Post Napisane: 2006-02-01, 20:02 Upload: 0.00 MB

No witam kolege. :)
Pamietam Ciebie z poprzedniej wersji forum ale z Mp3traxx nie kojarze jakos :P
pozdrawiam

Post Napisane: 2006-02-02, 09:38 Upload: 0.00 MB

DJ_Andre zdjecie z mp3traxx mialem robione, a raczej sam sobie zrobilem ;) przed wyjsciem na mature probna i tak mi sie spodobalo z ciemnoniebieskim tlem ze umiescilem je do profilu, no ale to dawno bylo :) hehe.

Pozdrawiam wszystkich i dzieqje za zrozumienie :)

P.S. Moze ktos zgadnie co za jeziorko widac za mna :) ... dodam ze zaraz po lewej stronie foty jest schronisko :)

Barracuda 8)

Post Napisane: 2006-02-05, 02:14 Upload: 0.00 MB

Barracuda napisał(a):
P.S. Moze ktos zgadnie co za jeziorko widac za mna

morksie oko :mg: ?

Post Napisane: 2006-02-05, 10:34 Upload: 0.00 MB

papug niestety nie ;/ ... zreszta i ja troche zle zadalem pytanie, no i ze to nie jest jeziorko tylko staw :D i nazwac by go raczej sie nie dalo :) ... A zdjecie prezentuje miejsce a dokladnie doline pieciu stawow ... heh, chyba troszke ciezka zagadka ... no ale co tam, powiem tylko ze jest tam swietnie, Nie ma to jak gory latem :)

Pozdro.
Barracuda

Post Napisane: 2006-02-10, 15:52 Upload: 0.00 MB

Witam :)

Dobrze ze odnalazles link do forum milo bedzie goscic starego membersa ekipy :]
Milej zabawy

Pozdro :wink:

Post Napisane: 2006-05-30, 17:54 Upload: 0.00 MB

Witam wszytskich serdecznie ...

Chcialbym uzupelnic troszke moj profil i oznajmic ze niestety moja przyszlosc z tym forum ciekawie nie wyglada :( ... myslalem ze bede mogl choc troche czasu poswiecic na jakiekolwiek zaistnienie na forum, ale niestety bylo ciezko i jest coraz ciezej ... szkoda mi troche tego wszystkiego, ale wczesniej juz podjalem decyzje ... hope DJ Andre wybaczy mi to rozczarowanie, ale to co ja tu pisze to jest szczera prawda o mnie i o moim zyciu ;/. Staram sie z najwiekszych sil ulozyc sobie wlasne zycie, mam bardzo odpowiedzialna prace, wspaniala dziewczyne (ktorej chce sie oswiadczyc), ale w dlaszym ciagu napotykam na problemy, ktore mnie doluja za kadym razem ;/ ... Hope uda mi sie jeszcze pozostac w waszym gronie, chcocby jako przyslowiowy "sluchacz".

Dzieqje za zrozumienie i pozdrawiam wszystkich ... Adminow, Membersow, Userow itp.

Jakby sie cos u mnie zmienilo to napewno cos tu jeszcze wyskrobie :roll:

Do zobaczenia kiedys ...
Barracuda

Post Napisane: 2006-05-30, 23:53 Upload: 0.00 MB

Barracuda no stres :) Niech sie najpierw wszystko pouklada w Twoim zyciu, bo forum to nie jest przeciez najwazniejsza rzecz ? ;) A u nas jestes zawsze mile widziany :) Powodzenia

Post Napisane: 2006-05-31, 07:56 Upload: 0.00 MB

Barracuda 3m sie ziom bedzie dobrze ;)
podolasz :D
Skocz do: