Post Napisane: 2007-08-28, 22:22 Upload: 0.00 MB

Obrazek

Post Napisane: 2007-08-28, 22:33 Upload: 0.00 MB

Prace bardzo fajne i na poziomie chodz nie interesuje sie tymi klubami :]

Post Napisane: 2007-08-28, 23:50 Upload: 0.00 MB

To przykre co sie stalo. Ci sportowcy poswiecaja tyle wysilku w kazdy mecz... A Antonio Puerta to nie pierwszy pilkarz, ktory zmarl podczas meczu... To musi byc dla jego przyjaciol i znajomych ogromna przykrosc. Sama nie wiem co mam o tym sadzic, moze tak powinno byc, wedlug mnie na kazdego przychodzi pora, na jednych wczesniej na innych pozniej. Co do pracy to powiem tak - zbyt duze logo sevilli, jakby to powiedziec w jezyku fotografa - nie miesci sie w kadrze, niewyrazna czcionka to dwa, a trzy - symbol zaloby ja bym zrobila mniejszy i dala go w prawym gornym rogu loga klubu, tak aby miescil sie w logu. Po za tym dobrze dobrales fotografie pilkarza - wyraza duzo emocji. Po za tym dobrze, ze dodales ramke. A tak na marginesie, jesli bym miala dac przyklad kompletnego nietaktu, to podalabym powyzszy post.
Pozdrawiam Em

Post Napisane: 2007-08-29, 10:18 Upload: 0.00 MB

Kikyo napisał(a):
esli bym miala dac przyklad kompletnego nietaktu, to podalabym powyzszy post

Nie przypatrzylem sie dokladnie tym pracom dlatego dalem taka ogolna ocene. Czytalem Twoj post i dopiero zaczalem rozumiec o co tu chodzi :> no coz... szkoda chlopaka, tym bardziej ze to byl mlody czlowiek :( coz, takie zycie niestety...

Post Napisane: 2007-08-29, 11:01 Upload: 0.00 MB

Post Napisane: 2008-07-20, 16:18 Upload: 0.00 MB

No nawet nawet te Sygny :) daje 8/10 :)

Pozdroffka
^ ReVeRsOn ^

Post Napisane: 2008-07-24, 22:53 Upload: 0.00 MB

gdyby istnial Bog na pewno by na to nie pozwolil, zabrac do siebie znakomitego pilkarza kiedy miliony dzieci w Etiopii zyja tlko i wylacznie dzieki darom

Obrazek
Nie dle naciagaczy
Skocz do: