:32 Upload: 0.00 MB

om3ga napisał(a):

moje :>

Dj Em Project napisał(a):
A majkela czemu nie wymieniles :cry:

a bo o nim caly czas mowie i kazdy chyba wie ze byl moim idolem :D

Hmm i Ty to nazywasz nie dospaniem :lol: za slabo sie starales [K]rzysiu :P

Nie no jakos tak mi sie napisalo :P to chyba dwie nocki byly po ok 1,5h xD

djkamil napisał(a):
jutro okolo 13.30 jestem w Jeleniej Gorze dawaj na :beer:

LOL ja jutro koncze lekcje o 14:15 :D ale bede sie spieszyl do domu :mg:

[ Dodano: Wto 10 Paz, 2006 22:34 ]
a co do tego zoltego to jakos tak wyszlo xD swiatlo czy cos ;p aparat mi sie sypie :<

Post Napisane: 2006-10-10, 23:14 Upload: 0.00 MB

[K]r2y$_eQ napisał(a):
om3ga napisal/a:

moje

to w takim razie przystojny jestes :sex: xD

Obrazek

Post Napisane: 2006-10-10, 23:38 Upload: 0.00 MB

Helol, Krzysq :p
Przeczytaj regulamin i baw sie dobrze... :D:D
Zaraz edit (yno przeczytam co tam naskrobales ;D )

EDIT...
Fajna jest ta pierwsza fotka... :D Wygladasz na niej jakbys nigdy nie chodzil spac... :) Poza tym looz z Ciebie gosc... Studiuj dalej tam w tym Technikum elektronicznym (swoja droga tez takowe technikum skonczylem i wbrew opiniom z zewnatrz umiem wkrecic zarowke ;] )... pozniej zas edita doskrobie...
Pozdro i trzymanko :)

Post Napisane: 2006-10-11, 07:14 Upload: 0.00 MB

greart, ja te foty widzialem jush pare dni temu wiec wiesh ;) co do ciebie przywitam cie po blogoslawie i wkoncu przeczytaj ten regulamin !! pozdro i dzieki za foty

Post Napisane: 2006-10-11, 07:18 Upload: 0.00 MB

Dj Gulu napisał(a):
(...)i wkoncu przeczytaj ten regulamin !!

Regulamin chlopcze :cwaniak: ... to ja (i nietylko ja) pisalem 8)

Post Napisane: 2006-10-11, 09:23 Upload: 0.00 MB

yol ;d zobacze z checia fote pozdro

Post Napisane: 2006-10-11, 10:01 Upload: 0.00 MB

[K]r2y$_eQ napisał(a):
Regulamin chlopcze :cwaniak: ... to ja (i nietylko ja) pisalem 8)

Mysli, ze jak regulamin pisal to BEBE jest :mg:
A wcale, ze nie :P bo na BEBE trzeba zasluzyc :D bo nie samym regulaminem czlek zyje :mg:

Post Napisane: 2006-10-11, 14:05 Upload: 0.00 MB

zaraz zobacze na ile jestes podobny na zdjeciu i w realu :wink: pozdrawiam !

Post Napisane: 2006-10-11, 16:30 Upload: 0.00 MB

A wcale, ze nie :P bo na BEBE trzeba zasluzyc :D bo nie samym regulaminem czlek zyje :mg:

Pisalem wszystkie regulaminy jakie aktualnie obowiazuja na FMF :( no oprocz Regulaminu Modow :P

shakespeare napisał(a):
zaraz zobacze na ile jestes podobny na zdjeciu i w realu

Meen :D W Realu bylem kilka razy w calym moim krotkim zyciu i wygladam raczej tak jak w kazdym innym markecie :P

Post Napisane: 2006-10-11, 17:26 Upload: 0.00 MB

ja przeczytal przedstaw siew twoje i ja tera zbede ogladal fotki :PP

DJ Penis napisał(a):
powaznie ze sportow to tylko rower i plywanie

ja tez :P

no i witam cie kocie i regulamin przeczytaj bo jak nei to ban :[

xD

nie wiec co jeszcze napisac moze keidys mnie wena natchnie :P

[ Dodano: Sro 11 Paz, 2006 17:27 ]
ja!! to ja juz sie domyslam co ty nago robiles na tym biednym lozku...

Post Napisane: 2006-10-11, 17:32 Upload: 0.00 MB

lo Krzysko dal wkoncu zdiecia :shock: :shock: :shock: :D wkoncu zobacze jak ta pala wygloda xD xD Krzysko wsieggo najlepszego z orazji rocznicy na forum :fmf: i z okazji 6000 postow xD pozdro :D

Post Napisane: 2006-10-11, 17:41 Upload: 0.00 MB

no wrescie Foty dales :D
zara je oblookam dzieki za foty i pozdro :mg:

[url]http://img517.imageshack.us/img517/2325/dsc02537400x400.jpg[/url]

Post Napisane: 2006-10-11, 20:18 Upload: 0.00 MB

hehhe przelamales sie z tymi fotkami???? :P jakos nie chciales wrzyucac :hyhy: bebebe dobra bez srania tutaj xD witam cie madafaka, napisales w h... duzo ale i tak malo skapowalem :| ale co tam xD zapomniales napisac ze lubisz kalwixa i remixa :x za to jest bann :cwaniak: xD ;p juz ci tam zyczylem next roku bebebeb itp itd xD pozdroo dzuniorku xD

[ Dodano: Sro 11 Paz, 2006 20:19 ]
ogolilbys sie brutalu xD ;p

Post Napisane: 2006-10-12, 13:27 Upload: 0.00 MB

tez chetnie lukne wreszcie fotki :D :D
musze zobaczyc jak pacanek wyglada lool
dziekoweczka

Post Napisane: 2006-10-12, 13:50 Upload: 0.00 MB

Ale prosze nie obrazac mojego paczusia :D:D
Krzysiu jak oni moga :P
ech... :P Pozatym przeczytaj w koncu ten regulamin to, ze go napisales, nie znaczy, ze go pamietasz :D:D

Post Napisane: 2006-10-13, 09:06 Upload: 0.00 MB

a ja tam przeczytal wszytko, tera najciekawsze ze musialo by to przeczytac jakies 385,9 osob zeby Kikyo miala racje o tych 10 %, wiec ja sie czuje jak te 5,8 bo w sumie to taki lekko ponad polglowek... co do Ciebie Krzys_Qu, coz moge powiedziec... fuck... znamy sie juz troche (moze nawet troche lubimy sie) i nie bede Ci tu slodzil... bo i tak masz wiecej fanow ode mnie :p (joke akurat, wiecej fanow nie ma nawet osrany syn edyty gorniak)... ok. tyle ode mnie, pozdro

[K]r2y$_eQ napisał(a):
empeczy

najs, aczkolwiek ja wymyslilem o wiele lepsza nazwe ktora przeszla juz do uzytku powszedniego, a mianowicie empetrzaski :)

a do tego jeszcze sieme postow i bede mial 1,5 K
ok, tyle

Post Napisane: 2006-10-13, 13:41 Upload: 0.00 MB

tribart napisał(a):
empetrzaski

nie slyszalam xD rotfl swietne xD

Post Napisane: 2006-10-13, 16:11 Upload: 0.00 MB

tribart napisał(a):
musialo by to przeczytac jakies 385,9 osob zeby Kikyo miala racje o tych 10 %

Dobra :P drobna pomylka :P niech bedzie 1 % :P
a 10 % tych co naprawde forum odwiedza i sie udziela :mg:
Skocz do: