Post Napisane: 2006-08-31, 12:41 Upload: 0.00 MB

Armageddon vol3: Rise Of Krush Killers

Obrazek

Juz Jest!!! Ganz Neu!!!. Kolejna odslona kultowej juz skladanki Armageddon (Vol.3). Tym

razem spragnionych muzycznych emocji sluchaczy czeka niesamowita podroz w swiat new

age'owej przestrzeni. Kompilacja stworzona specjalnie dla Ciebie!!!. A w niej takie hity

jak: Leutant P.Diatra feat Francisco Bielak - Kacza eXPresja (Obawy Shocked miX) , Przybysze

Mroku - Klinika Zlamanego Oddechu (DVD wyswietlacz mix) , Bomm and Nighty Seven DJ's - Hero In The Water !!! oraz wiele innych!!!. Produkcje wyprodukowane przez swiatowej klasy producentow (Sonic Division, SpychoOl and Club elementZ) dostarcza Wam niesamowitych przezyc i atrakcji umyslowych!. Enjoy!

ps. Prosze o komentarze.
ps2. dla niekumatych.. ten album nie jest na serio ;)

Autor postu: nightstorm otrzymał podziękowanie : [K]r2y$_eQ

Post Napisane: 2006-08-31, 12:56 Upload: 0.00 MB

piersi - eee pierwszy

Post Napisane: 2006-08-31, 13:29 Upload: 0.00 MB

O jakies super techno sie zapowiada ssam bez zastanowienia xD pozdro i dziek iza linka

[ Dodano: Czw 31 Sie, 2006 13:44 ]
Nie no same kozaki polecam kazdemu very good shit techno xD

Post Napisane: 2006-08-31, 17:32 Upload: 0.00 MB

No naprawde nice pomysl !! :D
W dobie kalwusia i remusia pomysl jak najbardziej dopasowany :D
Przesluchalem sobie i szczerze przyznam, ze nad:
10.Pukasz ?ych - Ucha ha ha [Masz buty mix] i
15.Przybysze Mroku - Klinika Zlamanego Oddechu (DVD wyswietlacz mix)
mozecie popracowac myslac jak najbardziej powaznie
Z tych nutek moga wyjsc bardzo przyjemne hiciki :zorro:
Dzieki ofkors za upload
Pzdr

Post Napisane: 2006-09-01, 09:18 Upload: 0.00 MB

O_x xD czy jakos tak :)
Ja juz posluchalem sobie tego kozackiego albumu i naprawde polecam :) Cos pieknego nie moge sie oderwac ;/ niczego innego teraz nie slucham :/
ech no nic dzieki wielkie za wrzutke !!
Pozdro i oby tak dalej ;)

Post Napisane: 2006-09-01, 12:07 Upload: 0.00 MB

...a Ja Ci juz mowilem...a teraz napisze tutaj...ze nie rozumie tego...Nie podoba mi sie i nie jest smieszne...
Jak dla mnie strata czasu, w ktorym mozna bylo zrobic cos fajnego... ;P

??eby nie bylo: in plus zalicze to nagranie/demo Reks pies cos tam...

Post Napisane: 2006-09-01, 16:48 Upload: 0.00 MB

a ja Ci poradze jak weny nie mam ;/ madrego nic nie zrobie, a tak mialem chwile zabawy :) i tyle :) z reszta teraz armageddon to juz tradycja :) pozatym paroma kawalkami zainteresowali sie ludzie ktorzy chce wydac toto w holandii :| wiec wiesz..

Post Napisane: 2006-09-14, 21:56 Upload: 0.00 MB

o nie zagladalam tu dlugo bo tu za duzo sie nie dzieje a tu taka niespodzianka :P TO se oczywiscie zassam i dam jakis koment mm nie ma to jak swiatowej slawy "producenci muzyki trance" :P Pozdrawiam osiedle idiotow xD

Post Napisane: 2006-09-15, 01:55 Upload: 0.00 MB

Katrin.. Ty cos wkrecasz.. pytalem kolege z Manieczek i mowi ze nie slyszal slowa Kabaty w takim znaczeniu... :( I nie mow na mnie producent bo mi sie smiac chce... xD to tak do mnie nie pasuje.. hobbysta owszem.. ale producent... i muzyki.. skoro tak to tu nazywacie co robie ;P czekam na komenta do armageddonu ;)

Post Napisane: 2006-09-15, 15:18 Upload: 0.00 MB

Klubowy...te Twoje posty to jest takie autoslodzenie poprzez negacje...
:P
...a jak nie wiesz o co lotto...to sie nie dowiesz ;P

Post Napisane: 2006-09-15, 15:39 Upload: 0.00 MB

Tobie juz nawet moje posty nie podchodza.. najpierw muza zaczela CI sie niepodobac.. a teraz post.. juz mnie nie kochasz :< Radus :*

Post Napisane: 2006-09-15, 18:47 Upload: 0.00 MB

Kocham Cie Myszko! Twoja nieudolna wixa nigdy nie zaburzy uczuc jakimi Cie darze, ale naprawde...HoboheadZ - Umpa Umpa...dobrze, ze nieliczni mieli nieprzyjemnosc tego sluchac :glupek:

Twoj Radek :*
Skocz do: