Post Napisane: 2005-11-19, 16:45 Upload: 0.00 MB

Hejka @LL ... przypadkiem udalo mi sie natrafic na tego linka, ale jakiez bylo moje zaskoczenie, jak rozpoznalem caly team tej stronki ... nom moze nie wszystkich ale np: DJ_Andre, ktorego serdecznie pozdrawiam, mam niedzieje ze mnie chociaz troszke pamieta z dawniejszych adresow tego forum :). Nie moge sobia za bardzo przypomniec nickow pozostalych adminow, membersow forum ... bo chyba je troche pozmieniali, ale moj pozostaje caly czas taki sam :) ... Jak mnie pamietacje to sie odezwijcie :). Moze uda mi sie powrocic do tej samej swietosci membersa co byla kiedys :)

Ogolnie Pozdrawiam wszystkich
Barracuda

Post Napisane: 2005-11-19, 16:48 Upload: 0.00 MB

Tez Ci tego zycze abys powrocil do starej swietnosci membersa ktora kiedys miales ... :) Witam serdecznie i mam nadzieje ze bedzie sie milo wspolpracowalo ... :) Pozdrawiam ... :)

Post Napisane: 2005-11-19, 16:58 Upload: 0.00 MB

Nom Witaj Barracuda :) jasne ze Cie pamietam :) wlasnie zobaczylem ze Sie Zarejestrowal Nowy User o nicku "Barracuda" i odbrazu pomyslalem o Tobie :) ale nie bylem pewien :) nom ale jak jeszcze zobaczylem ze z Sosnowca to wiedzialem ze to Ty :) bo pamietam Cie dobrze :) no i serdecznie Cie witam :) i mam nadzieje ze Zagoscisz na Forum na Dlugo :)

aaa super

Post Napisane: 2005-11-19, 17:01 Upload: 0.00 MB

witam na forum FMF-TEAM.PL :D i pozdrawiam :D

Post Napisane: 2005-11-19, 17:10 Upload: 0.00 MB

nom to superancko :D ... ze jeszcze mnie tam ktos pamietal ;) ... Ciebie DJ_Andre najbardziej pamietalem i twoja wielka fascynacje do zespolu ATB ... a nie wiesz moze co z reszta ekipy, gdzie sie wszyscy podziali ... czy tez nicki pozmieniali, bo normarnie zadnego nicka sobie nie moge przypomniec ... yyyyyyyyyy, wlasnie mi wpadlo do glowy - Spider czy jak mu tam bylo, jest tu moze?

Postaram obudzic w sobie status dawnego uploadera :D latwo nie bedzie bo dosc duzo sie w moim zyciu pozmienialo od tego czasu, zreszta pamietam jeszcze jak pisalem post pozegnalny na starym forum :( ... ehhhhhhh szkoda gadac, uaktyniaja sie wspomnienia i az zal dawnych czasow :cry:

Nom ale jak juz jestem to postaram sie pomoc w dzialalnosci forum :)

WIELKIE Pozdrowka dla wszystkich forumowiczow
Barracuda 8)

Post Napisane: 2005-11-19, 17:19 Upload: 0.00 MB

jat ez cie witam na nasyzm kozackim 4um
i zycze powodzenia w powrocie do member ;)
pozdrawiam

Post Napisane: 2005-11-19, 17:47 Upload: 0.00 MB

Wiesz :) spider to juz moj najwieszy wrog :) tak jak i maslak i jeszcze tam kilku :) ja zostalem i Prezes :) z dawnego mp3traxx :) tamcie poszli w swoja strone :) tzn ja z prezesem tez :) ale z nim do dzis zyjemy w zgodzie :) a z reszta to tak sobie :) albo 0 kontaktu albo poprostu unikamy wlasnego towarzystwa :) ale FMF istnieje i jest nadal wielkim forum :)

I dlatego mam nadzieje ze Ty juz na FMF Zostaniesz :)

Post Napisane: 2005-11-19, 17:53 Upload: 0.00 MB

Hehe siema Barracuda, ja Cie nieznam mam nadzieje ze sie dzieki 4um poznamy. Widze ze stary wyjadacz z Ciebie i byles na tym FMF sprzed 2 lat :) Ja dopiero od pol roku ;) No cuz zycze milego pobytu na 4um mam nadzieje z eprzypanie Ci ono do gustu ;)
Pozdrawiam goraco aaa

Post Napisane: 2005-11-19, 18:22 Upload: 0.00 MB

DJ_Andre zarejestowalem sie tu wiec i tu zostane ... tak ogolnie to nie wiem w jakie strony poszla reszta, nom ale jak sie rozpadlo to trudno ;/ ... Postaram sie w najblizszym czasie udzielic pozytywnie na forum :)

SzeryF65 nom mysle ze uda nam sie zawrzec przyjazne bezproblemowe stosunki (bez zbereznych mysli prosze :D ;) ) ...

Pozdrowka.
Barracuda 8)

Post Napisane: 2005-11-19, 18:37 Upload: 0.00 MB

Barracuda Zobaczysz Teraz Tyz Jest Swietna Ekipa :) a Nawet Lepsza niz wtedy :) bo Ta Jest juz Full Czasu Razem :) Zaklimatyzujesz Sie i Bedzie SUPCIO :) aaa

Post Napisane: 2005-11-19, 18:52 Upload: 0.00 MB

No poznasz mnie :P a jeszcze lepiej dziewczyny na forum to nie bedziesz tesknil za tamtym forum :P pozdro ;D

Post Napisane: 2005-11-19, 21:24 Upload: 0.00 MB

ooo Barracuda stare dobre czasy ;) witam witam ;) kope lat :)

Post Napisane: 2005-11-20, 01:07 Upload: 0.00 MB

Ja Cie nie znam ale widze ze spoko koles jestes dlatego tymbardziej milo mi Cie powitac na naszym forum :P
Wprawdzie dziewczyn tu zawiele nie mamy ale te ktore sa, sa suuuper :P
Takich nigdzie nie znajdziesz :P heh
A wracajac do tematu to ja rownierz Ci zycze szybkiego powrotu to membersow
pozdro
aaa

Post Napisane: 2005-11-20, 02:45 Upload: 0.00 MB

Barracuda mi rowniez milo powitac, nie znamy sie a raczej nie znalismy sie do tej pory... Milo poznac...

tak jak wszyscy napisali... tu sama spoko ekipa i w ogóle, nie wiem jak bylo kiedys ale teraz to w ogóle FRIENDSHIP i tak dalej... :wink:

pozdrawiam

Post Napisane: 2005-11-20, 02:50 Upload: 0.00 MB

w taki razie ja witam jako pierwsza dziewczyna :)
milo mi poznac :)
na FMF jest teraz naprawde spora gromadka osob, ktora bardzo dobrze ze soba zyje, dokladnie jak w rodzinie :)

wiec witam serdecznie w naszej ogromnej rodzince FMF!!!

PoOoOoOoOoOoOoOoOozdrowionka :wink:

Post Napisane: 2005-11-20, 11:29 Upload: 0.00 MB

Heh ... Sie nazberalo troszke osob :) ... dziekuje wszystkim za mile powitanie, zaczynam sie powoli przyswajac :]. Postaram sie zebyscie sie na mnie nie zawiedli 8).

Pozdroooooowki :)
Barracuda

Post Napisane: 2005-12-28, 19:27 Upload: 0.00 MB

Barracuda :) co Ty tylko 17 postow ? :) No Daway Daway ;) Stary ;)

Post Napisane: 2005-12-28, 20:59 Upload: 0.00 MB

Barracuda, nom to fakt jest tutaj swietna ekipa:)Hyhy milo jest mi powita news kolege:)Nom to do pracy :P hehe milej zabawy na forum:)

Post Napisane: 2005-12-29, 08:55 Upload: 0.00 MB

witam witam jeszczesie z Toba nie witalem :)

pozdrawiam

Post Napisane: 2005-12-29, 12:33 Upload: 0.00 MB

Witam Cie Barracuda :* Ä???ycze milej zabawy na FmF:D Ja raczej Cie sobie nie przypominam poniewaz jestem tu od niedawna:D (Ale juz sie rozgoscilam) Aha jak mozesz zapodaj fotke :* Z gory dzieki paa:*

Post Napisane: 2005-12-29, 12:40 Upload: 0.00 MB

Siemka :) Witam CIe na FMF-forum :)) zycze milej zabawy i dlugiego pobytu z nami :))

aaa pozdro aaa

Post Napisane: 2006-02-01, 13:33 Upload: 0.00 MB

DJ_Andre soreczka za moja biernosc, ale tak jak sie obawialem ... coraz mniej czasu mam na kozystanie z neta ;/ qrcze a mialbym dla was sporo uploadow ... postaram sie to oczywiscie w jakis sposob nadrobic ;/ ... jeszcze raz PRZEPRASZAM

P.S. Fotka :)

http://www.free.of.pl/d/dream_team/DSC02159.JPG

Zdjecie troszke nie aktualne, no ale ... :wink:

Pozdro.
Barracuda

Post Napisane: 2006-02-01, 13:45 Upload: 0.00 MB

Barracuda ;) nie ma sprawy ;) rozumiem oczywiscie ze Sa tez inne zajecia poza netem ;) wiec nie ma problemu ;)

PS. Co do foteczki ;) to z mp3traxx Jakos inaczej Cie pamietam ;) nie wiem czemu ;) hihi ;) ale widac ze Spox z Ciebie Ziom :) aaa i fajne tlo fotki :) ( Dzieki za Foto ).

Post Napisane: 2006-02-01, 17:42 Upload: 0.00 MB

Ja witam bylego membersa ;) nie znalismy sie raczej bo ja krotko tu jestem, ale mam nadzieje ze sie poznamy ;) I moze jednak uda Ci sie jakos z nami spedzac wiecej czasu :)
Jesli nie, coz pech i juz wiadomo ze sa sprawy wazniejsze niz komputer,net itp tak wiec pozdrawiam Cie goraco :)
:fmf:

PS a co do fotki to zgodze sie z Andre ze kozackie tlo ;)

Post Napisane: 2006-02-01, 18:48 Upload: 0.00 MB

Echhh kocham gory....:) :) :) a w szczegolnosci wiosna :) :) :) Fajna fotka :wink:
Skocz do: